Šta je novo?

Najbolji servis za uplatu i isplatu sa William Hill kladionice

ashcash

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2009
Poena
304
Posto sam video da nema vise smisla da cekam odgovor od Skrill-a u vezi verifikacije moje kartice,zanima me da li se neko kladi preko William Hill-a i koji servis je najbolje koristiti da uplatu i isplatu novca a da nije sugavi Skrill?

Za kladjenje samo Skrill. Kakav problem imaš sa verifikacijom kartice?

Prilikom verifikacije kartice su mi uzeli 2,61E i trazili su mi da unesem tacan iznos koliko je uzeto,ali nisam znao da Intesa-i treba nedelju dana da proknjizi transakciju i da tek onda mogu videti previ iznos.Ja sam taj pogresan kucao 3 puta i posle toga dobio Failed verification.Slao sam im i skenirana dokumenta i mailove ali nece da ogdovaraju.Od tih 2.61E sto sam kucao sada mi stoji na Skrill-u da imam 2.50E depozita.Ne znam kako ako kartica nije prosla.
Elem,preko Skrilla je neophodno uplatiti minimum 10e depozita da bih mogao da krenem sa kladjenjem na William Hillu,dok kod Neteller,Clickandbuy,Click2Pay nema toga,i mozes da uplatis koliko hoces.Zato me zanima da li neko koristi neke druge servise,posto sam citao na forumu za Skrill podrsku da mnogi imaju problema i sa naplatom novca a i sa odgovorima od Skrilla,posto njima treba 100 godina da odgovore.Tako nesto cak ni ovde ne bih doziveo.

Moze jedno pitanje?

Zasto se mucis sa stranim kladionicama kada imas sve to isto i kod nas u kladionicama? tj.odavno postoji online kladjenje i sve ti je na dohvat ruke u domacim kladionicama ...da ih ne imenujem sada...

Moze jedno pitanje?

Zasto se mucis sa stranim kladionicama kada imas sve to isto i kod nas u kladionicama? tj.odavno postoji online kladjenje i sve ti je na dohvat ruke u domacim kladionicama ...da ih ne imenujem sada...

Znam,ali jednostavno zelim da probam da se kladim u stranoj kladionici.

Ok, ali nemas neke beneficije u stranim...cak imas i manje igara nego kod domacih...

Samo mala konstatacija. Visa i MC koliko mi se čini u Srbiji preko banaka gde plasiraju kartice zabranjeno je istu koristiti u svrhe deponovanja novca za klađenje.

Samo mala konstatacija. Visa i MC koliko mi se čini u Srbiji preko banaka gde plasiraju kartice zabranjeno je istu koristiti u svrhe deponovanja novca za klađenje.

A sto je onda meni rekla savetnica u intesi da njihovu internet karticu koriste za poker,rulet i razne stvari.Ali sve i da ne moze,zato se koristi Skrill i ostali servisi i zato sam pitao da li mozda neko koristi neko druge,posto vec imam problema sa skrill-om.

Na William Hill prolazi bez problema Visa internet banke Inteze, ne treba ti uopste Skrill a i isplate mogu na karticu

ne mogu da se porede strane kladionice sa nasim, tako da na to ne treba gubiti vreme. kod nas ti ukinu kvote na live kladjenju kad god je neki slobodan udarac, korner.. svi koje znam koriste skril za uplatu/podizanje novca..

Na William Hill prolazi bez problema Visa internet banke Inteze, ne treba ti uopste Skrill a i isplate mogu na karticu

Ne moze direktno na internet karticu,posto se ona koristi samo za placanje.Nisam video da li sa William Hill-a vrse isplatu na obican devizni racun (ne ovaj koji je vezan za internet karticu).

Druze pricam iz iskustva dizao sam nekoliko puta direktno na karticu.
edit: evo je i slika

lightshot1.jpg

Poslednja izmena:
Ja isto koristim Skrill. Jednom mi nisu odgovorili na pitanje, pitao opet i odgovorili za sat-dva. Drugih problema nisam imao.
A za verifikaciji, ne trebaš da čekaš da ti se pojavi pravi iznos u transakcijama, već kad ti skinu pare, nazoveš call centar i pitaš za tačan iznos. Kažeš da ti treba za skrill i to je to.
Verifikacija završena.

Ja isto koristim Skrill. Jednom mi nisu odgovorili na pitanje, pitao opet i odgovorili za sat-dva. Drugih problema nisam imao.
A za verifikaciji, ne trebaš da čekaš da ti se pojavi pravi iznos u transakcijama, već kad ti skinu pare, nazoveš call centar i pitaš za tačan iznos. Kažeš da ti treba za skrill i to je to.
Verifikacija završena.

E pa ja to nisam znao i posto sam 3 puta kucao pogresan iznos,sada mi stoji Failed verification i ne mogu ni da stavim pare na skrill.

@Dejan.,vidim da moze,ali zasto onda govore da se koristi samo za placanje i da ne mogu sa nje da podizem novac nego da samo mogu da uplacujem?

kao sto pise to nije klasicna internet kartica, nego debitna. zato si i mogao da dizes jer ti u tom slucaju salju ibankingom. naravno ako ti banka korespodentska a tako podignes novac, automatski gubis preko 3%
Srbija je zemlja sa najvecim brojem strucnjaka po glavi stanovnika za sve moguce oblasti, majstore ako mi ne verujes isprobaj sam a ne odmah da pocinjes sa nekim teorijama zavere...

jel ima neka kao ona sto su je zatvorili, sportingbet?

koristi slobodno karticu

Evo da malo oživim temu. Danas sam otvorio nalog na William Hill sajtu, prošao verifikaciju i kada ono.. šok. Ne mogu da uplatim depozit sa Viza Internet karticom. Zabrana od februara meseca za naše banke. Koje mi je najjednostavnije zamensko rešenje za ovu kladioniocu?

Poslednja izmena:
I mene zanima, ali realno samo uplata, ionako nikad ništa ne dobijam.

Otvorite nalog na www.neteller.com i na njega deponujte novac sa kartice pa sa njega na vas nalog na William Hill-u. To vam je za sad najbolje resenje, jer vise ni na Skrill ne moze da se deponuje novac sa nasih kartica ako je namenjen za kockanje.

Isto povuces na svoj neteller racun, a kasnije zatrazis sa neteller-a da ti prebace na karticu i pare ce ti leci na devizni racun povezan sa tom karticom ili uzmes neteller-ovu karticu i onda dizes direktno sa bankomata u Srbiji i inostranstvu.

Najlakše imati dva skrill-a.

Ja od kada raifajzen ne dozvoljava upload novca na skrill ako je namena gambilng, imam drugi skrill nalog vezan za betfair, pa ide visa - prvi skril (non gembling) - pa na drugi skrill, čime se opere novac od te zabrane i sve ok :)

Isto povuces na svoj neteller racun, a kasnije zatrazis sa neteller-a da ti prebace na karticu i pare ce ti leci na devizni racun povezan sa tom karticom ili uzmes neteller-ovu karticu i onda dizes direktno sa bankomata u Srbiji i inostranstvu.
Znas li koliki je fee za withdraw sa Netellera na devizni?

Najlakše imati dva skrill-a.

Ja od kada raifajzen ne dozvoljava upload novca na skrill ako je namena gambilng, imam drugi skrill nalog vezan za betfair, pa ide visa - prvi skril (non gembling) - pa na drugi skrill, čime se opere novac od te zabrane i sve ok :)

Ali imas dodatan trosak jer je fee kad prebacujes sa skrilla na skrill 1%, sa Netellerom nema potrebe za tim, bar za sada, svakako dobra fora, mogla bi biti od koristi u buducnosti.

Nazad
Vrh Dno