Šta je novo?

Najbolji 3D TV

Uradi ovaj zahtevni video test kad budeš birao TV. Kod mene secka na svim monitorima, kompjuterima i mobilnom. Jedino na TV radi maltene perfektno. Samsung UE46F6505 100 Hz panel sa 400Hz CMR je u pitanju.

Moze li se pomocu ovog videa odrediti je li TV 100Hz? Meni isto radi na TV dobro, ali tek sa TruMotion-om. A posto LG pametni ima isti model TV-a sa 100 i sa 50Hz, ne znam koji je mene zapao. Sem po onim oznakama modela TV-a, sto nije pouzdano (makar, po meni).

To ne znam stvarno, isprobao sam samo na jednom tv-u koji koristim, i na par kompjutera/monitora, kao i na mobinom. Suština je da je video zahtevan, da svugde prilično secka, jedino na tv izgleda tečno i dobro. Stvarno ostavlja utisak. Ne znam kako funkcioniše taj TruMotion, na Samsungu koji koristim sve je na default.
A moram da prokomentarišem i cenu sa onog Gizmovog linka, očigledno je u Srbiji opasno skočio standard, pošto su cene tehnike uglavnom veće nego u Norveškoj.

To nije ništa novo, tako je godinama i godinama unazad :) Standard nije skočio, opao je, ali su cene svejedno visoke. Zbog toga se veliki procenat ljudi odlučuje za kupovinu tehnike u Mađarskoj.

Poslednja izmena:
...
A moram da prokomentarišem i cenu sa onog Gizmovog linka, očigledno je u Srbiji opasno skočio standard, pošto su cene tehnike uglavnom veće nego u Norveškoj.

Nece biti, vec nemci imaju vece firme koje imaju veci promet uredjaja, roba iz azije dolazi u njihove velike luke ili njima blize velike evropske luke, blize za prevoz nego nego sto je srbijica, dobiju veci popust (rabat) za vece kolicine, dok imaju vece kolicine u prodaji mogu da smanje cenu jer zaradjuju na prometu a ne ko ovi nasi, nit imaju veliki promet ni hoce da rade za malu marzu... ako ne uzmu 20% nece ni da prodaju, "NE ISPLATI IM SE" ...
Kakav je standard Mitre da ti kazem da u Beogradu 60% putnika ne placa gradski prevoz, nemaju ljudi 0,5€ ili 1€ ili 1,5€ da plate, placaju samo u autobusima u prigradskom saobracaju gde kondukter stoji na vratima i pusta samo one koji plate...
Kad poslednji put nisi u D platio kartu za prevoz?!

mocno deluje zaista ali je mocna i cena :O ono sto me buni je da ima recimo jeftinijih varijanti TV sa vecim refresh rateom...potrazicu tacno koji model ali znam da sam video da ima i po 700,800Hz jeftinijih varijanti od ovog sa 400Hz. a ovi herci su sve i sva za 3d experience zar ne?

Pa eto, taman za model koji sam predlozio u 48-incnoj varijanti http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led...m&utm_medium=eponuda&utm_campaign=direct_link . Uzmes ovaj model i ne razmisljas, odlicnu sliku i ima jako dobar 3D.

Vrh Dno