Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

FANSWMCXV_m.jpg

Ovo ti je najlepsi kuler? Pa izgleda kao cetka za prasice.

Заборавио је да укључи смајлије.

Svakako je "zanimljiv". :d

wmja1

Venomous X Black :)

17.jpg
7.jpg
10.jpg
14.jpg

Vidi ti Spire lepotana... :)

Stvarno, fascinantno izgleda, kao i onaj Venomous X Black. :-devil-:

Kako je dobar Spire...refleksija na bocnoj strani...vrh. Ima li ga kod nas, koliko parica?

Meni Spire cak i lepsi, stvarno prelep cooler i mnogo mu je jaka ta fora sa refleksijom sa strane koja ujedno i sprecava vazduh da bezi napolje.
Nasao sam svakakve testove, ne znam kojima verovati mada ono sto sam video je vise nego korektno pa cak i do odlicno. S obzirom na cenu i da dolazi sa 2 venta ovo je odlicna kupovina. Bilo bi lepo da ga ima kod nas.

Ja sam jednom pisao Pakomu kako bi bilo lepo da uvezu još nešto iz Sprie programa i za nepunih 2 nedelje uvezli su i imali u radnjama + mi poslali mail da me obaveste... :)
Ako je neko voljan neka im napiše mail a može da im da i link odavde i velika je verovatnoća da će "dovući".
Nego, koja je očekivana cena ua ovo "zadovoljstvo"? :)

Sad ce ilke da se javi i kaze: "Ljudi kakav Spire." :d

Moze da se javlja kol'ko hoce, taj Spire realno izgleda vrhunski :)

Matori, Spire i ako izgleda slično nije isti?

jeste, to je jedna platforma za razlicite proizvodjace, to sto mu vire vrhovi heatpipe_ova ne znaci da nije isti :)

U pravu si Illidane, mada sam kuler stvarno lepo izgleda i deluje kvalitetno, a pokazao se odlicno sto se peformansi tice, bar po testovima na koje sam ja naisao.

ne lepo, prelepo izgleda
naravno nema kod nas nigde da se kupi, ali sta je tu novost :)

jeste, to je jedna platforma za razlicite proizvodjace, to sto mu vire vrhovi heatpipe_ova ne znaci da nije isti :)
Bogami, isti, u pravu si... isti oblik, isti sa strane (refleksija! :D), sa sve ovim mini-'ladnjacicem natakarenim na bazu :)

Fina ova ministrova tetka:p
Lep cooler, nema šta:)

Sve pohvale za taj Spire:)...izgleda vrhunski i jako fino hladi...
U svim testovima koje sam gledao prosao je jako dobro...sto me je iskreno iznenadilo je po meni Spire nije bas firma koja pravi high-end stvarcice...kao npr. Prolimatech.
Ima ga jedan moj drug.Cooler izgleda extra uzivo...samo sto je ovaj (bilmez :D) mnogo lenj pa ga mrzi da testira :\
Inace kolko sam gledao cena mu je manja od Megahalemsa...samo sto ni ja ne mogu nigde da ga najdem (jedno iz nemacke da se naruci). Uglavnom mislim da je ce ovo biti zamena starom Geminu II.

Xigmatek Balder je jedan od najlepsih kulera + ima i white led osvetljenje i veoma je dobar cooler

Nazad
Vrh Dno