Šta je novo?

My Mac - Showroom

Gazda bi malo bolestan. Kao sto reboot kaze, JBL Creature. Verno me sluze od 2008, mada sad planiram da zamenim sa Harman Soundsticks-ima al to kad mi stigne novi stakleni sto na kome ce savrseno da pasuju :)

E drugari i ja da iznesem u javnost moju novu spravu naravno radnu :) sto i okolina ce tek da se sredjuju i bice slika :)
5ypugaba.jpg

Sve je to otislo u drugom skupljem pravcu iz razloga razocarenja u novi iMac posto sam stari prodao zbog moguce prasine kad ono doceka me i novi sa istim problemom i definitivno sam se odlucio za Thunderbolt display nov i Macbook Pro Retina i mozda kasnije neki iMac mini videcemo kako se bude raspolagalo sa finansijama, ziveli.

Poslednja izmena:
E ljudi to sam ja jedini ali sam zaboravio pass za miki :) , iMac je prodat i sad se pakuje nova masina , dobro ste primetili a inace miki mi je nadimak xa xa xa, pozz.

• Accessory Kitty

:smoke:

Uzdravlje nek' te sluzi ;)

Poslednja izmena:
U zdravlju da te sluzi, odlicna masina i ja trazim nesto slicno samo sto meni ne treba preko 256 Gb ssd, pozz.

Evo i mene drugari uzeh danas Macbook Pro Retina doduse 128Gb i bice dovoljno za osnovne potrebe za koje i sluzi uz 8Gb rama i to uz Thunderbolt Display 27 radi kao munja prosto ne mogu da verujem da je ovo cudo ovako brzo :) .DSC_0837.jpg
Doduse raspored na stolu i sredjivanje tek sledi sto bi rekli natenane :)

Poslednja izmena:
Evo jos jedne slike xa xa sa sve 2 stalka za iphone odjednom su postali stand for Macbook :).
me8aza3e.jpg
2u5aqe9u.jpg

Super! ....i ja razmisljam da lepo malisu spojim na 24" Dell i cao , zdravo Windows ....
.....prosto mi je neverovatno kako je sve Smoooooth :) na MacBook Pro ,....odusevljen sam

Ja sam prezadovoljan kako Macbook-om tako i Thunderbolt display-om a mnogo sam se razocarao iMac-om to jest prasinom u display-u i to novom iMac-u i nadam se da je sad taj problem resen sto se mene tice. Kasnije eventualno uzeti i neki Mac Mini i to je to.

Evo drugari da podelim i sa vama vest, posle 2-3 dana koriscenja Thunderbolt display-a primetim kao neke senke na monitoru ili kao probijanje svetlosti sarenu sliku negde svetlija negde tamnija malo bolje pogledam kad ono stvarno i eto tako je poslat monitor nazad u Apple u Budimpesti na zamenu i bas sam se razocarao ono sve skockas das toliko novca i onda mucak he majku mu valjda ce mi zameniti monitor posto je stigao sa tim defektom-problemom.

Evo i ja da vam se pridruzim. Do skora sam od Apple-a imao iphone 5, a od pre dva dana macbook pro i5, 8gb RAM, 128gb SSD, 15". Za sada tek istrazujem i navikavam se...mogu samo da kazem da mi sve vise prija :-D

Usput, late 2010. Moram da pitam, 4x150€? Mnogo, malo ili pak na mestu

Na mestu posto je ssd u pitanju i rate inace za kes ide niza cena i bices zadovoljan dobra je to masina.

Pa ono, recimo da sam juce koristio svoj stari laptop, a danas opet mac. Iskreno, na meku ima toliko sitnica koje olaksavaju rad da to nije normalno. Pogotovo gestures.

Ljudi, treba mi savet, naime treba mi konretan odgovor, koliko vredi realno danas apple cinema display 30``?

Uh, a ja nisam napisao da imam priliku da uzmem polovnu...no, otvorio sam temu ali niko mi nije odgovorio tako da bar imam neki dokaz da nisam imao nameru...
Jer npr dell 1440p ima vec od 450 eur, ali ovo je ipak veci monitor i apple...e sad, proizvodnja je bila od 2004 do 2010 ili `11 nisam siguran..cena je bila oko 2500 eur tj oko 3000 usd, zato sam pitao koliko da nudim za cd 30``...

Da li je na njemu ergonomija 0 ili mi se čini?:d

Pa da, najbitnije je u stvari koliko DPI ima i sto vise tastera, ako moze 26...sve ostalo je nebitno :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno