Šta je novo?

Najjeftiniji adsl

Verat ima korektnu ponudu, a sa druge strane u ptt-u mi rekose da ce za NG mozda povecati brzine.
Da li sada potpisati nesto ili cekati, ne znam ,)

Sad pronadjoh.....

STUDENTSKI FLAT PAKETI
Mini flat 1.395 dinara

Rec je o BeoTelNet akciji... Nisam nikada bio kod njih, al sam citao da ima ljudi koji su se zalili - ja NE ZNAM! Al posto si trazio "najjeftiniji" i "ako ima studentski paket"... Evo - ima :)

MADA - opet kod njih, mozes za 1550 dinara da uzmes MIDI (ako potpises ugovor na 12 meseci) ili MAXI (ako potpises ugovor na 18 meseci) paket... Ovo im je neka nova akcija.....

Sad pronadjoh.....

STUDENTSKI FLAT PAKETI
Mini flat 1.395 dinara

Rec je o BeoTelNet akciji... Nisam nikada bio kod njih, al sam citao da ima ljudi koji su se zalili - ja NE ZNAM! Al posto si trazio "najjeftiniji" i "ako ima studentski paket"... Evo - ima :)

MADA - opet kod njih, mozes za 1550 dinara da uzmes MIDI (ako potpises ugovor na 12 meseci) ili MAXI (ako potpises ugovor na 18 meseci) paket... Ovo im je neka nova akcija.....

Koja je brzina u tom paketu? Danas sam vijao ovu ponudu Verata 6 Mbps za 1590 uz ugovor na 12 meseci, samo ne znam kakvi su :/ citao sam malo njihovu temu i ima ljudi koji su extra zadovoljni a opet ima i onih kojima veza puca...tako da to izgleda ne mogu znati dok ga ne uzmem..a najbolje sto sam otisao u njihovo "predstavnistvo" u Novom Sadu (Most racunari) i pitam lika kakav je net i onda kaze naaah, nekad radi, nekad nece, puca veza...kaze nekad pukne jednom u dve nedelje a nekad puca svaki cas...tako da me bas i nije ubedio da ih uzmem.

Rec je o BeoTelNet akciji... Nisam nikada bio kod njih, al sam citao da ima ljudi koji su se zalili - ja NE ZNAM! Al posto si trazio "najjeftiniji" i "ako ima studentski paket"... Evo - ima
Beotel je sasvim OK.
Meni bolje radi nego Verat.
Prekidi samo kad telekom nesto prcka sto proverim podizanjem slusalice telefona gde nema signala.

Koja je brzina u tom paketu? Danas sam vijao ovu ponudu Verata 6 Mbps za 1590 uz ugovor na 12 meseci, samo ne znam kakvi su :/ citao sam malo njihovu temu i ima ljudi koji su extra zadovoljni a opet ima i onih kojima veza puca...tako da to izgleda ne mogu znati dok ga ne uzmem..a najbolje sto sam otisao u njihovo "predstavnistvo" u Novom Sadu (Most racunari) i pitam lika kakav je net i onda kaze naaah, nekad radi, nekad nece, puca veza...kaze nekad pukne jednom u dve nedelje a nekad puca svaki cas...tako da me bas i nije ubedio da ih uzmem.

Problem kod Beotel-ove akcije je u sledećem :

"Važi za postojeće ADSL korisnike, koji su sa BeotelNetom preko 60 dana!"

Slobodno idi kod Verata. Koristio sam njihov net godinu dana(istina,pre 3 godine) i super je radio.

Eto ja sam vec vise od 10 dana kod Verata i za sada je sve ok, nikakvih problema nemam, Sto se brzine tice na osnovu otvaranja klipova na youtube nisam primetio nikakvo usporenje, sasvim normalno kao sto je bilo i kod Oriona i po meni Verat ima ubedljivo najjeftiniji adsl. Ugovor je na samo 4 meseca. 5 meseci uplatis odjednom 6 je gratis.

Ja koristim (pored drugih internet linkova) i Verat ADSL. Radi sasvim pristojno, nikakvih problema nema. Jos od pocetka septembra sam kod njih sto se ADSL-a tice.

Koja je brzina u tom paketu?

MINI PAKETI 1536/256 kb/s
MIDI PAKETI 4096/512 kb/s
MAXI PAKETI 6144/1024 kb/s

STUDENTSKI FLAT PAKETI
Mini flat 1.395 dinara
Midi flat 1.970 dinara
Maxi flat 2.600 dinara

Inace, za studentske pakete (koliko ja kapiram), nema veze da li si kod njih 60 dana ili ne. Ako zelis ovu njihovu PROMOCIJU - za 1550 din ove vece pakete, onda moras da budes njihov korisnik min. 60 dana.

A kakvi su - ne znam.... Ja sam sada kod Verata, gde trenutno imas promociju 6/1 M za 1590 din (ugovor na 12 meseci)... Dugo godina sam bio kod PttNet-a i losiji su od njih..... ALI ne previse. PTTNet je ODLICAN!!!! Sledeci je Telekom Srbija (koji sam probao), a evo sad Verat na kome se ipak vidi nesto losiji link.... ALI, nista dramaticno, al se oseca da je losiji link.....

Poslednja izmena:
Vrh Dno