evo kupio sam N73,full USB,slusalice HS-23,punjam,128MB memo kartica,kutija,CD instalacioni,TIM Mobile...
extra sam zadovoljan,cak sam zadovoljniji jer nisam uzeo N80 jer dosta se rasklimaju,hoce da koci slajder,neki kazu da imaju problema i sa flat kablom,baterija slaba zbog WiFi,tako da je N73 extra izbor jer ima VELIK i pregledan ekran,doduse slova su fabricki sitna,ali skinucu i promeniti font,ipak je to Symbian i ima 1000 mogucnosti,baterija drzi 2 dana od kako sam ga kupio napunio i tek sam izgubio 1 crtu,a bas ga koristim,tako da jos nisam siguran koliko stvarno drzi baterija,kamera mu je extra dobra,ima autofokus,blic i stvarno sam se prijatno iznenadio kako su dobre slike,(dok su na N80 dosta losije,nema auto fokus),svi se zale da je spor ali sasvim brzo radi jer je ipak Symbian i ima 205MhZ procesor(bez problema pusta divx filmove i klipove,naravno kompresovane u manju rezoluciju),sto je sasvim dovoljno,zvuk mu je malo losiji kad se pusta preko spikerfona zvuci kao tranzistor,ali je zato preko slusalica koje se dobijaju HS-23 jako dobar zvuk.malo mi je cudno jer nisam navikao na ovakve tastature,ali vremenom cu se navici.svidja mi se sta sve pruza,,a da nepricamo o prednostima Symbiana,tako da je moja licna preporuka svima N73