Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

zna li neko koji je default font u nokiji 5800?
ili jos bolje neko ko je ima da ga uploaduje ne forum :)

Poslednja izmena:
Zna li neko gde moze da se nadje telefon po nekoj razumnoj ceni,a da nije preko Telenora? Moze i pm

^^ Može i meni na PM.

Nema ... Telenor ga ima ekskluzivno ...

Andrijana, pretpostavljam da si ga pazarila kod njih?

Šta nema?

Bacite oko na oglase sajta mobilni svet.

Kumu stigao jutros (narucen pre dva dana, pohvalno), medjutim u pakovanju je dobio dvoje slusalice, a nije dobio daljinski. Jel' se desilo to jos nekome?

Poslednja izmena:
@ Ryo... Koji smor... Jel zvao Telenor da im se zali? Verovatno ce da ga upute na Mobis... Mozda bolje njih da zove odmah.

Inace, koga zanima, postoji SCUMMVM za symbian, i za 5800
http://forums.scummvm.org/viewtopic.php?t=58

Naravno da sam uzela od Telenora. :) A ***..samo mi zhao mog broja al tel vredi sve pare a i shire... <3
Ja sam dobila daljinski ;)

Jel zvao Telenor da im se zali? Verovatno ce da ga upute na Mobis... Mozda bolje njih da zove odmah.
Pozvao, i onda ga operaterka ubedila da se dobija dvoje slusalica (3x ura sve operatere u Telenoru). Onda je otisao do Telenora, poneo paket i ponovo ispricao o cemu se radi. Rekli su da napise reklamaciju i posalje faksom, pa ce ga kontaktirati.
Stvarno bezvezna situacija, i potpuno bespotrebno zakomplikovana. Dobro, bar mu se telefon svidja :)

2 godine od juce ide garancija za Nokia telefone kod uvoznika.

Zar nije trebalo da bude od pocetka godine?

ja nisam zadovoljan telefonom, prodao sam Iphone da bih ga uzeo i mogu reci da bih se vrlo rado vratio na stari :mad:

Poslednja izmena:
^
:D :D Nisi jedini ( samo sto ja nisam prodavao iPhone :) hvala svetom Stivu Dzobsu, sanjao sam ga i rekao mi je ' Ne prodaj, nikad se ne zna... ' :D )

:D :D

Jel probao neko od vas ovu aplikaciju myPhone na 5800?

[YOUTUBE]6WEmQH4SoVY[/YOUTUBE]

Je li probao neko turbosim na ovoj 5800 iz Telenora.Cuo sam da ne moze da se uvuce cak ni onaj turbosim sa folijom.Molim vas,hitno mi je,mogu da je uzmem povoljno preko firme.

^^
Probao sam ja ( onaj sa cipom ) i definitivno ne moze. :)

Realna ...

Ako su iz Mađarske, k'o što neko reče da jesu - nema šanse da su putovale mesec dana od fabrike do prodavnice ...

Ovaj telefon ima jednu poprilicnu manu o kojoj nisam voideo da je iko igde rekao ni reci.
Poprilicno je nezgodan za upotrebu na suncu, napolju se veoma lose vidi ekran po svetlom danu, za TS telefon ovo je cak i bitnije nego za obican tel.

To sa vidljivoscu na suncu je generalno problem svih TS telefona koj nemaju transflective ekran.

Nazad
Vrh Dno