Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

potvrdjujem sta je lurkerr napisao, meni je opet prosao FLP1000

Da prolazi. Ocito im je bez kupona manja online prodaja pa su vratili :) Ili testiraju kako ide sa kuponima a kako bez. Jer jasno je svima nama da je njima jedini cilj profit. :)
Nisam bas nista porucivao jedno mesec dana dok su zezali sa kuponima :)

Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod RTMS1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 1.5.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod NTC500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 1.5.2023.

Tvoj Maxi Online

IDEA opet salje ove vaucere od 1000 dinara sa minimalnom kupovinom od 12 000 rsd.
LOJALNOST1000
Vazi do 8. maja.

Edit: Takodje kazu da pravo na kupon imaju svi koji su preko vibera dobili isti.

Nema ni Pcelice ni 1+1, te akcije su zavrsene. Ima samo sporadicnih akcija za pojedine proizvode npr "1 + 1 gratis", "1 + 2 gratis", "2 + 1 gratis", "3 + 1 gratis", "2 za 27% manje", "3 za 288din.", "Kombinuj i ustedi 27%", "Dva kom za 2799din." i slicno.

Ovde uvek imas aktuelne promocije:

Poslednja izmena:
idea je ocigledno promenila pristup online prodaji. sta su radili nemam pojma, da li su promenili kadar, ili nesto drugo ali im je strategija za pamcenje. nisu ni prvi ni poslednji. imali su kupone. ti kuponi su se delili uglavnom redovnim kupcima kao znak zahvalnosti za onlajn narucivanja. zatim su kupci ostali uskraceni za proizvode koji se mere i seku. a zatim su i kuponi bili sve redji.

ako su se kuponi delili redovnim kupcima, realno je da se ocekuje da su oni zaista redovni. znaci cesto narucuju. da ne govirim da vecina nije ziva ako i ne ode do idee. znaci to su kupci koji nekoliko puta nedeljno tamo kupuju. i snabdevaju se cesto u idea marketima.

i sada idea deli kupone da kupimo za 12.000 i usedimo 1000. to je usteda od 8.33%
da li iko deli kupone sa reklamom "ustedi 5%" ili "neverovatnih 8% ustede". ili "ovaj eksluzivni popust od 8% vazi samo za one koji su primili obavestenej o popustu na viberu". pa da li su realni. malo je i bezobrazno. i groteskno da neko pravi takve propuste od odluka i strategija. druga stvar, ako oni daju kupone redovnim kupcima kako onda misle da neko na jednu onlajn narudzbinu strovali 12.000? ako redovno kupujem ja nemam sta da kupim za 12.000. gde to da drzim. idea isporucuje u centralnim gradskim opstinama i ns i bg. i to su uglavnom stambene zgrade. tj, kupci zive u stanovima. plus su im idea marketi na par minuta setnje. nije da zivimo u prigradskim kucamam pa da imamo familiju pod jednim krovom i kupujemo jednom nedeljno. sta da se naruci za 12.000 iz supermarketa a da vec nisam kupio jer sam redovan kupac.

po meni strategija sprdnja. idea je bila br 1 sada su ubedljivo najgora onlajn prodavnica. za dobar marketing i rad onlajn treba mnogo vise od ovih besmislenih ponuda i odluka.

^ +1 @idgf
Potpuno se slažem, Idea je ispala iz svake online konkurencije! I nekako su se radnje srozale, kraj mene je Super Idea Beograđanka, sve novi zaposleni, kaže mi šefica -- svi otišli, očajni uslovi.
A cene -- dranje + beskorisna Superkartica, ko još skupi 300 bodova za 3 meseca (potrošenih 30.000+ din), da bi se dobilo 100-200 din uštede na novi račun?
(Naravno, Maksi je isto dranje sa cenama.) Nemam Lidl, Univer ili DIS blizu i nikada nisam tamo kupovao.

Ali Maxi Moj Maxi app koja se činila beskorisna, ubode nekad baš dobre personalne ponude (-50% na "stvarnu cenu"), izađem iz prodavnice sa app gde samo uz nju uštedim nekad 1.000+ din (i više!), a i online kuponi od -1.000 din su im ok. Tako da Maxi rulez trenutno, bar za mene! :cool:

Ma kakva Idea, od prvog dana imam nalog online kod njih, evo sad počeli da me spamuju sa sms, 5 za nedelju dana, a akcije nikakve.

Nekih stvari nema u Maxi, tako da mora i Idea. Još mi je i najbliža za offline.

Uštedi 1000 rsd na Maxi.rs!

Izaberi dostavu u periodu 30.4 - 2.5, kreiraj online porudžbinu, unesi kod POKLONMAXI1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 rsd.
Popust se ostvaruje za korpe iznad 3.000 rsd i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga samo za termine dostave u periodu 30.4 - 2.5.2023.

Tvoj Maxi online

delez je za sve lance kod nas doktor nauka.
za razliku od njih idea 1 cima nekim smsovima 2 sa receptima za "hot dog". a link za 3 svezu domacu kobasicu. koja je uzgred duplo skuplja nego bilo gde. 0/3 korisnost informacija i iskrenost prema kupcu.

Neko je vec spomenu Moj Maxi app. Supruga koristi redovno i mora se prizanti, posle nekog vremena dosta korisna stvar. U onim personalizovane akcijama se pojavljuju stvari koje stvarno kupujemo cesce i sa solidnim popustom. Sa vreman na vreme i dobije neki gratis vrednosti 100-200din (nije nesto ali opet bude ugalvnom korisno). I naravno Maxi online app i kuponi su dodatna prilika za ustedu koliko toliku.

Ako već nisi, još uvek nije kasno da iskoristiš promo kod i ostvariš uštedu na svoju online kupovinu! Unesi promo kod RTMS1000 prilikom naručivanja i tvoj račun će biti umanjen za 1000 RSD!
Popust je moguće ostvariti na korpe iznad 3000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga do 3.5.2023.

Želimo ti prijatnu kupovinu sa još većom uštedom!

Tvoj Maxi Online

Nikad nije kasno da isprobaš prave stvari, oseti čari online kupovine na IDEA online 🛍️📲!
Vaše uživanje počinje uz poklon vaučer u iznosu od 1.500 RSD za vašu prvu kupovinu u IDEA online prodavnici 🤗🛍️.
Kod za poklon vaučer je: 1500KR
Vaučer možete da iskoristite najkasnije do 10.05.2023 godine, isključivo za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu. Da biste iskoristili vaučer minimalan iznos kupovine treba da bude 8.500 RSD. Pravo učestvovanja u ovoj akciji imaju korisnici koji su obavešteni putem Viber poruke o istoj i isključivo za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Vaša IDEA online 🛍️📲!

Nikad nije kasno da isprobaš prave stvari, oseti čari online kupovine na IDEA online 🛍️📲!
Vaše uživanje počinje uz poklon vaučer u iznosu od 1.500 RSD za vašu prvu kupovinu u IDEA online prodavnici 🤗🛍️.
Vaučer možete da iskoristite najkasnije do 10.05.2023 godine, isključivo za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu. Da biste iskoristili vaučer minimalan iznos kupovine treba da bude 8.500 RSD. Pravo učestvovanja u ovoj akciji imaju korisnici koji su obavešteni putem Viber poruke o istoj i isključivo za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Vaša IDEA online 🛍️📲!

Opa široko :D za regularne musterije je ušteda beše 1000 din na 12 hiljada :D

Bas se pitam dal više od par osoba koristi ovakve kupone :)

Izgleda da rade neko A/B testiranje i pokusavaju da saznaju za koju cifru minimalnog iznosa ce imati zadovoljavajuci broj kupaca.
Traze tacku preseka gde ce im profit biti optimalan :D

Vaša IDEA online 🛍️📲!
Realno 17% popusta, nije baš nešto. Maxi ipak nudi bolji popust. Ko je potrošio Maxi kod, računam da je bolje ako račun iznosi 7.000 nego 8.500.

Imamo li neki aktivan kod ili sve ugaseno zbog pcelice? :) Ili barem kako bese kod za prvu kupovinu? Koga ne smara da otvori nov nalog :D

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod NTC500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 9.5.2023.

Tvoj Maxi Online

Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod RTMS1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 11.5.2023.

Tvoj Maxi Online

Nazad
Vrh Dno