Šta je novo?

na kojae valute preci/Prespektivne valute ...

Trenutno 1 MH/s na Scryptu, a mozete ga preracunavati kako god hocete u druge N-scryptove ili SHA-3 pravi 3,08$/danu na LTC, a na MAX oko 3.9$/danu. Puno bolje od MAX trenutno nema.

Ako radite u zeleno/plavoj tarifi (rudnik do maximalno 5000Kh/s) 1MH/s vam pravi 22EUR struje mesecno.

Dakle sa recimo 5 MH/s pravite 15.5-19.5$ po danu ili 335-421eur/mesecno. Struja vas izadje 110eur. Ostaje vam 225-311eur/mesecno. Oprema za 5 Mh/s kosta oko 2800eur. Ispada da za 1 godinu vi vracate celu ulozenu svotu. Nema te banke/kamate koja to ni blizu tako omogucava. Halavosti nikad kraja. Nema lakog novca, a ovo je nesto najblize lakom novcu ako mene pitate.

To i ja hocu da kazem. A sto se tice magicne formule 9x280x+9x270x su mi za zadnja 24h napravile 28e kopajuci max.

po mojim saznanjima max je bolji i od hvc i od drk. e sad se pojavio hirocoin koji je navodno trenutno isplativiji, treba probati

Ja bih za long term prednost dao HVC-u, u startu je kvalitetnije osmisljen od maxa, a za dark vlada neko misljenje da je najstabilniji ali uz average profit na duzi rok u odnosu na hevija i maksa koji su rizicniji ali zato moguce i profitabilniji.

Nazad
Vrh Dno