Šta je novo?

Najjeftiniji tablet sa SIMSlotom i GPSom

A kakav je ovaj Goclever Premium Combo koji se nudi za 6k dinara ako se kupi odredjeni sladoled? Ima GPS, 3G, 7 incha, rez 1024x600. Ne pise koliko ima RAMa i ne mogu da nadjem nista o njemu.

Može link do te promocije? Nešto sumnjam da ima 3G za tu cenu. :)

Čak nema ni navedenu rezoluciju:
CPU ARM A7 1.5GHz DualCore Ram 512MB DDR3 Flash 4GB LCD 7" 800x480 Wi-Fi

Inače, u Makedoniji se hvata 6150din, bez promocije.

Poslednja izmena:
Video sam taj makedonski link,ali izgleda da nije to to jer u katalogu stoji da je rezolucija 1024x600, DualCore Cortex A7 1.5,Android 4.2.2, wifi, bluetooth,gps, 3g hspa+

U Ideji je akcija. Ali negde je greška. Ili su im loše specifikacije ili im je loš naziv. :)

Ne vidi se lepo. Treba kupis nesto drugo, da bi dobio tablet po toj ceni? Mada kod nas u PO nema nista od toga...

U Ideji je akcija. Ali negde je greška. Ili su im loše specifikacije ili im je loš naziv. :)
Ja sam bio u Idei i tablet ima potpuno druge specifikacije, nema ni SIM, ni GPS, rezolucija je 800*480, 512MB RAM-a... Bio sam malo besan zbog toga (baš sam pomislio da ću nabaviti jeftinu navigaciju), ali dopalo mi se što je manji od standardnih 7" tableta (crni okvir oko ekrana je uzak) i ima 4.4.2 android pa sam ga uzeo za mlađeg klinca, da se ne otima sa starijim oko "krštenog" tableta.

Poslednja izmena:
Kako radi u praksi ?

^ To je onaj koji sam prvobitno naveo. Odgovara specifikacijama sa makedonskog sajta.

Odosmo u off, ali ukratko, sa tehničke strane podnošljivo, ekran je OK, ali su mali uglovi vidljivosti, baterija dobro drži, ostalo nisam stigao da detaljno ispitam. KitKat je fenomenalan, sve ide glatko, bolje nego na starom tabletu sa 1GB i 4.1 androidom, Subway Surfer radi odlično (ne znam zašto uvek svi to pitaju na forumima :)).
Najveća mana je 1GB "interne memorije" tj. skladišnog prostora.
Sve u svemu, za te pare je OK, ali ništa posebno.

Nazad
Vrh Dno