Šta je novo?

Najjeftiniji adsl

mladen2008

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2009
Poena
320
Ljudi preporucite mi neki jeftin adsl, Orion me ubi sa cenom od 1500 za 1,5 Mbit/s. Nemaju nikakvog obzira prema starom korisniku pa sam resio da uzmem drugog provajdera.
Vazno je samo da bude adsl, brzina mi nije bitna ali je bitno da bude jeftino.
Hvala unapred!

Kako nemaju svega ti? Placam njihov adsl paket 3/512 sa loyalty popustom kao stari korisnik 1170 din.

Da se prikljucim na temu, ima li neki adsl za 700-800din? Cisto mi treba za surf i poneki youtube klip.

Da se prikljucim na temu, ima li neki adsl za 700-800din? Cisto mi treba za surf i poneki youtube klip.

To moze al samo da podelis net(i racun :) ) sa komsijom :D
Samo kablovski, koliko sam ja video, moze da te kosta 800din.

Ljudi preporucite mi neki jeftin adsl, Orion me ubi sa cenom od 1500 za 1,5 Mbit/s. Nemaju nikakvog obzira prema starom korisniku pa sam resio da uzmem drugog provajdera.
Vazno je samo da bude adsl, brzina mi nije bitna ali je bitno da bude jeftino.
Hvala unapred!

Kako, bre - pa celo leto reklamiraju 5/1 za 1599 dinara :trust:

To moze al samo da podelis net(i racun :) ) sa komsijom :D
Samo kablovski, koliko sam ja video, moze da te kosta 800din.

Al' to najverovatnije nije FLAT :S:

Ne znam da li beotel još ima akciju, njihov sam korisnik već 5 godinja (njihov ADSL) i potpisao sam prošle godine ugovor na 18 meseci, 4096/512k plaćam jednog Waifert-a, tj 1000din.

Lako.

U BGu je jaka konkurencija i tu se nude pogodnosti.
U Negotinu je verovatno nikakva konkurencija tako da ...

*dajem oglas*

placam 12 meseci unapred po 990 din za godinu dana ugovora 4/512 adsl...

operateri javite se!!!!

Kakve veze ima konkurencija za ADSL kad je Telekom natprovajder svima i svi u zemlji imaju iste uslove. Ako mu se ne dopada jedan, uzme MIK i cao. Ode kod drugog, jedino sto mogu da ga zaebavaju nekoliko dana dok ga ne prikljuce.

Poslednja izmena:
Kako, bre - pa celo leto reklamiraju 5/1 za 1599 dinara :trust:
Leto prodje, a sa njim i akcija (s tim sto se ta akcija zavrsila ravno 13. avgusta)... sada je taj isti paket 1899 dinara, a vala vise nema ni loyalty popusta od maximalnih 15% za stare korisnike, tj. one sa stazom preko 4 godine... sada su prakticno izjednaceni svi, a max popust je smesnih 5%, za sve one koji su vise od godinu dana sa njima.

http://oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet.570.html

2 Sveki:
Nazalost, ista prica... sve je to "bilo nekada, a sada se pripoveda".
Ta cena za 3/512 je isla sa starim cenovnikom, kada je taj paket kostao 1299 dinara - pa onda jos 15% na to... s tim sto je krajnja cifra 1104 dinara, ne 1170.

Evo linka za stare cene:
http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet.555.html

Leto prodje, a sa njim i akcija (s tim sto se ta akcija zavrsila ravno 13. avgusta)... sada je taj isti paket 1899 dinara, a vala vise nema ni loyalty popusta od maximalnih 15% za stare korisnike, tj. one sa stazom preko 4 godine... sada su prakticno izjednaceni svi, a max popust je smesnih 5%, za sve one koji su vise od godinu dana sa njima.

Da, vidim, a bas su imali konkurentnu cenu + popust za staz i avansno placanje.

Ipak cu na Veratu, ista brzina za samo 1390 dinara. Uplatom unapred za 5 meseci, sesti mesec je gratis, sto kad bih to izracunao kad bi recimo platio svih 6 meseci cena bi bila oko 1160, u odnosu na 1500 dinara, na godisnjem nivou ustedi se 4000 dinara.
http://www.verat.net/sr/adsl/

Zato sto mu taj Veratov ADSL, iz 16Mbps koliki mu je paket, izvlaci "tek" ~14-ak... zamislite. Bezobrazluk epskih proporcija.
A da, ima i neke "prekide na liniju", kako sam kaze... uostalom, imate tamo u temi, na poslednjoj strani... sprdaju se ljudi.

Bacite pogled, poucno je. Ko sve daje nekakve preporuke i/ili savete...

Meni akcijski paket Verata od 6Mbit, izvlaci tek 5.20Mbit, bezobrazluk kazem i ja :)

To ti je to, overhead.Ne moze vise za taj paket.

Ma znam odlicno sta je overhead i kako funkcionise ADSL, ovo je vise bilo ironija, a odnosilo se na post u kome se neko zali kako mu na 16Mbit ide tek nesto preko 14M :)

Ljudi, njemu je zapravo problem to sto mu puca veza, a tehnicka podrska se pravi blesava :trust:

Tako je, i tu je apsolutno u pravu, na to ima osnova da se zali... ali, cinjenica je da je najpre zakukao na brzinu, tj. "brzinu" koju dobija, a to veze sa vezom nema, ne zna elementarne stvari o nacinu funkcionisanja ADSL-a.

Mislim, ne kazem da pa i treba da zna... ali onda se pita "jel' mi ovo sto izvlacim u redu?", a ne da se kuka kako ga zakidaju ili sta vec.

Koji ADSL je najbolje da uzmem u Novom Sadu? Brzina nije vazna, vazno je da nije mnogo skup tj sto jeftiniji i da ugovor nije duzi od godinu dana, ali jos bolje ako moze i bez ugovora. Ako neko od provajdera daje popust za studente moze i to :D

Videh krajickom oka pre neki dan u posti na onom displeju reklamiraju 4/0,5 za 1300 dinara a na sajtu ptt net nema nista. Pretpostavljam da je uz neki ugovor. Zna li neko detalje?

Koji ADSL je najbolje da uzmem u Novom Sadu? Brzina nije vazna, vazno je da nije mnogo skup tj sto jeftiniji i da ugovor nije duzi od godinu dana, ali jos bolje ako moze i bez ugovora. Ako neko od provajdera daje popust za studente moze i to :D

Da li neko moze da pomogne, nisam u toku sa tim a malo mi je hitno zbog faxa :/ ...u Telekomu sam bio i nude mi da mi piju krv na slamcicu sa 1.5 Mbps i jos da im platim 1500 din mesecno :/ da li trenutno ima neka povoljnija ponuda? Ili bar jeftinija?

Imaš akciju kod Verata 1590 din za 6/1 paket na godinu dana je ugoovor. Kod Telekoma imaš pakete 5/1(1550din),10/1(1890din) i 20/1 ali je na dve godine ugovor.

Nazad
Vrh Dno