Sad pronadjoh.....
STUDENTSKI FLAT PAKETI
Mini flat 1.395 dinara
Rec je o BeoTelNet akciji... Nisam nikada bio kod njih, al sam citao da ima ljudi koji su se zalili - ja NE ZNAM! Al posto si trazio "najjeftiniji" i "ako ima studentski paket"... Evo - ima
MADA - opet kod njih, mozes za 1550 dinara da uzmes MIDI (ako potpises ugovor na 12 meseci) ili MAXI (ako potpises ugovor na 18 meseci) paket... Ovo im je neka nova akcija.....
Beotel je sasvim OK.Rec je o BeoTelNet akciji... Nisam nikada bio kod njih, al sam citao da ima ljudi koji su se zalili - ja NE ZNAM! Al posto si trazio "najjeftiniji" i "ako ima studentski paket"... Evo - ima
Koja je brzina u tom paketu? Danas sam vijao ovu ponudu Verata 6 Mbps za 1590 uz ugovor na 12 meseci, samo ne znam kakvi su :/ citao sam malo njihovu temu i ima ljudi koji su extra zadovoljni a opet ima i onih kojima veza puca...tako da to izgleda ne mogu znati dok ga ne uzmem..a najbolje sto sam otisao u njihovo "predstavnistvo" u Novom Sadu (Most racunari) i pitam lika kakav je net i onda kaze naaah, nekad radi, nekad nece, puca veza...kaze nekad pukne jednom u dve nedelje a nekad puca svaki cas...tako da me bas i nije ubedio da ih uzmem.
Koja je brzina u tom paketu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari