Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

Kako bre nema, pa imas Options dugme dole levo kad dodjes u meni destinations.

Ok..evo ti u medjuvremenu moj ss..vidis dole levo Options?

ma da druze skontao sam te ja odmah ali gledaj
scr000001px.jpg

Aha, to se definitivno razlikuje :p

Jesi li stavljao neki custom firmware, uzeo tel. preko operatera? Jesi li probao hard reset?

U CFW koji si flešovao sigurno je mod koji uvek dozvoljava povezivanje na net. Možeš da probaš da u menadžeru aplikacija svakoj posebno namestiš da te pita kada treba da ide na net, ali ne i koju vezu da izabere od dostupnih...

Poslednja izmena:
probao sve pa cak i flash istim .... medjutim @razbojnick u pocetku je sve radilo kako trebaa ali ovo se desilo od kad sam instalirao parametre za shugavi mts ..... ne kontam zasto ne bih mogao da vratim...

Poslednja izmena:
A da vratis fabricki, pa da vidis sta se desava?

izgleda su oba cfw-a imala taj mod ,medjutim nije mi jasno kako je sve funkcionisalo pre nego sto sam instal mts djubre...

Da li imate problema sa "invalid server name" porukom kada pokusate da odete na neki sajt dok ste konektovani na wi-fi?

aj dajte mi neki predlog za cfw ... skidao sam photon i neki sa phnt-a made by bihn :p i foton je vise manje ok ( fale mu jezici koje je nemoguce dodati jer posle dobije tuce bagova) a ovaj drugi ne da nema pojma nego.....na njemu nista ne valja spor je ko traktor...a msm mod da je nemoguce postaviti always ask....pa ne verujem koja glupost,...

Ja imam instaliran Vortex.

Inace, ko nece jos uvek da menja 5800 svaka preporuka da ubace neki od modovanih C6 firmvera. Stvarno se oseti razlika.

Jel probao neko City Navigator Europe 2011.40 NT sa Garmin Mobile XT 5.6? Kod mene se ponaša kao da karta ne postoji?! Ova je oko 2.2Gg, prethodna, starija verzija, je bila ispod 2Gb i sve je radilo. Čudno...

a jel ti bas potrebna tolika mapetina ....? mislim da ni kod mene nije htela da radi zato sam prelazio na neke cut-ove zemalja koje bi mi bile potrebne...

I kod mene isto City Navigator Europe 2011.40 NT neradi i na 5800 i na n8 nece dok stara normalno radi:S:

a jel ti bas potrebna tolika mapetina ....? mislim da ni kod mene nije htela da radi zato sam prelazio na neke cut-ove zemalja koje bi mi bile potrebne...

Treba mi sve osim Britanije, Irske i Škotske. Jel mogu da se izbace te zemnlje iz gotove mape i kako?

99% ima ,nalazio sam to na guglu ...vratis ih u mapsource pa onda rezes nepotrebne delove...

Pozdrav
Jedan moj prijatelj mi nudi telenorov 5800 xpress music ali je samo za telenorovu mrezu, a posto ja koristim 064 da li postoji mogucnost da se otkljuca za 064 karticu ?
Jako se slabo razumem u telefone ali mi se cini da je cena po kojoj mi nudi povoljna 8.000din. (sve sa kutijom papirima kablovima..)

ovo nije pitanje za ovu temu,cena jeste povoljna ako je u full pack-u, moze da se otkljuca ali nisam siguran za koliko...

Pa, imaš zvaničan Divx player, a ima i smartmovie, UCPlayer, UMPlayer, JulyPlayer.

divx i expired....i ne secam se sta je bilo .... uglavnom zvanicnog vise nema.... a smartmovie secka bas jako... ucp i ostale nisam probao ..

Pa, imaš zvaničan Divx player, a ima i smartmovie, UCPlayer, UMPlayer, JulyPlayer.

DivX plejer je podržavao vrlo malo formata, SmartMovie je zahtevao konverziju, UCPlayer je bio smeće, ne znam za ova druga dva. Da je 5800 imao kršten univerzalni video plejer verovatno ne bih još prelazio na Android, to mi je najviše smetalo na telefonu. To i FM radio aplikacija koja je stalno glavila.

smart movie zastajkuje ...ucplayer i sad ima jako nizak br i bas je bzw za gledanje ,a radio sa 52 radio odlicno ...niti baguje niti rds zeza :)

Nazad
Vrh Dno