Šta je novo?

najkorisniji program za symbian

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
koji su po vama najkorisniji programi za symbian,koje preporucujete i naravno gde moze da se skinu...konkretno najvise me interesuju programi za slanje poruka,fake sms i tako to....neki programi za prikrivanje i spijunazu{ne shvatati preozbiljno}:type:

nije naj, ali mislim da je sigurno u top10 worldmate

uff ima ih jako mnogo... recimo worldmate, blacklist...

FExplorer, WMAPlus!, MSDict, Alarm Manager, Opera Mini, SmartMovie, Handy Car...

Smart movie definitivno i onaj Fx caller ili kako vec,mogu i raznorazni programi brojaci poruka,i recimo josh programcici koji drze neke fajlove zakljucane,ne mogu da se setim kako se zovu,davno sam imao symbian:D

Za E61 po meni definitivno Agile messenger. Sta bi ja bez njega. I necete verovati-placam ga, ali je 1000 puta bolji od druge boranije koja je za dzabe :D
Doduse po meni je sado mazo koristiti bilo koji messenger na aparatima bez qwerty tastature, al' ajde.

sBirthday spasava glavu :D

FExplorer, ProfiMail, SmartMovie, PuppetMaster, WirelessIRC, SlovoEd rečnik(jako korisno SE-EN i obratno)

- SEPT Mobile search - pretraga Kontakata, SMS-ova, Notes, Kalendara... Apsolutno neophodan. Ovakav program bi morao biti standardno ukljucen u Symbian
- ALON Contact Guide - pretrazivanje imenika ultra brzo nalik na T9 sistem za SMS, i pretraga imenika ne samo po imenu i prezimenu
- Full Screen Caller - prilikom poziva pokazuje sliku osobe i/ili podatke iz imenika o osobi sa kojom razgovarate. Veoma koristan, pogotovu ako imate mnogo kontakata, pa cesto samo na osnovu imena ne mozete da prepoznate o kome se radi
- Handy Taskman - vrlo pregledno ispisuje aktivne aplikacije, slobodnu kolicinu memorije...

Ovi programi resavaju najveci broj mojih zamerki na Symbian OS.

Jos mi ostaje da unapredim postojeci program Log odnosno primljeni, propusteni i pozvani brojevi. Treba mi program koji bi prosirio broj upamcenih poziva sa 20 po listi na 200, 300 i koji prikazuje duzinu ostvarenog poziva. Zna li neko za takav???

Poslednja izmena:
Pa imas to u LOG-u, samo kad udjes u log idi udesno, ne ulazi u Recent Calls.

Pazi stvarno! :lupko:

Lista nije bas najpreglednija jer su svi pozivi na gomili i u samoj listi ne ispisuje kad je bio poziv. Medjutim moze da zavrsi posao.

Hvala na pomoci!

Nazad
Vrh Dno