Šta je novo?

MyIE2 problem - u prevodu ZoNi Pomagaj !!!

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Skinuo sam najnoviji MyIE2 0.835. Pre instalaciji, deinstalirao sam stari. Međutim kada se nova verzija startovala čekalo me je veoma neprijatno iznenađenje. Nestao mi je "Links Bar", a u meniju View->Toolbars gde se u prethodnoj verziji mogao uključiti više ne postoji. :(

Kako da ga vratim, mnogo me nervira, navikao sam na links?

Svaka čast, ovo mi je baš trebalo!

Sorry, nisam stigao da se ranije javim...

To je to. Zoni hvala puno.

ZoNi je napisao(la):
no problemo! pitajte kad treba nesto ;)

Zoni, ne radi mi CTRL+ALT+S za "auto save" na novoj verziji.. Pri tome, opcija radi kada idem na File-Auto Save, ali nece preko tastature. (tasteri inace rade). Kod mene samo neki bezveze problemi sa ovim MyIE.....

Kad ce bre final verzija MyIE? Mislim da bude 1.0 nesto uvek me zezaju ove 0.x.xxx ...... :rolleyes:

I sta onda da skinem ovu 0.8.350 sto ti kazes da je najnovija?
Necu da moram milion stvari da podesavam....... Onaj google search npr,. me iritira do bola :twisted:

Ajde da se i ja uklucim. Zasto je ova zadnja verzija u Combo izdanju teska svega 1.x MB kad je prethodna Combo verzija bila preko 5 MB :eek: :?:

ZoNi je napisao(la):
ne znam... verovatno je prikljuceno manje pluginova i/ili skinova... nikada nisam pogledao neku combo verziju!

E pa kvaka je sto su i broj skinova i pluginova potpuno isti...zato sam se i cudio :eek:

Skrinshot arhive ? Nema potrebe, :) unutra je samo jedan fajl, M2Combo.exe u oba slucaja...
Evo sad sam proverio, prosla verzija koju imam je zapakovana 3.1 mb a nova 1 mb

Mozda je zipovano bez kompresije - ajde okaci screenshot otvorene arhive, a ne samo fajla...

Zoni, jel moze u MyIE-u nekako da se novi tab-ovi stvaraju sa desne strane poslednjeg... ne znam kako da ti objasnim, ali kao kad otvarash nove programe i u taskbaru se redjaju s leva na desno... e pa jel moze tako i sa tabovima u myie? trazih po opcijama ali ne nadjoh...

I jel moze da se iskljuchi popupblocker? Znam da zvuchi chudno ali meni ne smetaju toliko popupovi, a sa ovim blockerom mi se deshava da mi blokira neke topike na forumu?!? :)

opet ja :)
kako da iskljuchim onu opciju da kad selektujem neki txt mishem i onda pomerim taj text on otvara novi tab gde search-uje obelezni txt u guglu?
Imam (neobichnu) maniju da kad neshto chitam da obelezavam to i posle pogledam gore jedno 20 otvorenih prozora :) ...

P.S. moram priznati da sam sada vetj. lenj i da bih to verovatno i sam nashao u opcijama... ali chim otvorim options meni zbunim se koliko ima podeshavanja pa mi je lakshe da pitam promotera MyIE-a za Balkan i jugoistochnu Evropu :D

Ja koristim verziju 0.8.350 i nikako ne mogu da nadjem history dugme! Verzija Internet Explorera je 6.0 i tamo uredno stoji.

Pa idi na Customize Tool Bar i dodaj history dugme..

Poz.Bane ,)

Zoni, u najnovijoj verziji 0.8.2038, kada uradim dupli klik na taskbar otvara mi se blank page, a ne home, dok kada kliknem new iz menu-a ili toolbar-a sve radi ok. Bug, namerna promena ili nesto trece? Ako nesto moze da se sredi reci kako, taman sam se navikao na tu cool opciju.

Nazad
Vrh Dno