Šta je novo?

NAJBOLJE ZA TE PARE "TFT"

andjeo

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2003
Poena
609
Koji TFT uzeti do 300e?

LG jeftin, a dobar.

ViewSonic VE155s
Kosta oko 280 evra, ima sliku bolju od bilo kog LG-a ili Samsunga.
Pride je srebrn, izgleda opasno dobro.
Specifikacija kaze da je losiji od LG1510S ili slicnog Samsunga, medjutim kada se pogledaju u praksi, Viewsonic je u najmanju ruku isti.

Pozdrav!

po meni je LG najbolji u toj klasi....a samo sa tom klasom i imam iskustva :)

Sasa je napisao(la):
ViewSonic VE155s
Specifikacija kaze da je losiji od LG1510S ili slicnog Samsunga, medjutim kada se pogledaju u praksi, Viewsonic je u najmanju ruku isti.

Pozdrav!
Slazem se ViewSonic je po meni najbolji trenutno na nasem trzistu O:)

Sasa je napisao(la):
ViewSonic VE155s

Pozdrav!

Nisam video VS pored LG, ali sam video VS u jednoj prodavnici i nije me bas odusevio.

U svakom slucaju jedno je sigurno, Samsung najmanje nudi za te pare. Bar po mom skromnom misljenju. O:)
LG je trenutno dobra kupovina.

Izvinjavam se unapred sto cu malo odstupiti od teme li mislim da je dosta slicno da bih otvarao novu: imam dilemu izmedju lg 1710s i samsunga 172v ...ako je suditi po vasim odgovorima za 15 ice dilema ne treba da postoji (u korist lg-a je skoro sve) ? i jedan i drugi su oko 400 evra...dakle kom carstvu se prikloniti ? hvala na odgovorima

Kakav je
15" SyncMaster 152S (Silver, Dual Hinge, Analogue, XH panel)

nije los moitor mada je Lg 15" veoma dobar

A gde moze da se vidi kakvu sliku ima taj LG, odnosno kako se ponasa u office aplikacijama ali i igricama maybe ;)

Marti Misterija je napisao(la):
A gde moze da se vidi kakvu sliku ima taj LG, odnosno kako se ponasa u office aplikacijama ali i igricama maybe ;)

Ja sam ih se dosta nagledao u beogradskoj ulici, udjes a unutra svaki mnotor vec upaljen na identicnim masinama, bar je tako bilo pre 2-3 meseca, bilo je nekoliko LG-ja, Compaqa i Acer, meni se najvise od 15-tica svideo LG.

molder_ je napisao(la):
Izvinjavam se unapred sto cu malo odstupiti od teme li mislim da je dosta slicno da bih otvarao novu: imam dilemu izmedju lg 1710s i samsunga 172v ...ako je suditi po vasim odgovorima za 15 ice dilema ne treba da postoji (u korist lg-a je skoro sve) ? i jedan i drugi su oko 400 evra...dakle kom carstvu se prikloniti ? hvala na odgovorima
lg, bez dileme. samsung v su smesni.

Marti Misterija je napisao(la):

Mislim da sam u nekom od prethodnih postova baš pisao o LG-u. Uglavnom, može se pristojno igrati na njemu i gledati filmovi, stim što moraš posebno da podesiš osvetljenje jer je inicijalno malo tamniji. Office? Uz monitor dobijaš softver za štelovanje slike tj, kontrasta, osvetljenja... u windows aplikacijama, a što se tiče skrola-isti je kao i većina TFT monitora.

Ako prolaziš kroz Barajevo, svrati pa pogledaj kod mene. :mrgreen:

A Monitor A520 15.1'' Slim design 1024x768 XGA
ili ipak LG?

Moze li neko da ostavi neke specifikacije za LG?

andjeo je napisao(la):
Koji TFT uzeti do 300e?

Svojevremeno je na uporednom testu 15'' TFT-ova , LG 1510S proglasen za najbolju kupovinu. Ispostavilo se da ima najbolji odziv,nema mrtvih piksela itd...a spada u najjeftinije, mislim da sada moze da se nadje za nekih 270e.Ja ga imam i prezadovoljan sam (uz ATI Radeona). Isto su ga hvalili i na stranim sajtovima. On je definitivno moja preporuka, doduse nema DVI, ali koliko para...

andjeo je napisao(la):
A Monitor A520 15.1'' Slim design 1024x768 XGA
ili ipak LG?

Moze li neko da ostavi neke specifikacije za LG?

Evo ti test

http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=996

A sto za 400€, bez DVI kad za 440 ima sa DVI-om i boljom slikom?

Šta je sa LG 1720B? (onaj sa reklame na bilbordima) Zna li se kada će stići kod nas?

mikis je napisao(la):
Šta je sa LG 1720B? (onaj sa reklame na bilbordima) Zna li se kada će stići kod nas?
Po cemu se, sem po dizajnu, razlikuje od 1710B?

Nemam pojma :) Ali dizajn mi se mnogo sviđa (nadam se samo da karakteristike nisu lošije).

Ima ga kod bude u cenovnuku za 438e vec koju nedelju!

Otad cekam da se neko javi sa kakvim utiscima ovde ali evo, vec je dosta je proslo i nista! :|

Izvinjavam se, ali ko je dotični Buda? Jer ja ga još uvek nisam video u cenovniku "zvaničnih" uvoznika (Cores, Pin, Sinteh)

mikis je napisao(la):
Izvinjavam se, ali ko je dotični Buda? Jer ja ga još uvek nisam video u cenovniku "zvaničnih" uvoznika (Cores, Pin, Sinteh)

buda je jedan poznati NS HW trgovac. Inace koliko sam skapirao izgleda da valja Sinteh program!

Nisam proveravao dali ga stvarno drzi ali vec u par zadnjih cenovnika ima ovaj model!

Ako nekog interesuje precizno nek mi baci pm!

Sta kazete na 15"LG 1510P TFT,DVI

Nazad
Vrh Dno