Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

A ovi Asusovi cooleri.... kako oni mogu da se nabave?? Jel ima nekog kod nas koji uvozi Asusov program??

Poslednja izmena:
HR05 obican nije los... ali djolez ga nesto nema.... mada i ja bi voleo da znam koliko je TT-ov

Arko ako ti je do LED-ica samo promeni fen :wave: Ima jako zanimljivih i naravno ponekog kiceraja :)
Meni su najaci CM sa ljubicastim diodicama.
Inace BlueOrbII je cista kopija ZALMAN-a....

Nije sto je moj al je stvarno najlepsi:D
Jos jedan glas za TT Sonic Tower...
I lep i pruza dobre performanse...

Prilozi

• tt_sonic.jpg
    tt_sonic.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 612
@BigJoe:
- Kopija ZALMANA da, ali za duplo manje para... MP cena u MBu je 2.644,00 DIN a doticni Zalmani su oko 4500-4900 DIN MPC u HGu pa sada odlucite, a ucinak ~isti ;)

No ovde su u pitanju lepi/funkcionalni kuleri!

Od svih javnodostupnih na nasem trzisu TT BlueOrb II one vote more (sagledavsi cena/ucinak/lepota)!!!

Poslednja izmena:
pa za HG-spot se zna da dere kod njih je CM CD4 3500din+ mada imaju i dobrih stvar ali ...
drug je kod njih plazti kandalafa 230e (ne LCS)

@arko bice za koji dan

HR05 obican nije los... ali djolez ga nesto nema.... mada i ja bi voleo da znam koliko je TT-ov

Netacno,mogu i Thermalright HR05 da nabavim ali si ti druze odustao,remember (Arko986 wrote : Ok, moram da razmislim, jer sam u kupovini nekoj strasnoj pa moram da vidim da li cu se uklopiti... crko mi monitor tako da njega moram, mobilni telefon, memoriju za komp.... pa ako ostane uzecu nesto....).Meni definitivno TR HR05 ne treba,svi traze HR05 Sli verziju kulera tako da kada bih nabavljao HR05 on bi meni skupljao prasinu,razumes ? Thermaltake kao i Coolermaster program ne radim iz svima jasnih razloga (Imtel,Desk,HGspot,itd.),verujem da bih mogao da nabavim 5-6 komada TT extreme spirit-a ako bude zainteresovanih,cena u tom slucaju bi bila oko 26 eura.TR HR 05 ima identicnu cenu kao i HR05 Sli oko 30-ak eura.

kad smo veck blue orb kad druga sam montirao i ono lepo izgleda ali je to OLd school cisto gvozdje(bakar) ima 14cm vent mocan je ovako na pogled ali performanse neznam bas verujem da je pastalo ili da jesto nisam dobro namontirao ali na 6400(2.1ghz)u loadu 60C
kuciste TT kandalf dobro provetreno ali moracu da proverim za montazu u skorije vreme inace tezak je nekih 900g
sto se tice lepote sta fali BT sa plavom dvanesticom TT perfect blue eye kod dekare sam video i izgleda VRH

Bakarno podnozje i 140 aluminijumskih rebara... da budemo precizniji.... BTW... definitivno nisi nesto dobro instalirao... u max loadu na mojoj konfiguraciji nisam uspeo da ga nateram preko 50C

Bakarno podnozje i 140 aluminijumskih rebara... da budemo precizniji.... BTW... definitivno nisi nesto dobro instalirao... u max loadu na mojoj konfiguraciji nisam uspeo da ga nateram preko 50C

probacu na paspustu da montiram ponovo sa AS5 pa cenim da nesme da predje 55c videcemo

Netacno,mogu i Thermalright HR05 da nabavim ali si ti druze odustao,remember (Arko986 wrote : Ok, moram da razmislim, jer sam u kupovini nekoj strasnoj pa moram da vidim da li cu se uklopiti... crko mi monitor tako da njega moram, mobilni telefon, memoriju za komp.... pa ako ostane uzecu nesto....).Meni definitivno TR HR05 ne treba,svi traze HR05 Sli verziju kulera tako da kada bih nabavljao HR05 on bi meni skupljao prasinu,razumes ? Thermaltake kao i Coolermaster program ne radim iz svima jasnih razloga (Imtel,Desk,HGspot,itd.),verujem da bih mogao da nabavim 5-6 komada TT extreme spirit-a ako bude zainteresovanih,cena u tom slucaju bi bila oko 26 eura.TR HR 05 ima identicnu cenu kao i HR05 Sli oko 30-ak eura.

U pravi si... moja greska... ja sam razumeo da ti oni nesto slabo dolaze...
Pozz

Nema problema Arko986 kadgod ti bude trebalo TR HR05 ili stagod drugo, slobodno me cimni malo ranije i sve cu ti zavrsiti.Pozdrav

@Arco986 kao sto sam obecao stavljam slicicu Asusovog Coolera

Prilozi

• Asus_1.jpg
    Asus_1.jpg
    342.3 KB · Pregleda: 373
Poslednja izmena:
ASUSovi kuleri su simpaticni ali ne i fukcionalni!!!
Jako lose hlade u ove vrele dane-provereno na oba ASUS modela(xxxKNIGHT)!!!

Pa tvoj procesor i nije neka grejalica, pogotovo što nisi napisao na kom naponu ga držiš... ;)
Tako da to da ne prelazi 50°C je sasvim očekivano da je suprotno bilo bi nelogično! ;)

Hm, sve je to lepo ali na toj tabeli je u pitanju ASUS StarIce a pomenuta je ASUS SilentKnight serija koja sa StarIce nema nista zajednicko osim hetpipea! Rekoh da sam ih sve isprobao:D
StarIce je na low rpm neefikasan a na max rpm pisti kao Concord u pravom smislu te reci tako da po meni treba spojiti LEPOTU/EFIKASNOST/BUKU i tek onda uzivati u lepoti kompa(ako ista uopste postoji)!

3x meri, 1x seci;)

Hm, sve je to lepo ali na toj tabeli je u pitanju ASUS StarIce a pomenuta je ASUS SilentKnight serija koja sa StarIce nema nista zajednicko osim hetpipea! Rekoh da sam ih sve isprobao:D
StarIce je na low rpm neefikasan a na max rpm pisti kao Concord u pravom smislu te reci tako da po meni treba spojiti LEPOTU/EFIKASNOST/BUKU i tek onda uzivati u lepoti kompa(ako ista uopste postoji)!
Treba voditi racuna o rezultatima doticnih testova i obavezno ih uzimati sa dozom rezerve jer ih inostranci rade na probnom stolu a ne kada je kuciste zatvoreno:d

3x meri, 1x seci;)

Ovi izgledaju lepo. Ali ne znam kako hlade? Jel imao neko iskustva sa njima?

Spire SP510-1U
0302129_1.jpg

Spire SP741B3-U DiamondCool II
0302124_2.jpg

Spire SP602B3 Fourier
9003054_1.jpg

9003054_2.jpg

perverzno...

Prilozi

• FC_ZV9_c_p.jpg
    FC_ZV9_c_p.jpg
    74.3 KB · Pregleda: 230
  • fatality_FC-ZV9_02.jpg
    fatality_FC-ZV9_02.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 181
  • FC_ZV9_f_p.jpg
    FC_ZV9_f_p.jpg
    58.4 KB · Pregleda: 149
  • cnps9500am2_015.jpg
    cnps9500am2_015.jpg
    129.5 KB · Pregleda: 222
  • cnps9500am2_020.jpg
    cnps9500am2_020.jpg
    111.3 KB · Pregleda: 200
Sta reci...
Z A L M A N !!!!

evo ih Zalmanovci u akciji
neznam zasto ali zalman CPU cooere u poslednje vreme nemogu ocima da vidim
inace ovaj cooler sto je ilidan pokazao nekazem da je ruzan ali me ne fascinira nesto

Poslednja izmena:
meni se tako svija ta zalmanov dizajn sa tim perajima da tako kazem...

ali ipak za vrh performanse mora voda:D

Ovaj poslednji, Fourier, je jako fin i robustan ali ima samo 4 pipea i to ga sputava da bude kao TT BigTyphoon ali su inace pokusali da iskopiraju TTa!

Lepi su, zar ne?

Ali evo jos 1 lepotanchica: 1.jpg
U pitanju je TT MaxOrb bre!

Poslednja izmena:
!

inace ovaj cooler sto je ilidan pokazao nekazem da je ruzan ali me ne fascinira nesto

A sta tebe fascinira ?:shock:

slazem se sa tobom 100%. Ne bih da kazem da je zalman los jer to nije tacno, ali da nesto bas i ne fasciniraju... to je istina. Mislim da u CPU kategoriji, bar po dizajnu malo zaostaju za TT, Asus i drugim

Nazad
Vrh Dno