Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

Ja to radim preko Nokijinog video menadzera (ima ga u PC Suite-u)...samo sto je i on izbirljiv :p
Prihvata uglavnom XviD/DivX, MPEG i to je to cini mi se...nece mkv da cita, niti ogm

morbius je napisao(la):
Avidemux ima i mogućnost konvertovanja subtitlova, kome tako nešto treba.

Lepljenje titlova treba velikoj većini, a ovaj program tu izgleda ima problema ili sam ja negde omanuo. Sve u svemu MediaCoder je tata za Avidemux.

Poslednja izmena od urednika:
Evo pridružih se klubu. Prvi utisci?

Kako dobra spravica za male pare :). Posle UIQ3 ovaj Symbian je za neprepoznati koliko je brz i bugfree, i daleko od toga da je mrtav kako je to moderno danas reći.
Iako je TFT resistive, stylus je višak delova ;) . Fabrički V 21.0.025 ne znam zbog čega bih menjao? Doduše svež i još uvek ne prepunjen, tri dana bez zaglupljivanja ni u najavi.
Ergonomia, autonomija, rezolucija, intuicija, mogućnosti... Ma uživancija.

Jedino mi ovaj Garmin nešto nije jasan. Nekad radi kao sat, a nekad mu treba sat vremena za fix sa sve a-gps on? Ukapirao sam da se zbunjuje kada se bitno promeni lokacija od poslednjeg startovanja... Jel to možda zbog ovog kijameta napolju?
Samo još njega da kultivišem i ovo je zaista nešto sto može poneti titulu bestbuy, so far... Da odmah prevedem za zlurade, to znači da ima i bolje, ali sigurno ne za ove pare.

Sto se tice filmova, dok se ne pojavi CorePlayer (nadam se uskoro) , `XMedia Recode` završava posao najjednostavnije (profile: Nokia 5800xm) izabrati bitrate i to je to...

.

Pozdrav forumasi!instalirao sam garmin 5.00.60 i pomocu map source ubacio scg route 2.10.elem imam problem da nece uopste da se konektuje a sto je jos cudnije nece ni da prikaze mapu u "View map".Da li treba nesto da podesim u opcijama?btw instalacija je uradjena na formatiranu memorijsku.

Hmm.. Imam problem sa porukama. Prebacim da mi poruke skladišti na Memory Card, ali kad god mi stigne poruka, snimi je na MC, ali kada stigne nova, druga poruka, vidim da je snima u Phone memory, tako da sad imam 100 poruka na C: i 100 poruka na E:
Ima rešenja? :)

Evo i ja da se pohvalim,uzeo sam 5800xm u comtrade-u uz ugovor kod mts-a i tel ima verziju softwarea 31.0.101.Sve lepo radi i za ovih par sati sam prezadovoljan,a sad mi sledi provaljivanje,sta,kako,unsigned,certificate :) ....

Pročitah sve od početka i vidim niko se ne žali da mu je mali sat na početnom ekranu. Ja bih htio veći sat od ovog podrazumjevanog, nije bitno da l' analogni ili digitalni. Ima li načina za to?

I vidim da niko ne spominje handwriting, tj. ručno pisanje. Kod mene to radi super, bukvalno olovkom pišem kao po papiru i veoma brzo se kucaju poruke, a posebno je dobro i brzo tako chatovati. Samo je potrebno naučiti program da prepoznaje vaš rukopis (handwriting training).

Ako se još niste apdejtovali, dugo očekivani frmver V40 je spreman :)

odlican je update, totalno drugi fon. samo nesto mi ne radi najsjajnije onaj novi homescreen sa kontaktima. mozda bih trebao hard reset da opicim ali me mrzi.

Ne treba hard reset nego neka tema od 5530 koja ima transparentne elemente, onda će sve biti ok.

Meni opet ne nalazi update :(

No bice....

Evo šta donosi:

The Nokia 5800 just got a firmware update to v40.0.005 . Many 5800 users across the world have been waiting for a long time for this update. Here is the change log for the v40 firmware for the Nokia 5800

* Kinectic Scrolling everywhere except: main menu, application menu, browser
* Homescreen similar to that of 5530 with 20 contacts.
* Removed the alphanumeric keypad in landscape version, now when we turned the phone alphanumeric portrait changes to full QWERTY
* New screen alarm, but only when the screen is locked
* Ovi Contacts installed
* Improved application “Updating Applications”, which also renames Upgrade SW;
* The application “Data transfer” was also implemented in “Settings”
* Real Player Updated to 12 October 2009
* Touch more responsive
* Improved stability
* NOT HACKABLE!!

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=UED8Wn5_uyo[/YOUTUBE]

sto se tice hakovanja, ako vam je fon bio hakovan ostace hakovan

Uradio update i sada telefon ne može da se startuje. Piše "Phone start up failed, contact the retailer".

Probao sam ponoviti update ali ga sada ne prepoznaje Nokia Software Updater, kao da nije prikačen za PC.

Šta da mu radim?

Cime si ga update-ovao ?

Meni nije hteo FOTA, i novi OVI ali NSU nasao novi i trenutno skida FW ...ali si me sad presekao sa ovim da nece da startuje :S

Updatovao sam preko NSU. Ne pomaže ni hard reset, startovanje bez sim kartice, vađenje baterije. Ništa.

Sutra ću nešto rješavati!

Evo ja ipak dovrsio !

Proslo sve bez problema,a sami utisci su naj naj pozitivni! Brzi je tel i stvarno bolje reaguje na ekran na dodir.

Toliko zasad!

Prođe i kod mene UpDate bez ikakvih problema, odradio ga preko Ovi-ja. Za prvi utisak se slažem sa vidorom, videćemo sa vremenom kako će dalje da radi...

Kinetic scroll je pun pogodak..steta sto nije omogucen i u web browser-u. Contacts bar sada napokon ima smisla :)))

Kako je to prosto uraditi update na Nokia telefonu, pa ja ne mogu da verujem :)
Sve na svom mestu, setings, kontakti, poruke, Garmin... Posle samo 2-3 klika? Svaka cast.

Inace, osim toliko trazenog K.S. za sada ne vidim nikakvu razliku, sto je dobro jer nisam ni imao vecih zamerki...

...

Kompletan spisak izmena za firmware v40 :

* Kinetic scrolling
* Home style widget with Nokia 5530
* if you rotate the phone horizontally, it automatically activates the QWERTY keyboard
* Refresh Icons “Sharing Online”, “Configuring Accessories”, “Configure Phone”
* Improved application “Updating Applications”, which also renames Upgrade SW
* The application “Data transfer” was also implemented in “Settings”
* Real Player Updated
* Touch more responsive
* Slide to Unlock during call
* Improved stability
* New contact & music widget
* Kinetic Scrolling is not available in main menu, application menu, browser.
* Home Screen similar to that of Nokia 5530
* Removed the alphanumeric keypad in landscape version, now when we turned the phone alphanumeric portrait changes to full qwerty
* New screen alarm, but only when the screen is locked
* New screen incoming call, also only when the screen is locked
* Ovi Contacts installed
* In the settings menu there is a new icon for ‘Phone Switch’

Mene je ovaj update odusevio. Sve radi glatko i osetno brze...vredelo je cekati ;)

Nisam uspio startovati telefon. Da li će mi se priznati garancija s obzirom da je došlo do kvara prilikom updat-a telefona? Nije valjda to nešto nelegalno, radio sam softverom koji dođe na cd-u?

Treba da ti priznaju garanciju!

Nisam uspio startovati telefon. Da li će mi se priznati garancija s obzirom da je došlo do kvara prilikom updat-a telefona? Nije valjda to nešto nelegalno, radio sam softverom koji dođe na cd-u?

priznace ti sigurno, moraju

inace meni je normalno prosao update i fon radi normalno iako mi je ovi suite izbacio update failed

priznace ti sigurno, moraju

inace meni je normalno prosao update i fon radi normalno iako mi je ovi suite izbacio update failed

Pa meni je istu stvar prijavio i onda sam ja odradio Retry tako da je ponovo skidao firmware i onda je kao uspješno sve prošlo ali neće da se startuje.

Ja sam jutros poludeo zbog "New screen alarm, but only when the screen is locked", pritiskaj stop, snooze, ne reaguje, alarm besni skroz me razbudi :d, pospan nisam ni provalio da treba da se sliduje, a ne samo pritisne.

Tek sam kod prvog poziva jutros provalio u čem' je caka :wall:

Nazad
Vrh Dno