Šta je novo?

Najbolji 3D TV

I ja sam isto razmisljao I odlucio za sada LG 47LB671V.

I ja sam isto razmisljao I odlucio za sada LG 47LB671V.

Dosta dobar. Jesi li pazario već gde i koliko keša? :) Bas ovaj TV sam pre par dana stavio kao prioritet samo mi se nikako ne svidja ovaj njegov ,,izbornik,, tj meni i ovo postolje ali to je manje vise nebitno...

Ovde mu je cena oko 850eura

ovu moju toshibu gore sam platio 750 pre godinu

Poslednja izmena:
ja sam porucio od ovih sa kp od madjara sa garancijom sve, ja sam iskombinovao priblizno ~700e

sad samo razmisljao da li 5 incha izmedju 42 I 47 vredi razliku od 200e :)

U mom slucaju sa toshibinih 40 iliti 102cm presao bih na 47 iliti 119 :) sa 50 hz na 800 hz !
Sve to za neverovatnih sto eura razlike u odnosu na prvi. Sa ,,malom,, razlikom sto sam prvih 750eura bachio :)

sad samo razmisljao da li 5 incha izmedju 42 I 47 vredi razliku od 200e :)

opet ne resave moju misteriju izmedju 42 I 47 ista klasa monitora 200e razlike

Pa model za kuhinju o kome se dvoumim o velicini je 42650v ili 47650v a razlika je tacno 190e. Znaci ne vredi? Ne bih da uzmem manji pa da mi posle bude zao.

kad kazem kuhinja nisam mislio bukvalno da je odvojena prostorija nego to je ujedno I dnevna soba a kuhinja je samo malo sank iza...bila bi na drugom zidu gde bi se iz kuhinje i isto videlo to sam mislio..ali u sustini bitno je da li vredi razlika izmedju ta 2 modela I velicine 190 evra?

Ćoveče stvarno ga komplikuješ. I sam znaš da je razlika samo u veličini. E sad da li to tebi vredi 190 evra ili ne vredi treba valjda sam da odlučiš. Ko ima para njemu vredi, ko skuplja 2-3 godine da bi kupio TV njemu sigurno ne vredi.

Da imam para za bacanje uzeo bih 65 tako da izgleda 42 ce da ispadne...jer gledam 50e mi nosac za zid a on je isto za obe velicine, trazim neki razlog da opravdam 47" pa to ti je :)

Poslednja izmena:
Ne znam ljudi 200eura nisu male pare ali ni 17cm kad je u pitanju dijagonala (ili nesto drugo :))) nije malo. nikako. Zao mi je samo sto nisam pre godinu kad sam kupovao ovu toshibu mislio na 3d i na refresh rate. Savrsena je za hd i za igrice i satelit ali ako je na njoj slika koja me odusevljava mogu misliti kakva ce biti na ovom LG sa 800Hz refresh rate. Samo da ne bude previse ovih 47 incha jer mi je udaljenost od tv do trosjeda nekih 3,4 metra .Mada kada sam igrao na soniju imao sam potrebu nekad da se primicem na ovoj od 40 incha.

A ja se pa plasim da nece 42 biti malo jer trenutno nema nicega pa sta znam a opet sa druge strane na tih 200 razlike
dodam jos toliko i eto jos jedan tv...e slate su ove muke ali do skoro je crt bio pa ono...

Poslednja izmena:
Haha,naravno da vredi uzeti veći model,ali izgleda da ti tražiš opravdanje od nas da ne vredi uzeti,jer si vec toliko puta pomenuo tih 200evra,to sam odluci,ako imaš dovoljno novca uzimaj ako ne ,imaš jeftinije 47,mice,ili ovaj model u 42 varijanti.

nesto trazim sigurno jer ne bih pisao da nije tako, trazim savet kako bih prelomio, moram neki od ovih ili boljih modela zbog opcija koje su potrebne tako da nista starije ne odgovara...nije 200 nego 190 evra za 13cm razlike I tu bi morala zidna montaza znaci jos 50e mora na nosac zglobni I jos nesto para za magic remote :) idem logikom ponekad bolje onda dam jos toliko za jos jedna tv...zato trazim misljenja. I jos nesto me zanima, posto je to kod mojih kuci oni jos nemaju kablovsku, a iptv im ne znaci jer im internet ne treba...tv ce sluziti da se gledaju filmovi preko usb it e sad kakvu antenu da kupim za taj da hvata bar one analogne dok ne zavrse kablovsku? neka sobna mozda?

Poslednja izmena:
Ako se dvoumis za velicinu uvek uzmi veci. Tih 200e ce otici na nesto drugo I posle ce ti biti zao sto nisi pazario pravu stvar :)
Bar je tako u mom slucaju. A 5 incha je velika razlika.

ako svoje razmisljanje pretvorim u matematicki izraz, 5" je skuplje citavih 50%, tako da sam odlucio da uzmem manji a tih 200e sto bi dao da za koju godinu uzmem neki noviji recimo ili dodam jos 200 i uzmem jos jedan tada vec mnogo bolji a mozda i veci. tehnika se menja svake godine i uvek ce mi biti nesto zao...za jos 200 bi imao 2 televizora umesto jednog, ima onaj vic, fata je fata al dvaput je dvaput!

tako kad sam kupovao monitor 24" bilo mi zao sto nisam imao para za 27", za 2 godine sam prodao taj doplatio i uzeo 27" posle prodam taj 27" doplatio i uzeo 29"...e da sam odmah hteo 29" morao bih dati 100 puta vise...a ovako malo po malo cene sve pristupacnije.

Poslednja izmena:
Doooobro i koji je "najbolji" 3D LCD tv?
Samo taj jedan model ili ima jos neki?!

Sve zavisi od para koliko covek hoce da ulozi, po meni su best buy:

LG 42LB650V (nema magic remote ali ga podrzava) - u sustini jako slicno ovom ispod skoro pa isti ali nema magic remote, 40e je da se kupi ovako tako da je opet jeftinije
LG 42LB761V (ima i magic remote)

ili 47" varijanta 47LB650V (nema magic remote ali ga podrzava)

svako ima svoje misljenje ali posle opsirnog studiranja i mojih potreba ovi su top izbor jer imaju sve sto mozes da pozelis.

Ja sam uzeo 42", i sad mi je žao što nisam uzeo 47". Doduše nisu ovi modeli u pitanju već LG 42LA620s, ali po meni dosta znače tih 5".

A da li znace tih 5" 50% cene televizora?

Ovaj je odlican samo sto je 40 incha u pitanju. 400hz refresh a za 3d treba sto vise. trenutno imam toshibu sa 40 i cini mi se da je dijagonala mala bez obzira na 3d. Mada iskreno jos ga ne bih godinama menjao da nemam potrebu za 3d. recimo kad igram na ps3 stalno se primicem...a posto volim i filmove neki 3d sa minimum 47 incha i nekih 700-800hz refresh. Mislim da cu uzeti neki LG 3d sa 47incha.

Iskreno, da ja sada tražim da kupim 3D televizor, uzeo bih ovaj jer smatram da je bestbuy http://www.benchmark.rs/3d_smart_led_tv_ue40h6400_full_hd-4760 . Ukoliko ti je 40" mala dijagonala, uzmeš 48-icu za 105k i to je to.

Uradi ovaj zahtevni video test kad budeš birao TV. Kod mene secka na svim monitorima, kompjuterima i mobilnom. Jedino na TV radi maltene perfektno. Samsung UE46F6505 100 Hz panel sa 400Hz CMR je u pitanju.

Ovaj je odlican samo sto je 40 incha u pitanju. 400hz refresh a za 3d treba sto vise. trenutno imam toshibu sa 40 i cini mi se da je dijagonala mala bez obzira na 3d. Mada iskreno jos ga ne bih godinama menjao da nemam potrebu za 3d. recimo kad igram na ps3 stalno se primicem...a posto volim i filmove neki 3d sa minimum 47 incha i nekih 700-800hz refresh. Mislim da cu uzeti neki LG 3d sa 47incha.

Pa ja rekoh da možeš da uzmeš isti taj samo 48 inča :) Sa kojim budžetom tačno raspolažeš?

ajde da kazem da ne bih imao veci budzet od 900eura...

ne znam do koje dijagonale da idem evo merih sad nema vise od 3 metra od ociju do tv ...pitanje je da 47 i vise incha ne bude previse...sadasnjih 40 mi se cini malo pogotovo kad tucem igrice redovno imam potrebu da se primicem.

Pa ja rekoh da možeš da uzmeš isti taj samo 48 inča :) Sa kojim budžetom tačno raspolažeš?

Poslednja izmena:
Mislis da im trazim bas ovaj video test da mi pokrenu? :) tesko da ce pristati pogotovo sto planiram da narucim tv da ne idem u drugi grad po njega...

Uradi ovaj zahtevni video test kad budeš birao TV. Kod mene secka na svim monitorima, kompjuterima i mobilnom. Jedino na TV radi maltene perfektno. Samsung UE46F6505 100 Hz panel sa 400Hz CMR je u pitanju.

Nazad
Vrh Dno