Moze jedno pitanje?
Zasto se mucis sa stranim kladionicama kada imas sve to isto i kod nas u kladionicama? tj.odavno postoji online kladjenje i sve ti je na dohvat ruke u domacim kladionicama ...da ih ne imenujem sada...
Samo mala konstatacija. Visa i MC koliko mi se čini u Srbiji preko banaka gde plasiraju kartice zabranjeno je istu koristiti u svrhe deponovanja novca za klađenje.
Na William Hill prolazi bez problema Visa internet banke Inteze, ne treba ti uopste Skrill a i isplate mogu na karticu
Ja isto koristim Skrill. Jednom mi nisu odgovorili na pitanje, pitao opet i odgovorili za sat-dva. Drugih problema nisam imao.
A za verifikaciji, ne trebaš da čekaš da ti se pojavi pravi iznos u transakcijama, već kad ti skinu pare, nazoveš call centar i pitaš za tačan iznos. Kažeš da ti treba za skrill i to je to.
Verifikacija završena.
Druze pricam iz iskustva dizao sam nekoliko puta direktno na karticu.
edit: evo je i slika
Pogledajte prilog 145453
Srbija je zemlja sa najvecim brojem strucnjaka po glavi stanovnika za sve moguce oblasti, majstore ako mi ne verujes isprobaj sam a ne odmah da pocinjes sa nekim teorijama zavere...kao sto pise to nije klasicna internet kartica, nego debitna. zato si i mogao da dizes jer ti u tom slucaju salju ibankingom. naravno ako ti banka korespodentska a tako podignes novac, automatski gubis preko 3%
Znas li koliki je fee za withdraw sa Netellera na devizni?Isto povuces na svoj neteller racun, a kasnije zatrazis sa neteller-a da ti prebace na karticu i pare ce ti leci na devizni racun povezan sa tom karticom ili uzmes neteller-ovu karticu i onda dizes direktno sa bankomata u Srbiji i inostranstvu.
Najlakše imati dva skrill-a.
Ja od kada raifajzen ne dozvoljava upload novca na skrill ako je namena gambilng, imam drugi skrill nalog vezan za betfair, pa ide visa - prvi skril (non gembling) - pa na drugi skrill, čime se opere novac od te zabrane i sve ok![]()
Ne znam, jer ja prebacujem sa Skrill-a, a tu mi uzmu 2,95 evra.Znas li koliki je fee za withdraw sa Netellera na devizni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari