Šta je novo?

MyIE2 problem - u prevodu ZoNi Pomagaj !!!

mixi je napisao(la):
Zoni, u najnovijoj verziji 0.8.2038, kada uradim dupli klik na taskbar otvara mi se blank page, a ne home, dok kada kliknem new iz menu-a ili toolbar-a sve radi ok. Bug, namerna promena ili nesto trece? Ako nesto moze da se sredi reci kako, taman sam se navikao na tu cool opciju.
Options -> MyIE2 Options... -> Mouse Action, pa pogledaj listu pod Current Actions ;)...

barakuda je napisao(la):
Pa idi na Customize Tool Bar i dodaj history dugme..

Poz.Bane ,)

Vidi vraga! :D

Hvala

Crni je napisao(la):
...

Options -> MyIE2 Options... -> Mouse Action, pa pogledaj listu pod Current Actions ;)...
To je to, mislio sam celi deo za mouse action se odnosi na gesture, tako da nisam gledao u tom delu, uglavnom sada sve radi OK. Hvala. :happy:

Cini li se to meni ili MyIE ima veci cache od standardnog IE?
Takodje mi se cini da njime brze barata.
Kako naterati MyIE da kompletan history od recimo nedelju dana drzi u keshu?

morbius je napisao(la):
Cini li se to meni ili MyIE ima veci cache od standardnog IE?
Takodje mi se cini da njime brze barata.
Kako naterati MyIE da kompletan history od recimo nedelju dana drzi u keshu?

Cini mi se, izvinite ako gresim, da MyIE koristi cache Internet Explorer-a. Ako sam upravu, onda Internet Option - General - History, i tu ukucas koliko dana hoces da cuva History.

Navodno je u 2038 Build-u ispravljen bug sa iskakanjem gomile IE prozora, ali se meni vec treci put desilo da mi MyIE poludi taman kad sam izlistao nove postove na Benchu i ode sesija sa sve spiskom do djavola ctp;

@ZoNi, znas li ti u cemu je stvar i oce li se to zaista ispraviti u sledecoj verziji?

na zalost, ne znam kad ce to definitivno biti popravljeno... ja sam to licno video juce prvi i za sada jedini put... nije bilo bas strasno, osim sto sam morao da zatvorim 31 (brojao sam) "error-poruka" (a imao sam otvoreno 18 tabova)... posle je sve bilo normalno... ako nesto konkretno saznam, javicu!

Meni se desavalo sa prethodnom verzijom, pa sam se vratio na Build 350, a sa ovom poslednjom mi se desilo 3x i to bas dok sam bio na forumu :( i ode sesija ctp;
...ali meni je otvarao prozore do besvesti, tj. dok je bilo slobodne memorije:) i onda je radio Alt-F4 dobrih 30-ak sekundi i sa njim ode i MyIE :(...

Zaboravih da pitam i ovo: Ne mogu da vidim Plug-In za Google i B92, iako sam ukljucio u View-Toolsbar-Plugins Bar. Zoni ovo je tvoja majstorija, dakle kako?

apolon je napisao(la):
Jel ima nacina iskljuciti "ovo":
Options> MyIe Options> General> Show Splash Screen On Startup

apolon je napisao(la):
Zaboravih da pitam i ovo: Ne mogu da vidim Plug-In za Google i B92, iako sam ukljucio u View-Toolsbar-Plugins Bar. Zoni ovo je tvoja majstorija, dakle kako?
tako se aktiviraju Toolbar pluginovi, a ta dva navedena su Sidebar pluginovi!!! Da si malo pogledao na mom sajtu, video bi objasnjenje: CTRL+E (ili pritisni Search dugme na toolbaru)...

Hvala na pomoci.
Zoni umesto da se ljutis na mene sto nisam dobro pogledao, :oops: mogao si u Read Me da ubacis nesto kao "instalation infotmation" ili sl. ;)

MY IE trazi neki .DLL koji nemam

Nakon ciste reinstalacije OS win 98 i IE 5.5 instalirao sam i MyIE 2 ali program se nemoze pokrenuti jer se trazi neki .DLL (ne znam koji, znam da pocinje sa M...?). Ucemu je problem? Ranije sam na istoj platformi instalirao taj program i sa zadovoljstvom ga koristio.

ZoNi je napisao(la):
...

Crni, to bi trebalo da je ispravljeno u najnovijem buildu (0.8.2050)...

download sa mog sajta, npr ;P

javi jel' sad sve ok...
Evo upravo ga skidam, pa cu da javim da li radi OK kad ga malo istestiram ;)...

Re: MY IE trazi neki .DLL koji nemam

gagast je napisao(la):
Nakon ciste reinstalacije OS win 98 i IE 5.5 instalirao sam i MyIE 2 ali program se nemoze pokrenuti jer se trazi neki .DLL (ne znam koji, znam da pocinje sa M...?). Ucemu je problem? Ranije sam na istoj platformi instalirao taj program i sa zadovoljstvom ga koristio.
99% da je u pitanju MSVCP60.dll :beat:

U pravu si. Problem je msvcp60.dll. Upravo sam ga skinuo sa googla prebacio u win/system i sada sve radi kako treba. Ali ostaje pitanje zasto ga nisam imao. Sva sreca da je tu google. Prvi link i problem je resen.
Hvala na pomoci.

gagast je napisao(la):
U pravu si. Problem je msvcp60.dll. Upravo sam ga skinuo sa googla prebacio u win/system i sada sve radi kako treba. Ali ostaje pitanje zasto ga nisam imao. Sva sreca da je tu google. Prvi link i problem je resen.
Hvala na pomoci.
Nisi ga imao zato sto ga Windows uopste ne instalira, nego se on eventualno instalira uz neki drugi program. Slicna je situacija i sa jos nekim cesto koriscenim DLL-ovima: MFC, MSVBVM, VBStKit... (uglavnom za VC++ i VB, a koji su M$-ovo chedo i tim pre je chudno shto ih M$ ne instalira uz Windows), pa nije lose uvek ih imati pri ruci ;)...

Nesto mi se nije dalo da kliknem na post. Mislio sam da se radi nesto o Internet Exploreu. Hehehe pa i radi se. ctp; Vidim da se pise o postu a nikako da se setim da kliknem da vidim sta ima tu. :)

OK da kazem uvodnu rec.
Tek sam instalirao i vec mi se poceo da dopada (ako je muskog roda). :)

Salu na stranu.
Nisam jos nista provalio. Ali odusevljava me otvaranje samo jednog prozora. Nema vise 2-3 task bara pa se ubijas od kliktanja i mozganja gde je sta i de ce da bude. :)
Moracu da proverim i plug-onove.

hvala Zoni za ovo CUDO :happy:

pozdrav ostalim juzerima cheers

Skinuo sam kad sam i skidao program.
Provericu to i plug-inove sutra danas sam pretero sa netom. :)
:wave;

ZoNi je napisao(la):
Crni, ako nisi skinuo .2070, mozda bi mogao sada - u verzijama .205x (i .206x alpha) bilo je problema sa unosom cirilicnog texta, kao i povremeno sa nasim latinicnim slovima... sada je to sredjeno...
Ma skinuo sam i tu verziju, ali nisam stigao da se malo vise poigram s njom, ali bice vremena...

Nego, sto se zaglupi, tj. zaglavi (ne mogu ni jednom tabu da pridjem dok ne snimi tu stranu, a to nekad ume da potraje ctp;) kad snimam neku stranu u Full HTML-u preko "Save As..." ?!

Nazad
Vrh Dno