Šta je novo?

Najbolji eng-srp (-||-) recnik

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Morton Benson?
Ili nesto drugo....
type;

Ja korisim Morton-a. :)
Dobar je, samo me nervira sto je na 2 CD-a. Eng-Srp i Srp-Eng.

Mozda nisu u rangu gore navedenog:

Mini Dict

YuRecnik

NBM je napisao(la):
Imam ga vec 3+ godine, stvarno najjaci mali recnik koji postoji. Ali sada me zanima neko "ozbiljnije" izdanje...
Probacu Bensona...
:wave;

Ja korisim Morton-a.
Dobar je, samo me nervira sto je na 2 CD-a. Eng-Srp i Srp-Eng.

Pretpostavljam ipak da si ovo vec uradio, ali...
Ubacis prvi disk (eng-srp) i instaliras, onda preko njega instaliras Srp-Eng i kazes da hoces da ti iskopira prvi disk na hard disk (normalno, bez izgovora za engleski) i to je to...

Jos ako koristis Virtual Drive ili tome slicno ne mora ni jedan fizicki CD da bude ubacen. Ovo je najbolja kombinacija definitivno.

Pozdrav

Ja sam ih probao par i drzim do toga da Morton rula.

ymiljan je napisao(la):
Ubacis prvi disk (eng-srp) i instaliras, onda preko njega instaliras Srp-Eng i kazes da hoces da ti iskopira prvi disk na hard disk (normalno, bez izgovora za engleski) i to je to...

Kopirao sam jedan preko drugoga, ali ne znam kako da kopiram ceo disk na hard, a da ga recnik prepozna.

ymiljan je napisao(la):
Jos ako koristis Virtual Drive ili tome slicno ne mora ni jedan fizicki CD da bude ubacen. Ovo je najbolja kombinacija definitivno.

Skinuo sam Virtual Drive 7 sa net bas zbog toga. Nasao sam dva cr*ka Loader.exe mada ne uspeva mi.:(
Koristim ga na Trail opciji 20 dana.:)

pa u meniju kada instaliras drugi disk imas opciju... ne znam sada napamet uglavnom radi se o kopiranju sadrzaja prvog diska.
Onda Benson zatrazi prvi disk i kada zavrsi to je to...

Sto se tice Virtual Drive-a, kad dodjem kuci poslacu ti krek za build koji meni radi Ok.
Pozdrav

Virtual drive imam 2 kreka na verziji 7, saljem serijski broj, a postoji i krek tezak oko 200 kila. Meni je i serijski broj vrsio posao. Build je (izgleda) 7.2.0.221

Pozdrav

Ako sagledaš malo bolje situaciju, već dugi niz godina u Jugoslaviji nije izlazio nikakav rečnik vredan pohvale, i koji bi mogao da se suprotstavi Morton Bensonu. Jedino ako ne izađe neka nova verzija Mortona, ali vrlo teško koliko mi se čini.

ymiljan je napisao(la):
Virtual drive imam 2 kreka na verziji 7, saljem serijski broj, a postoji i krek tezak oko 200 kila. Meni je i serijski broj vrsio posao. Build je (izgleda) 7.2.0.221

Pozdrav

Hvala.
Vrsi posao. :)

Pozdrav :)

Administrator je napisao(la):
Ako sagledaš malo bolje situaciju, već dugi niz godina u Jugoslaviji nije izlazio nikakav rečnik vredan pohvale, i koji bi mogao da se suprotstavi Morton Bensonu. Jedino ako ne izađe neka nova verzija Mortona, ali vrlo teško koliko mi se čini.
Tacno, dakle svi smo se slozili da je Morton #1 za sada, a MiniDict je odmah iza na 2. mestu

BTW, dobar nickaname! Zar taj user nije bannovan? Po defaultu, trebalo bi da jeste, ali ocigledno nije... (D)

Postoji krek za Bensona, skinuo sam ga sa Benchmarka, a poslao ga je neznam ko, i radi. Ne treba vam ni virtual drajv ni ostala čuda. Ako ga ne nadjete javite pa da ga saljem.

Nazad
Vrh Dno