][V][ATRIX™
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2001
- Poena
- 679
Morton Benson?
Ili nesto drugo....
type;
Ili nesto drugo....
type;
][V][ATRIX™ je napisao(la):Morton Benson?
Ili nesto drugo....
type;
Imam ga vec 3+ godine, stvarno najjaci mali recnik koji postoji. Ali sada me zanima neko "ozbiljnije" izdanje...NBM je napisao(la):Mini Dict
Ja korisim Morton-a.
Dobar je, samo me nervira sto je na 2 CD-a. Eng-Srp i Srp-Eng.
ymiljan je napisao(la):Ubacis prvi disk (eng-srp) i instaliras, onda preko njega instaliras Srp-Eng i kazes da hoces da ti iskopira prvi disk na hard disk (normalno, bez izgovora za engleski) i to je to...
ymiljan je napisao(la):Jos ako koristis Virtual Drive ili tome slicno ne mora ni jedan fizicki CD da bude ubacen. Ovo je najbolja kombinacija definitivno.
ymiljan je napisao(la):Virtual drive imam 2 kreka na verziji 7, saljem serijski broj, a postoji i krek tezak oko 200 kila. Meni je i serijski broj vrsio posao. Build je (izgleda) 7.2.0.221
Pozdrav
Tacno, dakle svi smo se slozili da je Morton #1 za sada, a MiniDict je odmah iza na 2. mestuAdministrator je napisao(la):Ako sagledaš malo bolje situaciju, već dugi niz godina u Jugoslaviji nije izlazio nikakav rečnik vredan pohvale, i koji bi mogao da se suprotstavi Morton Bensonu. Jedino ako ne izađe neka nova verzija Mortona, ali vrlo teško koliko mi se čini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari