Šta je novo?

My Mac - Showroom

Fali mu i web kamera, za selfi.

:d

jako neudoban mish. Za vise od sat vremen akoriscenja je muka ziva. Magic Trackpad je mnooogo bolje resenje

Koriste ga milioni ljudi, tako da mora da tu ima neka caka :) Fora je sto treba da mu das vremena i da naucis da ga koristis, ja sada obicnog misa ne bih mogao da zamislim, pogotovo u kombinaciji sa OS X. Trackpad je dobar za neke stvari, ali Magic Mouse je allaround bolji i upotrebljiviji, samo treba da mu das sanse da se naviknes, isto kao sto si dao shansu OS X posle Windowsa :)

a ne, nakon prvog susreta sa OS X, sve vreme se razmisljam kako da u potpunosti uklonim Windows iz zivota:)

Pa mislis da bi iko bio na Windowsu da nisu morali i da se najveca expanzija kucnih kompova desila bas u vreme vrhunca totalitarnog rezima Microsofta :d Zato ljudima ovde nije jasno kako to neki drugi OS moze da sluzi necemu, a da su probali AmigaOS pre i u vreme Windowsa, zapitali bi se na koju semu je Windows postao jedina opcija u jednom trenutku :d

Koriste ga milioni ljudi, tako da mora da tu ima neka caka :) Fora je sto treba da mu das vremena i da naucis da ga koristis, ja sada obicnog misa ne bih mogao da zamislim, pogotovo u kombinaciji sa OS X. Trackpad je dobar za neke stvari, ali Magic Mouse je allaround bolji i upotrebljiviji, samo treba da mu das sanse da se naviknes, isto kao sto si dao shansu OS X posle Windowsa :)

Apple misevi su krajnje neudobni za koriscenje ljudima sa velikim sakama. Ti si gradjen ko tegla *******aca :p i visok ko zgazena jagoda, pa ti nije problem, ali mi malo ozbiljnije gradjeni ne mozemo da koristimo Apple miseve, iako bez njih se gubi dosta na funkionalnosti samog sistema. Magic Trackpad je izuzetna stvar, pravi must have.

Sve je stvar navike, za nesto je track pad bolji a za nesto magic mis. Meni je generalno bolji magic kao all around , iako nemam male sake, trebalo je malo navikavanja kako da ga drzim dok ga pomeram, i sad kad sam se navikao nema boljeg misa od njega

Meni je ok Magic Mouse ali iskreno malo smeta kad se duze koristi i da od onih sam koji imaju povecu saku recimo vise mi lezi Track Pad i sav Gestures koji imam na Magic Mouse imam i na Track Pad-u cak i vise :), tako da Track Pad je must have .

Sticajem okolnosti sam slucajno,krajem prosle godine,kupio nov ipad mini sa retina ekranom...i svideo mi se ios..
Onda sam pocetkom ove godine,iz radoznalosti,za 100€ kupio praistorijski MBP 15" iz 2006. god sa procesorom na 1.83Ghz...taj stari MBP je po fluidnosti i stabilnosti pregazio Toshibu satelite koju sam platio 4X vise. Osx me je odusevio!.
I tada sam odlucio- nikad vise ni widows ni pc :)
Prodao sam Toshibu,ustedeo jos malo novca i pre neki dan kupio Macbook pro sa i5 procesorom na 2.5 Ghz
Posto vidim da ovde uglavnom svi koriste Mekove u profesionalne svrhe i da sa njime zaradjuju pare,
Ima i nas koji ga koristimo iz cistog zadovoljstva :)
Ja moje uredjaje sa jabukom koristim za razonodu,surfovanje i multimediju u dnevnoj sobi
Preko Ipad a mogu iz fotelje da kontrolisem oba Meka,pojacala,zvucnike,projektor,tv...pa cak i pozadinsko osvetljenje
Iako ih ne koristim profesionalno,ipak uspevam da izvucem maximum iz njih i uzivam u svemu sto mogu da mi pruze
image.jpg

Koristis oba mbp kao transport za audio i filmice ?

Inace prostor koji si predstavio fino izgleda.

Ne,ovaj novi jos nisam prikljucio na sistem,fali mi neki adapter...ovih dana cu i to da sredim...
A ovaj stari cu onda da spustim u kancelariju,i umesto PC-a da ga zakacim na stampac za fakture,otpremnice...
Ipak jabuka u kancelariji ostavlja lepsi utisak na poslovne partnere i kupce...

Lepo izgleda… nadam se da nisi zaboravio XBMC na Mac.. Pa na Tv…

Nisam ga nesto puno koristio...nikako da nadjem vremena da procackam malo,da vidim kako radi...
Koje su prednosti XBMC-a?

Evo bacio sam pogled na neki tutorial o XBMC na yt...imam nesto slicno instalirano na risiveru za satelitsku antenu,zove se TSmedia panel...rade odprilike iste stvari,samo sto je na XBMC mnogo lepsi interface

Ma imam ja TSmedia na Azbox…. Nema to pojma u odnosu na XBMC… kad ga lepo složis.. Ubija… imam ga i na Mac-u… AppleTv.. AndroidTV…

Malo promena obukli smo Macbook Pro :) i dodali Magic mouse :) .

Prilozi

• ImageUploadedByTapatalkHD1405541124.412813.jpg
    ImageUploadedByTapatalkHD1405541124.412813.jpg
    441.2 KB · Pregleda: 606
Koja je od tih zastita najtanja a ujedno solidna zastita

aj da podignem malko temu, u medjuvremenu su stigle neke drangulije a palo je i malo modovanje radnog stola zbog boljeg skrivanja kablova kao i improvizacija drzaca za sluske :,,:

Screen Shot 2014-08-22 at 16.09.23.jpg

sto je ok tek sad kad sam napravio box za kablove :). na koji Bose mislis? ako pitas za SoundLink odlican je, prosto ne verujes kad cujes. nije preglasan ali zato daje ubedljivo najkvalitetnije definisan zvuk i ovako malecki ume dobro da zadrma :). poslusaj ga pa ce ti biti jasno ;). ma ajde sto su sluske najlepse nego sto su nesto najprijatnije i najudobnije sto sam probao. bukvalno nestaju sa glave i zaboravis da ih nosis, to me je najvise i kupilo a naravno i prirodan zvuk koji daju.

iMac twins :)
odlicne su masinice, nek nas lepo sluze ;).

pa da, mora biti sve po standardima. kaci neki session cim stigne novi sto :wave:

Nazad
Vrh Dno