omnik je napisao(la):BSplayer definitivno. Ima bar 2x vise opcija od MicroDVD-a i zauzima manje resursa. Cist primer, sad je kod mene Celeron 300A, Abit BH6, 64Mb SDR i noname TNT2 M64 sa 16MB. Filmovi u MicroDVD Player-u seckaju, sa BSPlayer-om sve radi odlicno.
Pozdrav![]()
D-KEE je napisao(la):ovo se pretvori u pool![]()
BodyRemover je napisao(la):Opet `pool` tj tj tj kad cete nauciti (cast izuzecima)![]()
dejandj je napisao(la):Koju verziju koristis za tog cely-a 300? Kod mene najnovija (rc3) brljavi... Program a ne brzina prikaza.
Jesi li probao RadLight?
Jedino sam njega video da radi sa nekim levim grafickim npr intel810 i sis 6324 koliko, toliko normalno... Iako su procesori mnogo bolji cel 1GHz i PIII 450MHz respektivno.
Amon_Ra je napisao(la):Probao sam BS i ima vishe opcija, jos cu malo da ih testiram pa cu se odluciti![]()
Pa zar to ne moze BSPlayer?!?][V][ATRIX™ je napisao(la):Zna li neko resenje za gledanje DivX-a preko celog ekrana uz transparentne subtitlove? Koji player to danas moze... codec.... etc.....
][V][ATRIX™ je napisao(la):Zna li neko resenje za gledanje DivX-a preko celog ekrana uz transparentne subtitlove? Koji player to danas moze... codec.... etc.....
![]()
Matthias je napisao(la):Neces zazaliti i ako ostanes kod BSPlayer-a takav mali biser se retko nalazi. Probaj za njega neki lepi skin tipa Pioneer.
austin je napisao(la):BSplayer ,vplayer i ostali su stvarno dobri, ali ako hocete player sa mnostvom opcija,real time filtera .... probajte SASAMI. Stvarno mocan programcic, i ima ga na dvd.box.sk.
Ja inace koristim bsplayer, jer sasami ne podrzava .sub format titlova(microdvd standard),vec samo srt i ostale formate.
austin je napisao(la):BSplayer ,vplayer i ostali su stvarno dobri, ali ako hocete player sa mnostvom opcija,real time filtera .... probajte SASAMI. Stvarno mocan programcic, i ima ga na dvd.box.sk.
Ja inace koristim bsplayer, jer sasami ne podrzava .sub format titlova(microdvd standard),vec samo srt i ostale formate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari