Gadjan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.05.2006
- Poena
- 390
Faststone Image Viewer
Koristio sam ACDSee ranije, ali sam ga batalio čim sam provalio da ima jedan bug pri gledanju slika.
Na koji bug misliš?
Faststone Image Viewer
Koristio sam ACDSee ranije, ali sam ga batalio čim sam provalio da ima jedan bug pri gledanju slika.
Nije najbolji - nema pravi browser (a to je, imho, minus na quadrat).
- Xn služi za pregled, a ne za katlogizaciju.- Ifran View služi prvenstveno za pregled a ne katalogizaciju slika kao ACDSee, XnView, Zoner i slično.
- Navigacija po folderima se vrši pomoću kursorskih strelica što je neuporedivo brže od standardne a la explorer navigacije pomoću miša, naravno traži navikavanje koje traje oko minut![]()
Dok kod XnViewa može lako da se postavi i dugme na toolbar za različite načine primene wallpapera^^^ Ok,hvala,nasao sam...stvarno je to malo bzvz,ipak je to opcija koja se bas cesto koristi,trebala bi da se nalazi medju onima na desnom kliku :trust:
kako da u Irfan view namestim ...![]()
To jeste mogućnost, ali to ipak nije pravi, normalni browser, kao u XnView (ili ACDSee, FreshView-u itd)Pokreneš IrfanView - Thumbnails i dobiješ to što želiš.
To jeste mogućnost, ali to ipak nije pravi, normalni browser, kao u XnView (ili ACDSee, FreshView-u itd)
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari