Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

dzabe kad vec u 2 porudzbine nema nijedne vode i dodaju posle dostavu 300din iako kazu telefonom da nece :)

Sad javise i meni da nema cedevite :D jel ste uspeli da ne platite dostavu ili niste ? Ne znam ni dal da se drndam ili da platim. Posto ce verovatno hteti da naplate :D

Sticice ti email da trebas da platis iako ce ti reci u call centru da neces platiti jer nisi ti kriv sto oni nemaju, ja sam juce dostavljaca vratio nazad, danas su me zvali izvinili se zakazali ponovo za sutra stim da posto sam platio karticom uradice mi povracaj tih 300din naknadno.

Kako su ti skinuli 300din vise ako si platio karticom vec tacno koliko treba?

Ja sam platio karticom tipa 3500din a oni pola artikala nemaju pa izadje 1300din i na to zaracunaju jos 300 i na kraju skinu 1600 a inace karticom svakako odmah dodaju jos 5% koji ti se kasnije vrate.

Mene sad zvali, rekoše imaju sve osim Cedevita vode.
Ja kažem: "Meni je samo bitno da ne plaćam dostavu"
Oni rekoše: "Nećete platiti dostavu"
Večeras od 19h slušamo snimak razgovora zajedno sa dostavljačima :LOL:
Plaćanje pouzećem i kešom ofc.
Nije naša privreda zrela za kartično plaćanje.

I ja od 19h cekam :D ali ja cu uzeti svakako pa makar i platio odmah. Ali cu traziti refundaciju :) posle 19h tesko da mogu da zovu nekog da im odobri umanjenje racuna

Jel si ti iz BG?

Evo sad sam obratio paznju na placanje. Zapoceo placanje online, nesto nije hteo da posalje SMS potvrdu, pa se vratio da izaberem ovu opciju na licu mesta karticom sto si rekao. Ali meni opcija placanja pouzecem uopste nije dostupna!

Niti mogu solarno niti karticom POS ako dostavljaci nose. Iskljucivo online karticom.

Pogledajte prilog 390271
Kod mene ima.

Evo kako izgleda.

Prilozi

• Screenshot_20230523-142639_Gallery.jpg
    Screenshot_20230523-142639_Gallery.jpg
    99.9 KB · Pregleda: 29
maxi.rs, beogradska adresa
Prilikom narudžbine izgleda ovako:

1684846720379.png

Mislim da razlika bude kada se prilikom kreiranja akaunta izabere pravno lice...
ili se razlikuju verzije sajta za mobilni i za PC.
Ja uvek naručujem sa PCa., normalno fizičko lice.

sta nisu imali, cisto onako me zanima...

Pitam za drug
maxi.rs, beogradska adresa
Prilikom narudžbine izgleda ovako:

Pogledajte prilog 390558

Mislim da razlika bude kada se prilikom kreiranja akaunta izabere pravno lice...
ili se razlikuju verzije sajta za mobilni i za PC.
Ja uvek naručujem sa PCa., normalno fizičko lice.

milsim da je isto i za pravna i za fizicka. Nisam obratio detaljno paznju istina a imam oba naloga... Svakako iste opcije imam. i uvek biram placanje karticom kad donesu

Ispravi me ako grešim, za NS nema opcije placanja gotovinom, iskljucivo online karticom?
Upravo ga zato i pitam. Jer mislim da samo za BG ima opcija placanja na licu mesta, bilo pouzecem ili karticom.

Isto sam pitao i @solomonbg ovde:

ali sam kasnije pogledao njegov username :D @solomonbg

Pitam da narucim isto :)

ma jasno. Salim se :) Ali ako onda nisu imali ne znaci da tebi nece da donesu :D
Upravo ga zato i pitam. Jer mislim da samo za BG ima opcija placanja na licu mesta, bilo pouzecem ili karticom.

Isto sam pitao i @solomonbg ovde:

ali sam kasnije pogledao njegov username :D @solomonbg

Nisam video. Izvini. Da Bgd. Placam kad donesu karticom

Doneli robu bez cedevite i naplatili dostavu... Decko koji je doneo robu nije uspeo sefa da dobije na mob. Ja platio, zvao sada i vratice sutra pare

Doneli robu bez cedevite i naplatili dostavu... Decko koji je doneo robu nije uspeo sefa da dobije na mob. Ja platio, zvao sada i vratice sutra pare
Sad mi tek ništa nije jasno!
Mislim, zvali su me danas da obaveste da nema Cedevite i ja sam naglasio da mi je bitno da bude bez dostave i potvrdili su mi,
ali opet nije mi jasno kako nekome naplate dostavu a nekome ne...

1684867153766.png

Platio kešom na licu mesta. Častio kurira 62 dinara 😁

ja kad sam porucivao sve 3-4 su bile na stanju ali to je ukras i navlakusa kad porucis nemaaaa

Da li sam da ako sam naručila dve cedevite i njih nema na stanju i oni mi obračunaju dostavu 300 RSD, mogu da tražim refundiranje troškova dostave?

Na kraju sve to sa Cedevitom ispao dobar potez za njih, dal' je nameran ili slučajan to je pitanje :D

Da li sam da ako sam naručila dve cedevite i njih nema na stanju i oni mi obračunaju dostavu 300 RSD, mogu da tražim refundiranje troškova dostave?
Ne samo da mozes, nego oni sami garantuju besplatnu dostavu, tako da ce morati. Operaterka koja me je zvala da mi kaze da nema Cedevite mi je potvrdila da dostava nece biti naplacena, kao i "da ce ostaviti napomenu kolegama".

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno