Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

zasto ? xD

kako zasto?? pa vidi crveni led vent.... ciganija :p

back on topic :p

ezndl

to je fotosop ili zaista ima takvu bazu???

zaista, novi TR imaju odlicnu bazu. a patrock nikad ne fotosopuje svoje slike

evo jos jedna od njega :)

mysys2011_012uqj.jpg

E pa ovo bas lici na moju mashinu za mlevenje mesa .. da je slikam mozda uspe da prodje u top 10 :p
a zoki_doshs ?

Slikaj :D! ja rekoh zanimljivo, ne najlepse :D, tako da mozda i ta masina bude bolja :D!

Alpenföhn Gotthard mi se dopada. Dvobojni vent kvari malo utisak...

Znači kupiću ga sigurno, taman mogu i olovke da držim u njemu!

Kako planirash da drzish olovke dok se ventilator okrece?

Ovo je pasivni kuler

uu *** ovo je k(ule)rchina ipo :D cena ce biti verovatno paprena ali stvarno je zver :smoke:

Nema tu greske, push pull i to u sred samog hladnjaka..
Samo, ko sto rece, cena ce biti preko 50 e sigurno

Bice blizu 100eur, mogu da se kladnim...no, ako ce hladiti bolje kao h70, bice pun pogodak!

to neki novi Noctua ventilatori :)

Lici na CM-ov V8...

samo me zanima ko ce se cimati sa ciscenjem tepiha prasine koj se navata uvek ;)

Mene nervira takva postavka i sada na NHD-14, nervirala me je i ranije na IFX-14... a tu je samo jedan vent u "sendvicu". Da hladi dobro - nema spora, ali za mene je takva postavka bucna. Bucnija od klasicne push/pull kombinacije na konvencionalnim tower 'ladnjacima.

Pa po izgledu bi trebalo da dobro hladi..:)
moze neko mi objasni, kupio sam pre neki dan tx3, prvi put u zivotu nesto osim box-a, i gledam, hheat-pajpovi suplji..to nisam ocekivao :/ ok jel to na svim kulerima tako ili samo an jeftinim? zar pun bakar ne provodi bolje od suplje cevke ? jel u tim cevkama vazduh ili neki fensi gas?
ako je off, sry

Vrh Dno