Imao N80IE skoro 4 meseca i na kraju ga prodao kao ne bas toliko zadovoljan korisnik,obrazlozenje sledi (upozorenje,opsirno je)!
N80 jeste mala,kad je sklopljena,za svaki dzep ma koliko plitak bio... ali za farmerice NIJE jer onda imate budzu u dzepu koja vas bode u kuk jer je bas
DEBEO BRE!!
Ekran ima stvarno perverznu rezoluciju,ali i male dimenzije,nije prijatno koristiti ga duze vreme jer hoce oci da zabole jer je sve tako
SITNO BRE!!
Jeste"dobro"sto je slajder jer kad se sklopi onda je stvarno malen,idealan za zensku torbicu ili pederusu

ali nije tako idealan kad je sklopljen jer slajder
ŠETA BRE!!
Sve je to ok sto on ima lep ekran,sto ima dobre funkcije,sto ima wi-fi,ali zato mora i da ispasta,a ispasta na najgori moguci nacin jer je baterija
SLABA BRE!!
Burazer od strica ima N73ME,malo sam je testirao i ne slazem se da jeste niti da izgleda po svojim dimenzijama kao cigla ni pod razno BRE!!

Kad procitam ovako nesto pitam se jel neko drzao nju u ruci (NHF Kutija),ili je mozda ovo neko sitne gradje ili je napisalo neko dete koje jos ide u osnovnu pa mu je saka takva da njemu jeste cigla,ali za normalne seljacke sake ovo je taman telefon,ekran je bas upotrebljiv i ima sasvim prijatnu rezoluciju za duzi rad,baterija u normalnim uslovima bar duplo jaca nego na N80 (3 dana naspram 1-1 i po) i to iako nije po mAh vrednostima jaca 100+%,sto je za mene super,tako da ja,kao neko ko je zagrizao obe jabuke i procenio na osnovu toga,zakljucujem da je N80"jabuka"pomalo gorka zbog malog ekrana za tu rezoluciju,slabe baterije,loseg slajdera (meni i nije bio los u pocetku,ali vremenom...) kao i predebelog tela,mislim da Samsung moje keve ima 1/3 te debljine a jacu bateriju i bolji ekran (za rad),pa ako hocete verujte mi na rec,ako necete vas problem,nit mi iz dzepa nit u dzep!!
P.S.Kome bas,bas treba Wi-Fi u telefonu nek kupi N73 pa nek saceka jos malo da izadju u prodaju ove memorijske sa ugradjenim Wi-Fi modulom sto ih najavise letos u vestima na forumu,moj savet od srca!!

Pozdrav ,)