Šta je novo?

Najava izlaska novih valuta

kolko dobijas zule JPC i sa kojojm snagom?
ja sam na HASH@me al mi nesto jako slabo daje

ovaj bitblok nesto i ne daje mnogo diff verovatno u nebo otisao?

ufff diff je na 143 sto je mnogo u odnosu na jucerasnjih 5 :) ali to mu daje legitimnost :)

hashrate polako pada, sad je sa 10 na 7Gh. Cena trenutna 8k sat. Trenutna cena bi morala minimum duplo gore ili da mreza padne na 4Gh da bi novcic bio na nivou isplativosti DGK za kopanje.

Inace izlazi i prvi pow i pos X15 coin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=667250.0

Inace DEV ovog MAIACOIN-a je isti DEV koji je izbacio boostcoin, tada prvi x13 pow and pos. Cim se zavrsio pow prestao je da radi na coinu i naravno cena mu polako ide u bunar kao i na svim dosadasnjim coinima koje je izbacio. Naravno uvek ima premine u ovom slucaju ukupno 2%. Znaci klasicno djubre kao i 90% sto izlazi ovih dana.
Kopacu ga samo mozda prvi dan dok mu dif ne naraste i onda dump.

Poslednja izmena:
Sa ~10.5 MH/s (2x750-ti) od ~600 dio ~680 novcica, svakih sat vremena, ali nekada bude 300, nekada 800. Iskljucivo dwarfpool! probao sam ostale i blagi uzas u odnosu na ovo. Prosek za 24h ne znam posto saltam malo cryptonote, malo ovo...

e to je to ****** kad moram da prebacim na provereno lopovski dwarf da me nebi ovi jos neizvaljeni lopovi krali

Za prethodnih 18 sati dobijeno 4000 novcica po kartici

Pogledaj vec koji je diff.... LOODILO

Pa da, ici ce diff ovde i do 1500 opusteno pa onda kad pocnu da dampuju i obaraju cenu pasce i diff. 20 dana traje pow a to je predugo. Po meni treba ga kopati dok hashrate ne udari na 100Gh. Posle toga bice neisplativo. Znajuci ovog DEV-a koji ga je napravio coin nece puno zaziveti.

Meh,ni ne ocekujem da zazivi. Standardna procedura za shitove:kopas dok se ne pojavi na menjacnici,istovaris sto pre sve sto si nakopao,i vozi dalje... :D

Novi x15 miner sa vec napravnjenim bat fajlovima. Lepo ubrzava!
https://mega.co.nz/#!5FMEjBhZ!fvRKSBXpCehZIg9wQKCnCVO84Ow6QLnCFZDdUHqBoAQ

There also a "bitblockold" kernel working with older GPUs (78xx, 68xx ...)

Expecting hash rate on 14.6 driver :

270X : 1.85MH/s (1100/1400 engine/mem)
7950 : 2.4MH/s (1050/1250 engine/mem) (mine was undervoltage / can't push engine clock too hard)
280X : 2.9MH/s (1100/1400 engine/mem)

there's 3 batch file for 7950, 270x and 280x and 3 binary kernel if you don't want to upgrade to 14.6, but hash rate would be 5% slower compared to 14.6 driver, just update your pool, worker, password and run

Freshcoin
https://bitcointalk.org/index.php?topic=670939.0
Sutra bi trebalo da startuje a sto ga cini malo interesantnim je to da je u pitanju novi algo koji bi trebalo da 15-20% manje opterecuje graficke kartice i toliko manje trosi struje od x11. Dobra stvar za naredne dane.
Na startu moci ce da se kopa sa CPU, AMD gpu i najverovatnije Nvidia (jos je u testiranju) Premine se jos tacno nezna koliki ce biti ali dev je rekao da ce biti jako mali.
Bice interesantno, sami odlucite.

The greenest hashing algorithm: FRESH! Keep your energy bill low and your miners COOL Cool
7 days POW (Proof of work).
~10 Million coins total.
Fast transactions! (60 Sec block time.)
Digishield Slingshield (thanks to FRACTAL) Advanced 51% protection by increasing hashrate required for attack to 71%.
Forked from latest bitcoin source: 0.9x
~60% of coins mined in the first 7 days of mining to combat inflation and price instability.
Sustainable difficulty adjustment tailored to the coins timeline.
0.5% transaction fees after 7 days, ensuring that mining remains profitable without hyperinflation.
Fair and stable launch: first 30 blocks contain no coins
Low / transparant premine
More detailed information is available at http://www.freshcoin.net

Ma nema veze, ionako idemo na pool. Nego, kako da soliramo ovo čudo, ima li smisla sa jednom grafičkom? Ili da se bacimo na pool?

Poslednja izmena:
'besh wallet...ionako ce da najasu svi na launch,od soliranja slaba vajda.... U tom slucaju mogu i na poolu da bleje coini,nece da im fali nista.... :D

Ma nema veze, ionako idemo na pool. Nego, kako da soliramo ovo čudo, ima li smisla sa jednom grafičkom? Ili da se bacimo na pool?

Ma kakvo crno soliranje....vec se pojavili "rental" rigovi. Ono,novi algoritam,nema rentiranja,ovog,onog.....i na kraju....:p

Jos me napali tamo da im kacim majner sa trojancima.... :d

U principu,nije ni bitno. Ima od prve sekunde da najasu svi sa iznajmljenim rigovima,i od te novi-algoritam-posten-launch-resistant ovo ono,nema nista.....isti 'rac kao i sva ostala govantza sto se izbacuju u poslednje vreme,samo sa lepsom pricom.... :D

@ Vojkan

Sluzimo narodu! :D

Al' pazi,kazu ovi sa btctalka da je verovatno neki trojanac unutra.... :d

Poslednja izmena:
Znaci,ovaj Fresh je ispao takva smejurija da je tuzno.....:mad:

Nemam vremena da se bakćem sa ovime... Sad sam se podsetio zašto sam odustao od jurnjave za novim launchovima... Svaka ****** ih pravi. Možda ću i ja da postanem jedna od njih! :D

Ma meni je smesno zato sto nisam platio rental rig....kopam sa svojom karticom. Evo bas zamisljam sad koliko bih poludeo da sam platio neki hashrate.....uuuu..... :d

Iskreno,ja sam na tim novim launchovima fino profitirao sa ovom mojom jednom kartom.... :D Samo je bitno da uskocis sto pre,nakopas nesto,i istovaris se sto pre je moguce....i mozda prodjes ok :d

Sve ostalo je suplja prica....
Tuzno je,ali je tako.... :)

Poslednja izmena:
Izgleda da su ga konacno namestili. fresh.suprnova.cc sad radi ok. diff je odma otisao u nebo tako da nikakvo soliranje za nas smrtnike ne dolazi u obzir. Sa 280x dobijam oko 3.1Mh. mislim da je to ok.

šta je bio problem s freshom? ja sam stavio sve poolove u bat i hardcoreminers je proradio, na njemu sam od starta

oko 3.1 na 950/1250, 3.4 na 1050/1500. deluje da stvarno manje greje nego x13

Poslednja izmena:
šta je bio problem s freshom? ja sam stavio sve poolove u bat i hardcoreminers je proradio, na njemu sam od starta

oko 3.1 na 950/1250, 3.4 na 1050/1500. deluje da stvarno manje greje nego x13

Okaci bat file ako ti nije tesko da uporedim.

Nazad
Vrh Dno