Šta je novo?

Najlepshe MoBo

sarena ko cirkus..:/

...i do zla boga ružna sa onim blokom motora, šta li je, na severnjaku :S:

za mene lepa ploca, ima 2 eventuaalno 3 boje, i to osnovna crna i neka kontrast boja , lepe hladnjake i ciste linje..tolko od mene :D

Covek moze da izvuce zakljucak da proizvodjaci ploca "turaju" na plocu boje koje su dobili najpovoljnije, bez ikakvog reda, kako bi imali veci profit! :smash:

Najlepse ploce pravi asus i xfx ostalo mi je sve kao cirkus sto rece neko pre mene za komentar msi-a. ako cu da imam kuciste sa providnom stranom onda i ploca mora da bude lepa i dizajnerski osmisljena.. uh a onaj rog odazgore je predivna moj gals ide njoj predivna ploca.

Pa u pravu si, uopste se ne sareni ako se koncentiseno samo na plocu ne racinajuci slotove, bakar i ostale gluposti :d
Spacemaster, ploca izuva bre.

Poslednja izmena:
To što izuva ne znači da je lepa :D. Ja imam komšiju koga zovu "rugoba" to mu je nadimak, čovek razbija, bukvalno kad ga razljutiš :d ali kad je lepota u pitanju, šta misliš da li je nadimak dobio zato što je lep? Da se vratimo na temu, postavljajte ploče koje ste zapazili da su LEPE, a ne kako rade itd.

Brrrrrrrr :Klanjanje

22b.jpg

Poslednja izmena:
Auh... surovo.

Ne zna se jel' lepsa ambalaza ili sama ploca :)

neko me poslusao iz Asusa :)

ASUS-Rampage-IV-Formula-X79-Motherboard-2.jpg

To sa utokama, municijom nekako mi rambo-decije izgleda. :) Boje su ok, DFI je imao slične u prošlosti, a DFI mi se uvek sviđao.

Jedva sam se rastao od bivše DFI LANPARTY DK X48-T2RS.

Ali zato ova druga njihova lepotica je po meni naj, naj.

Prilozi

• DFI X48.jpg
    DFI X48.jpg
    518.4 KB · Pregleda: 65
  • X48-3.jpg
    X48-3.jpg
    148.1 KB · Pregleda: 76
za one koji vole zlato :)

pca05n012.jpg

asrock :)

vrhunskii ^^^

Nazad