Šta je novo?

Najlepse kuciste

A kakvim se tebi čini kućište? :wave:

Poslednja izmena:
pa nije ovo kviz pitalice kome gde i sta, ti si ga okacio u temi najlepse kuciste i mene koji se bavim modingom interesuje sta ti se dopalo na njimu, razumes?

Pa ajde moderu, inspiriši se samo vizuelnim aspektom mog posta, ne trebaju ti valjda i moje ideje. :wave:

Ili me pitaj u odgovarajućoj temi ako ti treba pomoć i savet.

Poslednja izmena:
Pa ajde moderu, inspiriši se samo vizuelnim aspektom mog posta, ne trebaju ti valjda i moje ideje. :wave:

Ili me pitaj u odgovarajućoj temi ako ti treba pomoć i savet.

Lepo si pitan, ne znam sta izigravas, ocigledno ili pubertet ili adolescencija, od tebe pomoc tek kad predstavis nesto sto moze zavredeti moju paznju kao sto je moglo da bude tvoje razmisljanje o kucistu ciju si sliku okacio :wave:

:wave:

Zapravo kvalitet nije 0. :) Imao sam prilike da ispipam G51 uzduž i popreko, mogu reći da sam veoma zadovoljan što se tiče kućišta koji košta 36e sa napajanjem.
znam,daleko da je to lose kuciste imam ja trenutno bas bc-g51 i kuciste je odlicno,od tada sam promenio misljenje o blueberry proizvodima jer sam mislio da su klasicna "kinestura"...dobar je blueberry samo da se malo vise razviju kao firma jer imaju strasno dobre ideje...:D

Da li neko ima iskustva sa Silverstone Raven 01, i da li mnogo, ako uopste gubim airflow efikasnost u odnosu na Raven02 ili Raven03. Mnogo mi se svidja Raven01, zato bih najpre uzeo taj model.

Hvala!

Otvori zasebnu temu za to pitanje, male su sanse da ovde nadjes odgovor.

Najljepse kuciste za mene :

600t_silver_hero_b.png

^ Još je lepše sa mrežicom (mesh) umesto pleksija ;)

lian-li-pc-v360-case-1.jpg

Au koja minimalistika.

Da da, vrhunski dizajn, alu fw. :) Meni licno bi vise leglo bez otvora na vrhu i kada bi konektori bili metalni umesto plasticni (fr audio), to i ajde ali napajanje gore uf. :)

Poslednja izmena:
Najlepse a da je pristupacno da ne preterujemo sa ciframa od 350-400$ je...
Obsidian 750D... CENA 159$ :D

Corsair-Obsidian-750D-2.jpg

krov: 360mm ili 280mm radiator
prednji panel isto
pod: 240mm radiator
staju: ATX, E-ATX, XL-ATX, HPTX Maticne...
Prostor izmedju stranice i motherboard tray koliko hoces za kablove, mesta za SSD specijalna.
Filteri za krov i za napajanje,... Najfunkcionalnije kuciste za 160$, namestas sta i kako ti hoces a ne kako je kuciste napravljeno.
Sve kombinacije, varijante staju a iako prima najvece ploce ne izgleda veliko ako je ATX ploca i jedna grafika unutra.
Full Tower ali malo veci od nekih vecih Mid Tower kucista. Svi rezervni delovi dostupni u prodavnici ako zatreba. Sve, stranice, filteri, nosaci HDDa, SSDa, prednja stranica, ventilatori, sve, sve,
Bukvalno mozes da ga modujes pa ako ti se ne svidi ti vratis u prvobitno stanje.
Za ove pare bolje nema. Mane celicne stranice i samo prednji panel alu.

Poslednja izmena:
Pusti ga, bio naduvan kada je cukao taj post. Po svom starom dobrom obicaju.

I standardno baljezga o nekim Amerikama, vidis da je cenu dao u dolarima. K'o da do nje mo's doci tek tako, maltene Ibarskom magistralom.

Pusti ga, bio naduvan kada je cukao taj post. Po svom starom dobrom obicaju.

I standardno baljezga o nekim Amerikama, vidis da je cenu dao u dolarima. K'o da do nje mo's doci tek tako, maltene Ibarskom magistralom.

Auu... kad je pre stigao da bude banovan? :d

Za ljubitelje miniITX-a, interesantno izgleda - Xigmatek Nebula:

fp01.jpg

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=219&type=photo

Nije preterano veliko: 206x330x206 i može u njega klasično ATX napajanje i dual slot grafika do 200mm i CPU juler do 80mm.

Xigmatek nije neki skup brand, ovo bi mogla da bude interesantna igračka.

Poslednja izmena:
Pravo da ti kazem - tuzno je to sto je i poziveo toliko dugo na ovom forumu da napise tih 25 postova koliko ima na svom kontu.

Ali zanimljivo je da malo, malo, pa se pojavi neki sličan, maltene isti lik na forumu, gotovo po nekom template-u. Ili je to možda i neki povratnik s drugim alijasom, ala Bob Marli i sl... :d

Nego da se vratimo na temu, onaj in win deluje zanimljivo, samo mi nije jasno zašto ispod io plate-a stoji prazna rupa? Tu je moglo gomilu hardova da se strpa... ili da bude prostor za neku pumpu trte, mrte. Ovako mi nekako deluje kao da je to neka slagalica kojoj fali par puzli u tom delu.

Ali onaj Phanteks Enthoo Primo zaista deluje zanimljivo. Corsair obsidian serija je super, ali jedino mi malko smeta što sva ta kućišta nisu skroz od aluminijuma.

Ovo mi se bas svidja, samo ne znam da li samo neko koncept resenje ili stvarno moze da se nabavi. Inace je fantasticno.

Evo kucista koje izgleda da je pravio "Lego" :) Antec LanBoy Open Air Case

0CDEAB079CF365B1B5927BF9DCD7E301.png 00D35BC0ED211C116CB730BA5AD3BDF2.png 92DC30083ECB570E5B604E6B4BD9497C.png

683E54B05959434824957BCA4F4FABB5.png CFA5D45B16DC214848EAC6C972CB910D.png

Nazad
Vrh Dno