Šta je novo?

Najlepse kuciste

_dsc7483qrjwx.jpg

_dsc74842xk8g.jpg

_dsc8150l4sb0.jpg

_dsc8218d7szy.jpg

Preterano obicno kuciste, samo je profi uslikano, i to jos crno-belo kako bi se naglasila "igra senki", posto samo kuciste nema sta da ponudi.

Cesalj za kablove od napajanja - nesto najpametnije sto je izmisljeno u istoriji moddinga....

Ja ne kazem da je ruzno, ali ne postoji nijedan dah originalnosti na ovom kucistu. Videli smo na temi gomilu svedenih kucista, ali svako je imalo barem nesto specificno na sebi. Samo si "naseo" na profi fotke.

Gde je smešteno napajanje?

druga komora iza bekplejta za maticnu,zajedno sa diskovima i 5,5" bejem.model koji je corsair air uveo na trziste,samo je ta komora verovatno plica nego na air-u da bi se postigla kakva takva simetrija.meni estetiku narusavaju mali,i preblizu montirani ventovi. :)

Mnogo mi se dopada ovo kuciste, navjerovatnije moje buduce.

NZXT H440

nzxt_h440_56.jpg

Koje li je bolje sto se tice protoka vazduha, R5 ili H440?

Sa stock ventovima R5 malo bolji.

i sa isto ventova ce nzxt da bude bolji,prosto to nije fokus r5tice.

Dobro je R5 kuciste samo postoji problem sto posle godinu dana prednja plastika sa strane pocinje da zuti.
Bar je tako bilo kod mene na R4. :D

evo izgleda da je LC konacno ubo kako da bar dizajnira kuciste:

http://www.lc-power.com/en/product/gehaeuse/atx-gaming/gaming-978bg-tank-buster/

nulti pci-e i dodatnih 8,barem po slikama dovoljno visok plafon za vodu,modularni hdd kejdz...cak i nije toliko ruzno,sem ovih 5,5" bejeva na prednjem panelu.side paneli deluju em zanimlivo em prakticno.jedva cekam da vidim hoce li ga biti kod nas i ako da koja ce mu biti cena,jer bar po papiru se idealno uklapa u ono sta sam ja namerio za apgrejd. :)

evo izgleda da je LC konacno ubo kako da bar dizajnira kuciste:

http://www.lc-power.com/en/product/gehaeuse/atx-gaming/gaming-978bg-tank-buster/

nulti pci-e i dodatnih 8,barem po slikama dovoljno visok plafon za vodu,modularni hdd kejdz...cak i nije toliko ruzno,sem ovih 5,5" bejeva na prednjem panelu.side paneli deluju em zanimlivo em prakticno.jedva cekam da vidim hoce li ga biti kod nas i ako da koja ce mu biti cena,jer bar po papiru se idealno uklapa u ono sta sam ja namerio za apgrejd. :)

K'o kanister...vojni...:d

Manjerka...

less is more, postoji vise nivoa lepog

Ilidane, ti i ja smo uvek imali isti ukus što se kućišta tiče, ovo kućište je prelepo stvarno, prva liga... Ja sam se dugo dvoumio da li da ga uzmem ili ne, ali sam na kraju odustao jer sam pročitao da se dosta greju hard diskovi, zato što su u montaži dosta slepljeni jedan za drugog. Maltene ista situacija kao i u fortress FT02, iako su tamo odvojeni, bukvalno nemaju mesta da dišu... Lepota je uvek imala svoju cenu :)

Mali trik (mada verovatno svi vec znate).Ko isprja R4 i R5 ili pocne da zuti,neka uzme pastu za zube i muski trlja,posle obrise vlaznom maramicom.
Ja sam tako uflekao kuciste trajnim markerom uzeo pastu,kuciste ko novo.

Za 100e sta ce mi bolje :) Tek sam ga uzo i prezadovoljan sam. Tiho je i pod velikim opt. sa jos 2 dodata kulera ,) Moja preporuka za sve koji zele da promene a ne zele mnogo da plate za limove :d
CM 690 III
Acmy0hq.jpg

Poslednja izmena:
Za 100e sta ce mi bolje :) Tek sam ga uzo i prezadovoljan sam. Tiho je i pod velikim opt. sa jos 2 dodata kulera ,) Moja preporuka za sve koji zele da promene a ne zele mnogo da plate za limove :d
CM 690 III
Acmy0hq.jpg
Ja imam verziju 690II već godinama.
Dogradio sam je za USB3 portove i mislim da će biti pored mene još 10g.
Savršeno kućište, sa mnogoooo prostora, a meni je jako važno što izgleda "konvencijalno".

I ja sam imao u ponudi za 70e 690II i reko ajd da dam jos 30e i da uzmem najnoviju veziju... Bio je u planu i mastercase pro 5 ali nisam hteo tolike pare da dajem za lim ma sta god imao u ponudi... :d I to sto kazes ti isto sam ljubitelj tog klasicnog izgleda i od ovog sad mi ne treba bolje :)

Nazad
Vrh Dno