Šta je novo?

Najave filmova i serija

La Casa de Papel sezona 5 od 3.septembra 1.deo, od 3.decembra 2.deo.
 
Citiraću kolegu @Uriel-a.

 
Jos jedan stripski ludak dobija svoju seriju, totalno zasluzeno.


u75AT1g.jpg


JCQd80y.jpg
 
Amazon je započeo kupovinu MGM-a za 8,45 milijardi, nadajmo se da konačno naprave novi Stargate.
Cemu? Sve sto su imali rekli su sa originalom...
Spada u kategoriju onih serija kojima nije potreban reboot/remake.
Zamisli reboot nekih kultnih serija poput Sopranova, X-Files, Farscape-a, The Wire... Ili ovo sto planiraju sa BS Galacticom, koja je osim kraja odlicna...
 
Nikako reboot, mislio sam na nastavak ili novu spin-off seriju, samo da ne bude kao Universe koji je tek pred sam kraj postao relativno interesantan.
 
Probali su sa Atlantisom i Universom, meni su obe bile ok, ali to je to, jer su uglavnom za manju publiku koji su vec bili fanovi SG-a.
Rekao bih da je i SG1 tek kasnije (negde na sredini) dobio vecu bazu fanova i postao klasik u svom zanru... Sumnjam da SG fransizu mogu da monetizuju kada sada ne mogu ni Star Trek ili recimo X-Files... Prevashodno zbog "politicke korektnosti" koja se forsira u Holivudu, pa onda svega ostalog.

Mislim da sam pre nekog vremena naleteo na info da zele da ponovo pokusaju sa Firefly serijom, doduse sa novom ekipom, i tu ne vidim svrhu. Osim naravno money graba.
Nijedne od tih starijih serija ne treba dirati jer ne mogu da ponove unikatan scenario, prevashodno i zbog vremena/tajminga u kom su nastale (vece kreativne slobode u pisanju), kao i cast koji je imao fantasticnu hemiju...
 
Kasting su vec unistili tako da se Bebop ignorise. Nadam se da ce nekim cudom Rados Bajic odraditi reboot pa i napraviti nesto od toga.
 
A pazite sad ovo. Live action Resident Evil serija od Netflix-a. Obratite pažnju na cast. Wesker je muško sva sreća ali je "pocrnio". BTW nemam ništa protiv Lance Reddick-a.

Resident-Evil-Netflix.jpeg
 
A pazite sad ovo. Live action Resident Evil serija od Netflix-a. Obratite pažnju na cast. Wesker je muško sva sreća ali je "pocrnio". BTW nemam ništa protiv Lance Reddick-a.

Pogledajte prilog 309186
Sem Lance-a, koje grozne krature, ovima T-virus i zombiji uopšte ni ne trebaju, sitna deca su već uplašena, a ni ja ne bih voleo da ih sretnem u mraku...
 
Snimili su i reboot film gde je Jill crnkinja, izlazi ove godine.
 
Vrh Dno