Slazem se ViewSonic je po meni najbolji trenutno na nasem trzistu OSasa je napisao(la):ViewSonic VE155s
Kosta oko 280 evra, ima sliku bolju od bilo kog LG-a ili Samsunga.
Pride je srebrn, izgleda opasno dobro.
Specifikacija kaze da je losiji od LG1510S ili slicnog Samsunga, medjutim kada se pogledaju u praksi, Viewsonic je u najmanju ruku isti.
Pozdrav!
Sasa je napisao(la):ViewSonic VE155s
Kosta oko 280 evra, ima sliku bolju od bilo kog LG-a ili Samsunga.
Pride je srebrn, izgleda opasno dobro.
Specifikacija kaze da je losiji od LG1510S ili slicnog Samsunga, medjutim kada se pogledaju u praksi, Viewsonic je u najmanju ruku isti.
Pozdrav!
Marti Misterija je napisao(la):A gde moze da se vidi kakvu sliku ima taj LG, odnosno kako se ponasa u office aplikacijama ali i igricama maybe![]()
lg, bez dileme. samsung v su smesni.molder_ je napisao(la):Izvinjavam se unapred sto cu malo odstupiti od teme li mislim da je dosta slicno da bih otvarao novu: imam dilemu izmedju lg 1710s i samsunga 172v ...ako je suditi po vasim odgovorima za 15 ice dilema ne treba da postoji (u korist lg-a je skoro sve) ? i jedan i drugi su oko 400 evra...dakle kom carstvu se prikloniti ? hvala na odgovorima
Marti Misterija je napisao(la):A gde moze da se vidi kakvu sliku ima taj LG, odnosno kako se ponasa u office aplikacijama ali i igricama maybe![]()
andjeo je napisao(la):Koji TFT uzeti do 300e?
andjeo je napisao(la):A Monitor A520 15.1'' Slim design 1024x768 XGA
ili ipak LG?
Moze li neko da ostavi neke specifikacije za LG?
Po cemu se, sem po dizajnu, razlikuje od 1710B?mikis je napisao(la):Šta je sa LG 1720B? (onaj sa reklame na bilbordima) Zna li se kada će stići kod nas?
To je onaj sa ispustenim tasterom?mikis je napisao(la):Nemam pojmaAli dizajn mi se mnogo sviđa (nadam se samo da karakteristike nisu lošije).
Šta je sa LG 1720B? (onaj sa reklame na bilbordima) Zna li se kada će stići kod nas?Ima ga kod bude u cenovnuku za 438e vec koju nedelju!
Otad cekam da se neko javi sa kakvim utiscima ovde ali evo, vec je dosta je proslo i nista! :|
mikis je napisao(la):Izvinjavam se, ali ko je dotični Buda? Jer ja ga još uvek nisam video u cenovniku "zvaničnih" uvoznika (Cores, Pin, Sinteh)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari