jednostavno najbolje
Gamer
X4 Core Unlocker
49.990din. (sa PDV-om) 2.289din. (rata već od)
AMD Phenom II X2 555 3.2GHz 7MB Black Edition, ASUS ATI Radeon HD5770 1GB DDR5 DirectX 11 (EAH5770 Cucore/2DI/1GD5/A), Western Digital 500GB 7200 16MB SATAII Caviar Green, LG DVD-RW 20x speed, 36 meseci
oni ti ga otkljucaju u X4 provereno![]()
Da ali zato ovi sa dva posta uvek znaju šta je najbolje![]()
evo ja imam malo vise postova i kazem da je napajanje i kuciste krs , i da je hdd mali i mozda je pre mesec i po ovo i bila vrh kupovina , ali danas vec nije , tebe Marko izuzetno postujem (trgovali smo vise puta) i izuzetno si korektan , ali ako ti je posao da svima punis glavu kako je to najbolja konfiguracija u poznatom univerzumu i da mi ostali nemamo pojma hmmm :wave:Da ali zato ovi sa dva posta uvek znaju šta je najbolje![]()
Ne kapiram kakvo je to omalovazavanje? Pa STA ako ima dva posta? Evo ja imam dvadesetak, i slazem se i ja, a siguran sam, da ce se i MNOGI sloziti da ta konfiguracija ima: lose napajanje, lose kuciste i, po mom misljenju, mali HDD.
Vec za nekih 60evra vise, moze da se uzme 955BE, 1TB, GTX460768MB...
NE KAZEM, da je ta konfiguracija losa, niti da je za te pare "bacanje para". Ali ako gledamo na to sa ove tacke gledista: sta nude ostale firme od sklopljenih konfiguracija.
Ako gledamo sa ove: sta se moze sklopiti za te pare?
Onda definitivno, da, moze bolje. Ne moze mnooooooooooooogo bolje, ali da moze bolje - moze.
Da ste u masinu stavili 1TB disk i barem neki LCpower od 500w, pa makar bila skuplja i za 30e, slozio bih se da je ova masina odlicna.
evo ja imam malo vise postova i kazem da je napajanje i kuciste krs , i da je hdd mali i mozda je pre mesec i po ovo i bila vrh kupovina , ali danas vec nije , tebe Marko izuzetno postujem (trgovali smo vise puta) i izuzetno si korektan , ali ako ti je posao da svima punis glavu kako je to najbolja konfiguracija u poznatom univerzumu i da mi ostali nemamo pojma hmmm :wave:
slazem se...kuciste kao kuciste meni nikad nije bitno ali ako nekom smeta slabije napajanje nek potrazi u oglasima neko firmirano(polovno) od 500w za 30-tak evra ili lc power od 600w i gotova stvar...comp je super
GLAS RAZUMA NAPOKON! :wave:
Ma daj molim te, jeftiniji proc i lošiji, jeftijia ploča i to drastično lošija, jeftinija mem i to lošija ... pa zar to može da se poredi, ne bi više da komentarišem![]()
LJUDI LUPATE ZA MEDALJU I NEMOJTE ME UZIMATI U USTA POIMENCE NE ZNAMO SE, MAŠINA JE PROŠLA RIGOROZNE TESTOVE I DAJE SE GARANCIJA NA NJU, I JA JE NE PRODAJEM, STOGA NI MENI U DŽEP NI VAMA, POBOGU NITI TAMO RADIM NITI IMAM NEŠTO OD TOGA. CENA JE MANJA OD 50K, I NE LUPETAJTE VIŠE PLEASE, ZA DO 50K NEMA BOLJE, I TO JE TO.
SA DRUGE STRANE DA LI MOŽE DA SE UZME BOLJE NAPAJANJE, PA MOŽE, KUĆIŠTE MOŽE I TO, HMMM HDD MOŽE I TO, ALI DA LI ĆE TO KOŠTATI MANJE OD 50K, HMMM PA NEĆE. POMIRIMO SE SA TIM!
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari