Šta je novo?

Najlepse kuciste

^A ovako nešto? :D
900d_sidef_5.png

e to je vec muski,samo mi je tjubing malko isfuserisan,da ja imam da sklopim takvo neko sokocalo radila bi i libela,i lasersko merenje ako treba. :d

E ovo je kuciste :)

e sad zamisli kakav je tek full enthoo ako je to enthoo za siromasne. :d

Video sam i full i brutalan je ali i skup... Ovaj je cene arc midija i 690 III,a izuva ih iz cipela :D

Ovaj Phanteks Enthoo Pro, nema u Srbiji za kupiti?

Nema.

Jel uvozi iko phanteks proizvode ili mozda neko sa 'severne grane'?

ne verujem da se ikako isplati sem da uspes da nahvatas nekog da ti ga kupi i donese,a s' obzirom na gabarite,puno srece ti zelim.

Gledajuci ostale cene sa sajta, isplativije ti je ili je pak ista cena da porucis sa amazona :d

Jedno od najlepsih kucista po meni je Antec P380.
Kuciste je prostrano,mnogo je lepo odradjeno.Klasicna mat crna boja,puno hdd cage-eva,prostrano,odlican dizajn.

Prilozi

• antec3.jpg
    antec3.jpg
    112.6 KB · Pregleda: 205
  • 1401798798.jpeg
    1401798798.jpeg
    1,021.4 KB · Pregleda: 208
  • antec2.jpg
    antec2.jpg
    408.6 KB · Pregleda: 214
  • Antec-P380-3-600x398.jpg
    Antec-P380-3-600x398.jpg
    71.7 KB · Pregleda: 207
Poslednja izmena:
Nađoh ovu firmu ali nisam nikada uzimao od njih, pa ako neko ima iskustvo sa ovom firmom neka napiše koji utisak.

Utisak je odlican. Doduse imaju obicaj da malo zakasne sa isporukom ali nista preterano strasno. Na kraju uvek ispostuju dogovor. Dosta komponenti sam preko njih uzimao do sada.

Evo ko hoce da svira klavir ili orgulje a nozne komande su levi i desni taster:p
Klavir.jpg

Ova firma na predhodnoj strani LADNO ima sve sta pozelis...cene jesu vece ali bitno je da sve ima i ono sto nemaju mogu da dobave do kucne adrese..
Imaju SVA phanteks i Corsair kucista:p cak i 760T da ne verujes sad samo da se odlucim sta kupiti!
Hvala clanu Mau53r na linkovima!

metar nzxt dioda 9999.00 din :)

Au al' je dobro ovo crno kuciste :smoke: cooltek-jonsbo-w2-large.jpg

Ja imao Cooltek Coolcube (aka Jonsbo V2). Odlična mala kanta! :d
Uzeo sam ga svojevremeno baš preko te firme iz Subotice i skoro ga zamenio teška srca jer mi je trebao prostor za još jedan 3,5 HDD. Skupo ali vredi...

Zanimljivo kućište, dobro za neki Star Wars mod i sl.

http://www.deepcool.com/product/gamerstorm/2015-04/6_1797.shtml

98d4ed111f434eb99873431af6a1d1f9.jpg

5df5d492740641ce98413eae5751c36b.jpg

Kopija NZXT Phantoma, ali cena jeste niska.

Jedno od retkih kucista i maticnih ploca sa kojima je Sapphire R9 290/X Tri-X u skladu sto se tice boje :D

Nazad
Vrh Dno