Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu za isporuku u periodu 28.10. -29.10. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, izaberi bilo koji vremenski slot u periodu 28.10. - 29.10., unesi promo kod TYR500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online
 
Mislim da se ne povezuju, Online ti posalju zajedno sa porudzbinom kupone-nalepnice, a u radnji putem aplikacije budu u aplikaciji.

Tako je, iako naručuješ online preko istog naloga kojim si ulogovan i na aplikaciju to nije povezano i kada je dostava doneće ti nalepnice uz ono što si naručio...
 
Da li je neko kupovao preko maxi-ja sklopiva kolica i vrede li nešto?
 
Ako već nisi, još uvek nije kasno da iskoristiš promo kod i ostvariš uštedu na svoju online kupovinu! Unesi promo kod QW500 prilikom naručivanja i tvoj račun će biti umanjen za 500 RSD, a uz to dobijaš i besplatnu dostavu! Popust je moguće ostvariti na korpe iznad 3000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga do 29.10.2023. do kraja dana.

Želimo ti prijatnu kupovinu sa još većom uštedom!

Tvoj Maxi Online
Sad i ovo .. vidi se da namerno pišu jedan dan i sl. Kao da odmah porucis. Marketing :D

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod QW500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 5.11.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online
 
326.png
 
Da li uopšte postoji tunjevina na našem tržištu, a da nije sa radioaktivnog područja lova?

Svaki put pitas :) Verujem da niko od nas to ne zna. Ja ih ne jedem precesto svakako. Ali verujem da niko od nas ne gleda to zone gde je ulovljeno.... Nije nikakva pridika, naprativ. Da nije toga ne bih ni znao za ovo za zone. Ali verujem da niko na benchu ne gleda bas toliko detaljno oko hrane (opet ne kazem da ne treba)
 
Besplatna dostava i -15% na prvu kupovinu na iDEA online 🛍️📲

Kod za poklon vaučer je: PROBAJIDEAONLINE

Vaučer možete da iskoristite do 08.11.2023. godine za besplatnu uslugu dostave u Beogradu i Novom Sadu, isključivo za online kupovinu u IDEA online prodavnici.

Vaša iDEA online 📲
 
[/QUOTE="djuk, post: 7011922, member: 1376"]
kupon je personalizovan, rendom brojevi
niko ne brani da se napravi novi nalog

trenutno imaju gomilu stvari na 50%
[/QUOTE]

Mislim da samo do 1 novembra traje ova akcija sa kuponima od 1000 din. Trenutno im sajt ne radi.
 
Dosta stvari od tih nemaju na stanju i nedostupni su sada, recimo Kraš Domaćica za 124 rsd.
,,Naša" domaćica je skroz upropašćena, ne prave je više sa pravom čokoladom nego sa nekim đubretom.

Najlepše bih zamolila sve članove na temi da mi preporučen neki iole normalan jogurt, po mom mišljenju svi su kompletno đubre koje ko zna kako prave.

Pre je bila linija mlečnih proizvoda ,,Belo", sad ni jedan market nema ove proizvode!!!

OK mi je da cena jogurta bude 300 RSD , ali da stvarno vredi.

Da li neko zna da mi objasni kako funkcioniše vaučer od 1.000 RSD za Univer?

Ukucala sam ga prilikom porudžbine, ali račun nije umanjen.
 
Da li neko zna da mi objasni kako funkcioniše vaučer od 1.000 RSD za Univer?
Ukucala sam ga prilikom porudžbine, ali račun nije umanjen.
Kada se koristi vaučer to se i izabere u metod plaćanja, a mora da se odabere i preostali način plaćanja, cash ili kartica. Čak i onda račun neće biti prikazan umanjen, ali će po dolasku robe kurir to zna i naplatiće koliko treba to jest umanjen za 1000 rsd. Nije kao kod maxija da se odmah da neto cena, ali sve je ok.
 
Maxi ima promociju ako se uzme 25 kutija kapsula costa coffee dobije se nespresso aparat za dinar. Nakon odabira 25 kutija nema opcije da pise da se dostavlja i aparat? Takodje ne mogu da nadjem kontakt telefon podrske? Ako neko ima iskustva s ovom kupovinom ili ima kontakt tel ako mozete pomozite. Hvala
Ja sam ih mailom pitao da li odmah dostavljaju aparat zajedno sa kapsulama. Potvrdili. Naručio, dostavili sutra. Aparat je Hyundai. Sve OK.
 
Da li je stigao istog dana kad i narudzbina? Ja sam narucio 31. okt. i danas isporucili.
 
MAXI QW500 produžen do 08.11.2023.
 
XTE500 radio i danas.
 
Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod WW500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 7.11.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online
 
Nazad
Vrh Dno