Šta je novo?

Najave filmova i serija

Pa i ono sa ribom, a inace je za ovo ranije bilo dosta rasprave

Ovi trejleri kao upozorenje da ne gledas smece

Ima film gde je bukvalno klosar spava na ulici i hrani se u narodnoj kuhinji koju drze neke monahinje...naravno tu je kineska mafija, trafiking, monahinja i klosari u problemu... i pobije on njih 100.

Batalite pcelare i klosare. Prestali su pisci da strajkuju....ajde, ako neko ima vezu da urgira da ubrzaju malo sa drugim delom Dine.
Za podmazivanje organizovacemo kafu, bombonjeru, skivi i kamagru.
Bog zna kako.

Batalite pcelare i klosare. Prestali su pisci da strajkuju....ajde, ako neko ima vezu da urgira da ubrzaju malo sa drugim delom Dine.
Za podmazivanje organizovacemo kafu, bombonjeru, skivi i kamagru.
Bog zna kako.
Dina 2 je zavrsena sto se tice snimanja, samo se radi postprodukcija sada.
Sledeca god je dosta u problemu, pisci prekinuli strajk ali glumci nisu. Kada oni zavrse strajk treba jos 7,8 nedelja da se cela masinerija pokrene.

Први део ми је остао у сећању као добар, видећемо шта може наставак.

Screenshot_20231007_121524_YouTube.jpg
Сад читам да ће други део бити мјузикл? 🤐

Kako je sela Oda radosti...

Podseti me na ovaj video

Marco Beltrami composed the film's score.[8] In March 2023, producer Erica Lee confirmed the movie features no dialogue:

"It really has no dialogue. It was another spec script that I was given and read, and I was like, "This is either going to be a genius move or a disaster, there's no in between." It's execution dependent for sure. I mean, John Woo kills it. Joel Kinnaman is the star and really delivers. I mean, there's some ambient noise and background and chatter like radio and stuff like that. But, yeah, it's awesome. I can't wait for you to see it."[9]
In an interview with Vulture, Woo said:

"Very interesting movie. The whole movie is without dialogue. It allowed me to use visuals to tell the story, to tell how the character feels. We are using music instead of language. And the movie is all about sight and sound. The budget was a little tight, and the schedule was tight, but it made me change my working style.

Ako bude ko Memphis Belle,onda ok....al kontam da će da bude previše korektan :p

Izasle 2 ep, bacio pogled na brzaka, deluje krvavo, i kako treba.

Mislim da jeste, ali nisam 100% siguran.

Koliko znam, priča je da je Aaron Taylor-Johnson (lik iz Kick Ass) glavni kandidat za ulogu.

Fake 100%. Još je Nolan u pregovorima. Kakvi posteri.

Nazad
Vrh Dno