Šta je novo?

MyIE2 problem - u prevodu ZoNi Pomagaj !!!

ZoNi je napisao(la):
kod mene se to ponekad desavalo i sa ranijim verzijama - 99% je to krivica IEa, koji ponekad ima problema sa snimanjem (mada, obicno i Firebird i Opera imaju probleme na tim stranama... mozda je neki problem sa preoptrecenoscu servera?)
Nije sigurno do opterecenosti servera, nego se nesto IE zaglupi - kod Save As i mht se MyIE izgleda ponasa 100% kao IE za razliku od QuickSave-a koji ne snima uvek celu stranu. Koliko sam ja primetio IE obino kad snima stranu sve skida ponovo (retko vuce iz kesa) i tu cesto pravi duuuuge pauze iz ko zna kog razloga (cesto duze nego sto traje Refresh strane) ctp;

BTW kad smo vec kod keshiranja, zasto vecina strana sa foruma ne moze da se pregleda Offline ?!

ZoNi je napisao(la):
pitas mene ili admina? mislim, da li ti mislis da to ima neke veze sa MyIE2? ja to nikada ne koristim, tako da ne znam odgovor... sorry...
Ma pitanje je bilo za MyIE i snimanje strana. Ajd razumem ono sto se blokira - to je nasledio od IE, ali sto blokira i ostale tabove?
Kesiranje Bench-a je bilo onako, usput...

Jos jedna stvar koja me nervira: zasto MyIE gubi fokus ?!
1. Kad nesto kucam u nekom tabu iz cista mira izgubi fokus i ako ne obratim paznju kucam u vazduh ctp;
2. Iz istog razloga ne radi MouseScroll - zavrtim tockic jednom-dvaput i moram da kliknem negde na strani da bi ponovo skrolovao ctp;

U cemu je fazon?

blokiranje tabova - to je autor MyIE2 jednom objasnio kao nesto sto ni on sam ne zna zasto se desava... e, da li je bilo nesto novo po tom pitanju - ne znam...

fokus - e, to je jednom objasnio kao "feauture" IEa, koji je vrlo tesko ukloniti... ne znam da li je to istina...

ps. ne radi ti link u potpisu

ZoNi je napisao(la):
blokiranje tabova - to je autor MyIE2 jednom objasnio kao nesto sto ni on sam ne zna zasto se desava... e, da li je bilo nesto novo po tom pitanju - ne znam...

fokus - e, to je jednom objasnio kao "feauture" IEa, koji je vrlo tesko ukloniti... ne znam da li je to istina...

ps. ne radi ti link u potpisu
Ako sam dobro shvatio to je nesto sto ne moze niti ce moci da se sredi :( ?

ps. znam O:)

Nazad
Vrh Dno