DivX plejer je podržavao vrlo malo formata, SmartMovie je zahtevao konverziju, UCPlayer je bio smeće, ne znam za ova druga dva. Da je 5800 imao kršten univerzalni video plejer verovatno ne bih još prelazio na Android, to mi je najviše smetalo na telefonu. To i FM radio aplikacija koja je stalno glavila.
To je Nokia *****ala stvar, za razliku od simbijana do 9.3 gde su dozvolili programerima pristup hardverskom sloju, u 9.4 su to zabranili, pa sva video reprodukcija, tj. dekodiranje ide softverski što dovodi do pomenutih zastajkivanja i kočenja, jer CPU ne stigne da obriše znoj sa čela. Iz istog razloga ne postoji CorePlayer v2 koji podržava 9.4. Mislim, na 6120 classic mogu da pustim fajlove 1008x1008 rezolucije (tako stoji u specifikacijama programa), a na malo jačem hardveru ne mogu ni 320x240 bez seckanja. E, jeste!smart movie zastajkuje ...ucplayer i sad ima jako nizak br i bas je bzw za gledanje ,a radio sa 52 radio odlicno ...niti baguje niti rds zeza![]()
oko 20ak evra valjda..u stvari zavisi sta ti je skrsheno touch ili tft..
Izvinjenje, nije bas prasteriks i monohromatski 6020 je. Pazi Morbius ima povezivanje ali neki cudan prikljucak na usb. Nisam siguran gde ima taj kablic da se kupi i koliko kosta. Da li ovaj kablic moze preko PC suite da skine na komp imenik a da se posle sa kompa imenik ucita na 5800.Mrka kapa. Prebacivanje kontakata sa jedne smart Nokije na drugu je prosto, ali sa starog "glupog" telefona koji nema USB povezivanje sa računarom preko Nokia PC Suite-a, teško. Ako ima bluetooth možeš da probaš da ih upariš, ali moraćeš da prebacuješ kontakte jedan po jedan.
Izvinjenje, nije bas prasteriks i monohromatski 6020 je. Pazi Morbius ima povezivanje ali neki cudan prikljucak na usb. Nisam siguran gde ima taj kablic da se kupi i koliko kosta. Da li ovaj kablic moze preko PC suite da skine na komp imenik a da se posle sa kompa imenik ucita na 5800.
sry ako odvaljujem ali ....mozda ona opcija da selektujes sve kontakte a onda ih pustis na bt pa samo prihvatas jedan po jedan .... i nije tako lose ako postoji ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari