Zasto neverovatno? Oni da hoce mogu da oc-uju ARM 11 i preko 500 mhz-a, ali pitanje je koliko bi tada trajala baterija...
Pa nista spektakularno. Procesor po defaultu moze da radi na mnogo visim frekvencijama, ali je downclockovan zbog potrosnje. Sad su shvatili da im je potreban brzi procesor i otkljucali brzinu. Isto kao sto je bio slucaj sa PSP-om, kad je downclockovan procesor otkljucan sa 222 na 333.
edit:
http://en.wikipedia.org/wiki/ARM11
Dole u tabeli su navedeni uredjaji koji koriste Freescale MXC300-30 (ARM11) pa mozes da uporedis na kojim frekvencijama rade.
Prva zamerka![]()
Ozbiljno me je iznervirao kada mi je pri oko 900 primljenih i 900 poslatih poruka obrisao sve to.
Nije hteo da se posalje sms, usao u neki loop, ja ga restartovao i nestadose sve poruke :smash:
Nije da nesto cuvam poruke, ali bilo je raznih adresa i telefona poslovno vezanih, koje nisam stigao da backupujem.
Cudna stvar mi se desila. Kacio telefon na neki komp pun virusa.. Viruse sam pobrisao ali sad vise ne mogu da otvorim slike u galeriji, a u file manageru kad izaberem memory card nema nikakvih foldera samo GarminMobileXT.sis
Sem toga sve radi ok, kad prikacim na komp svi fajlovi i folderi su tu.
Da i ja sam imao te fajlove. Pitam se da li bi reset pomogao..
dobar ti avatar![]()
Tri firmware-a sam do sada izmenio i ni jedan mi nije rešio problem sa zumiranjem slika preko klizača na ekranu. Nakon što zumiram sliku i posle toga dodirnem ekran, telefon to vidi kao dodir na klizač i pomeri zoom ponovo. Ne dešava se kada zumiram dugmićima sa strane, ali je ipak veoma veliki bug.
... sad sam probao i tacno je to sto kazes ali samo kada pipnes ekran u visini zoom-a, ali ako pipnes ekran iznad linije maksimuma zuma ili ispod linije minimuma ponasace se normalno (hmm valjda sam bio jasan ,) ).
evo da budem malo jasniji... kliknes tamo gde su iksici, ne izmedju ove dve crvene linije jer onda zumira...
Pogledajte prilog 52649
Meh, od korisnih besplatnih programa samo web server...
Pa mozes da hostujes web stranicu na telefonu...how cool is thatJa baš i ne vidim šta je korisno u web serveru za mobilni telefon.
Shazam i Fring su dve besplatne aplikacije koje koristim i koje sam video na storu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari