Pa šta? I ja imam QWERTY (tačnije QWERTZ kada podesim latinicu) i UVEK kucam "naša" slova (čak i na chat-uStvorenje je napisao(la):Masa ljudi ima QWERTY tastatauru.
Зашто? Мени је ћирилица баш лепа.kUdtiHaEX je napisao(la):Inace, kosa mi se na glavi digne kada vidim da neko koristi cirilicu na ovom forumu...
Heinz je napisao(la):Sve je stvar navike i volje za učenjem.
Heinz je napisao(la):A potreba je: u školi, na faxu, na poslu.
Izgleda da se jedino Srbi stide svojih slova.
kole89 je napisao(la):Да ли си мислио да нећу? :d
Stvar kulture, obrazovanja,... Često i navike.Xenon je napisao(la):Zašto se tako malo koriste na forumu?
Nadam se da ovo spada u 'offtopic IT' kako vidim da je definisana ova soba. Jednostavno, zanima me zašto na stranim forumima ljudi uglavnom koriste svoje specijalne karaktere, dok se to ovde ne radi.
moze i to da se sredi. zaboravio sam kako, ali moze.milanbb je napisao(la):Meni najvise smeta zamena Z i Y.... od toga poludim... pogotovo sto je CTRL + Y redo a CTRL + Z undo.... da postoji klasican raspored + sa strane negde shushkava slova onda bih se jos i prebacio... ovako - nemze...![]()
Naravno da ima veze sa kulturom i obrazovanjem. Ali nema veze. Misli šta god želiš...Ji 4Tze je napisao(la):alt-shift, alt-ctrl-shift su mi isto shortcut-ovi
tako da, nemojte moralisati i glumiti glas razuma bez potrebe, nema to uvek veze s ozbiljnoscu, dokonoscu, kulturom ili chime god.
ne koristi svako komp za kuckanje i slusanje muzike/igranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari