Šta je novo?

Najeftiniji GPS

zeljko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,030
Znaci treba mi nesto najeftinije moguce, znam da je u metrou bio na akciji Mio moov 200 il 300 (ne secam se) za 4800din, ali nema toga vise a ja nista nisam nasao ispod 70e... pretezno mi treba za Novi Sad, znaci nista fancy, da mogu mape da se ubace ako treba i to je to....

Najjeftinije moguce a da dobro radi jeste oko 70eur, novo sa garancijom. Sve ispod te cene ja ne bih uzimao,nagledao sam se svega i veruj da ne vredi te pare(razni VIVAX...) vecina ima 32MB interne memorije sto je malo i pravi probleme prinavigaciji,baguje i zapucava vrlo cesto. Ja ti toplo preporucujem polovne navigacije,imas ih ovde po forumu za 50-60eur i to veoma dobre modele kojima je moguce dogradjivati softwer i lagano i jednostavno updateovati karte(sto je najbitnije)
Dodaj jos 10-20eur i imaces pravu stvar,nemoj se rukovoditi najjeftinijim jer to zna da bude mnogo skupo :)

Pozz

Neznam, puno mi je sve to, imam u ponudi MIO Moov M300 Adria nov za 75e ali kao sto kazem takav slican je u metrou bio ~45e na akciji, mislim da je dolazila neka verzija bez dodatne opreme al nisam siguran... za sada cekam nov katalog metro-a pa cu videt jel ce ista biti od GPS-a na akciji

Ja uzeo ćaletu bluePanther azuro ili tako nekako, to mi je treći BluePanther koji mi je prošao kroz ruke. Od lika u Ubotici .... 5 inča ekran, procesor na čini mi se 500 ;Hz za 80 evra....

Mislim da nemaš navigaciju za 45e trenutno na tržištu. Kao što neko reče računaj od 70e pa na gore za nešto što vredi.

Ne osvrći se na te priče Vivax sr****, ja ga imam više od 2 godine i služi me sasvim dobro - Novi Sad, Srbija, Hrvatska, Bosna, Mađarska - nisam imao nikakvih problema. Koliko znam, imaš u Merkatoru taj Vivax 350 sa Cardinal softwareom, mapama Srbije, Hrvatske, Bosne i CG + SD karticom na kojoj su mape ostalih evropskih država za 6300Din otprilike. Mape su iz marta ove godine.
Jedini problem sa ovom navigacijom je što sporije hvata signal sa satelitom - rješenje: odmah ga uključiti na punjenje, tad se mnogo brže konektuje.

BLAUPUNKT LUCCA 3.3 EE+WEU DVD цена са ПДВ-ом :
4 999.00 дин Техномаркет Европа

Jos jedan glas da se ne uzimaju jeftine navigacije. I ja sam se za**** sa jeftinom sky drive/qr*c navigacijom iz SU. U petak 31. se vozam prema Ljubljani (prethodno sam podesio odrediste a nisam je palio) i taman da je upalim da ne promasim izlaz sa auto puta kad ekran stoji na onoj prvoj slici - "intermecu" i ne mrda... i to bas kada mi je bila najpotrebnija!!! :mad: Toliko sam bio besan da sam hteo da otvorim prozor i da je zavrljacim ali sam se setio da bi tamo platio debelu kaznu za tako nesto. Sva sreca pa sam po secanju nasao odrediste ali definitivno nije vredno tih para - bolje dodati malo vise pa uzeti nesto ko' svet. Inace jos ne znam sta je sa navigacijom - ide u servis pa posle toga ko zna, mozda i u djubre.

A sta mislis da na primer neki "brand" nemoze da zvekne?
Sve je to kinez do kineza

Ma Sky Drive je u pitanju, ona tvoja !!! - pogresio sam u toj temi. Znam da je neki SKY samo nisam bio siguran koji mada je meni to otprilike sve isto. Dakle SKY DRIVE je u pitanju.

Pero

Da si probao neki skuplji uredjaj sigurno ne bi izjavljivao kako nesto nije vredno tih para, pritom neznas ni koji uredjaj imas, tj sve je to tebi isto.
Takodje izgleda nisi svestan a vreme je da postanes, da je svaka navigacija kineska.
Ja razumem da si ti mozda imao lose iskustvo ali onda se lepo javis ko covek da se to resi a ne tu da prosipas bes po forumu bespotrebno i izjavljujes nesto u afektu.
Ako stvarno zelis da se to sredi savetujem ti da ne nosis u neki servis jer je nece moci srediti, javi se na pm i dacu ti broj ovlascenog servisa ;)

Ja imam jedno malo glupo pitanje, kako stoji garancija sa Mio moov m300 ako je ubacen visual GPS i Igo 8.3?, za ne daj boze :)

Predpostavljam da je 90% kvarova los flash ram koji odapne usled hladnog/toplog pa i ne bi mogli da vide da je ista ubaceno naknadno

Cvrsto stojim iza svega sto sam napisao i nista nije napisano u afektu, ne znam kakav bes spominjes??? :wave:. Samo sam preneo svoja iskustva i nista nisam preuvelicavao a ako hoces da me ubedis kako sam ja u stvari zadovoljan samo to ne vidim jer sam slep kod ociju, to nemoj ovde, drzi se teme ;) Sto se tice kontakta za servis, naravno da zelim da mi posaljes, nisi morao ni da me pitas. Ako ima jos nesto - bilo sta sto zelis meni licno da objasnis onda samo PM please :type:
e da, pocecu da postajem svestan da je svaka navigacija kineska, to obecavam!

Epilog price o Sky Drive navigaciji: Posredstvom jbl-a sam dobio kontakt osobe koja servisira Sky Drive navigacije u Subotici (koliko sam razumeo nekada je bila firma ali je zatvorena). Serviser mi je rekao da su te navigacije dolazile sa losim softwareom i da se svaka zabaguje - neka pre neka kasnije! Dakle potreban je flash i sve ce da radi kako treba. Flashovanje me je kostalo 10e ali ok - za sada sve radi, nadam se da ce raditi i u buduce. Ako budem imao problema, you'll be the first to know. E da, covek je stavio Igo primo i nove mape. Thumbs up !

Vrh Dno