Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

Arko986

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
319
Ovu temu sam otvorio iz razloga sto sam sam primetio da nema odgovarajuceg nacina da se pronadje "najlepsi" cooler, odnosno ne postoji veliki izbor dobrih, pre svega coolera interesantnog izgleda na jednom mestu. Slozice te se da oni koji kupuje posebne coolere, pored boljeg hladjenja, veliki broj njih zeli i nesto cime ce se "ponositi" kao npr ja :smoke:

Znaci... koji cooler je po vama najlepsi kojeg zelite videti u svom kucistu.
(znam da je lepota subjektivnog karaktera, pa je pitanje koji se Vama najvise dopada)

PS: Ne bi bilo lose da ostavite i koju sliku kao i link a i gde moze da se nabavi, za one koje eventualno zele da saznaju nesto vise o tom cooler-u, pa mozda i da ga kupe.

Pozz :wave:

Poslednja izmena:
sonic tower ubedljivo najlepsi po mom ukusu!!!!!

tuniq tower meni izgleda cool.
e jer neko probao kakav je tuniq pa da mi kaze?

Po mom misljenju Asus Silent Knight zauzima 1. mesto a u stopu ga prati CM Mars.

@ arko-ne mozesh da verujesh kako je ruzan uzivo,a tek shto su mu performanse ocajne o tome necu ni da pricam...

Meni je najlepshi Scythe Infinity, i Tuniq Tower(ovaj drugi samo na slikam,uzivo i ne toliko)...

I toj bi bilo toj:)

Zalman !

Jos jedan glas za Sonic Tower-a! To je kuler zvani zelja... :D

kad smo veck blue orb kad druga sam montirao i ono lepo izgleda ali je to OLd school cisto gvozdje(bakar) ima 14cm vent mocan je ovako na pogled ali performanse neznam bas verujem da je pastalo ili da jesto nisam dobro namontirao ali na 6400(2.1ghz)u loadu 60C
kuciste TT kandalf dobro provetreno ali moracu da proverim za montazu u skorije vreme inace tezak je nekih 900g
sto se tice lepote sta fali BT sa plavom dvanesticom TT perfect blue eye kod dekare sam video i izgleda VRH

da,da zaboravih zalmana 9500,on mi je bio najlepshi do skoro...

Arko986 nije precizirao na kakve kulere misli ali koliko vidim svi pricaju o CPU kulerima,tako cu i ja da predstavim svoja 3 favorita za najlepse kulere (mnozina kao sto je po naslovu thread-a), 1). Zalman 9700 NT , 2). Thermalright Ultra 120 i 3). Tuniq Tower 120 .Dodatna informacija : sva 3 kulera mogu da se nabave preko mene naravno,doduse TT 120 dosta teze.

Prilozi

• x-front2-b.jpg
    x-front2-b.jpg
    104.8 KB · Pregleda: 218
  • compare.jpg
    compare.jpg
    36 KB · Pregleda: 277
  • 1-U120_big.jpg
    1-U120_big.jpg
    102 KB · Pregleda: 201
Poslednja izmena:
posto niste bas precizirali na koje se qlere odnosi, evo dva lepotana za chipset :)
CMaster BlueIce

CMaster BlueIcePro

Zalman CNPS-9500LED i Blue Orb II za CPU i za grafulje VF-900 Cu Led.

Prilozi

• 9500%20-%2017.JPG
    9500%20-%2017.JPG
    177.9 KB · Pregleda: 229
  • BLUE%20-%2023.JPG
    BLUE%20-%2023.JPG
    350 KB · Pregleda: 267
  • VC-ZVF900L.jpg
    VC-ZVF900L.jpg
    15.6 KB · Pregleda: 228
Moj favorit je celokupna paleta Thermal Right-a. Ne zna se sta je bolje lepse i kvalitetnije dal podloske, opruge, dizajn, safovi, sistem za montazu sve je vrhunsko a i perfomnse su vrhunske.

***, po meni je lepota nebitna vec da dobro rashladjuju a dobri/lepi su:
ZALMAN 7700AlCu
ZALMAN 7700Cu
TT BluerOrb II...

Ajde ispostujte mali zahtev da stavite linkove ili attecment kao ja, djolez... u mnogome pomaze da se uporede cooleri, kada imate neki nov predlog, stavite slicicu ili link. :whip:

Shiki Mozak.... stvarno tako los???:zgran: Bas sam ga "video" na mojoj uskorasnjoj konfi, mnogo mi se dopada ideja da se cooler hromira...

Dominator... vidi nabavi koji slicku....:type:

Djolez... u principu CPU cooleri, ali mogu i neki za chipset ili ram ukoliko zasluzuju paznju, mozes li reci kolika je cena tih coolera??

Meni licno se Zalman ne dopada iako mislim da daje najbolje rezultate, ali nekako..... bre mnogo su prosti... ne?

Sonic tower jeste lep ali malo je ostareo... bilo bi extra kada bi se pojavio Sonic 2 sa mozda malo led dioda.... i sl...

Pozz

Ajde ispostujte mali zahtev da stavite linkove ili attecment kao ja, djolez... u mnogome pomaze da se uporede cooleri, kada imate neki nov predlog, stavite slicicu ili link. :whip:

Shiki Mozak.... stvarno tako los???:zgran: Bas sam ga "video" na mojoj uskorasnjoj konfi, mnogo mi se dopada ideja da se cooler hromira...

Dominator... vidi nabavi koji slicku....:type:

Djolez... u principu CPU cooleri, ali mogu i neki za chipset ili ram ukoliko zasluzuju paznju, mozes li reci kolika je cena tih coolera??

Meni licno se Zalman ne dopada iako mislim da daje najbolje rezultate, ali nekako..... bre mnogo su prosti... ne?

Sonic tower jeste lep ali malo je ostareo... bilo bi extra kada bi se pojavio Sonic 2 sa mozda malo led dioda.... i sl...

Pozz

Naravno,okvirne cene preko za ove kulere su :
1). Zalman 9700 NT oko 65
2). Thermalright Ultra 120 oko 55
3). Tuniq Tower 120 oko 65

Da ne bi bilo ima jeftinije i slicno,opste je poznato da cene izrazene u USD po americkim online shopovima nisu pravi pokazatelj,cene koje sam naveo su skinute iz cenovnika PC radnji po EU izrazene u eurima.

e to ne znam kad saznam javicu

Nazad
Vrh Dno