Da daOvo je dosad bio najveci popust.
Ako cedevite bacis u kantu cim stignu, imao si 27.3% popusta na kuponu!
Ako cedevite popijes, onda i svih 33% na 3000 din kupovine.![]()
Da daOvo je dosad bio najveci popust.
ma jok ja samo vratim dostavljaca nazad dok se ne opameteZa to postoji rešenje. Naruči još pet porudžbina i videćeš![]()
Cekaj, kako, sta? U cemu je stos? 'Ajde to malo detaljnijeZa to postoji rešenje. Naruči još pet porudžbina i videćeš![]()
Ako uračunaš 3-4-5-6 kesa po 15 dinara, još višeOvo je dosad bio najveci popust.
sta nisu imali, cisto onako me zanima...Ja sam platio karticom tipa 3500din a oni pola artikala nemaju pa izadje 1300din i na to zaracunaju jos 300 i na kraju skinu 1600 a inace karticom svakako odmah dodaju jos 5% koji ti se kasnije vrate.
Kod mene ima.Jel si ti iz BG?
Evo sad sam obratio paznju na placanje. Zapoceo placanje online, nesto nije hteo da posalje SMS potvrdu, pa se vratio da izaberem ovu opciju na licu mesta karticom sto si rekao. Ali meni opcija placanja pouzecem uopste nije dostupna!
Niti mogu solarno niti karticom POS ako dostavljaci nose. Iskljucivo online karticom.
Pogledajte prilog 390271
Ispravi me ako grešim, za NS nema opcije placanja gotovinom, iskljucivo online karticom?Iz NS si?
sta nisu imali, cisto onako me zanima...
maxi.rs, beogradska adresa
Prilikom narudžbine izgleda ovako:
Pogledajte prilog 390558
Mislim da razlika bude kada se prilikom kreiranja akaunta izabere pravno lice...
ili se razlikuju verzije sajta za mobilni i za PC.
Ja uvek naručujem sa PCa., normalno fizičko lice.
Upravo ga zato i pitam. Jer mislim da samo za BG ima opcija placanja na licu mesta, bilo pouzecem ili karticom.Ispravi me ako grešim, za NS nema opcije placanja gotovinom, iskljucivo online karticom?
Pitam da narucim istoPitam za drug
Pitam da narucim isto![]()
Upravo ga zato i pitam. Jer mislim da samo za BG ima opcija placanja na licu mesta, bilo pouzecem ili karticom.
Isto sam pitao i @solomonbg ovde:
![]()
Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)
E to ne znam. Ja ih koristim dugo i odlično im je posudje. Ali da ne ulazimo u off Možda zaista za maksi ide 3ca klasa Kakva je razlika da napišeš treća umesto 3ća? Skrnaviš sopstveni jezik i pokazuješ svima kako izgleda pisanje nekoga ko je bežao iz škole a zbog dva slova uštede u pisanju?forum.benchmark.rs
ali sam kasnije pogledao njegov username@solomonbg
oni stikovi crvene old spice se secam da nisu imalista nisu imali, cisto onako me zanima...
Sad mi tek ništa nije jasno!Doneli robu bez cedevite i naplatili dostavu... Decko koji je doneo robu nije uspeo sefa da dobije na mob. Ja platio, zvao sada i vratice sutra pare
Ne samo da mozes, nego oni sami garantuju besplatnu dostavu, tako da ce morati. Operaterka koja me je zvala da mi kaze da nema Cedevite mi je potvrdila da dostava nece biti naplacena, kao i "da ce ostaviti napomenu kolegama".Da li sam da ako sam naručila dve cedevite i njih nema na stanju i oni mi obračunaju dostavu 300 RSD, mogu da tražim refundiranje troškova dostave?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari