Šta je novo?

My Mac - Showroom

my computer ćošak :)

Prilozi

• _MG_0141c.JPG
    _MG_0141c.JPG
    268.7 KB · Pregleda: 778
kool mis :)

retro :)

^ lol!

mis je bio "advanced" i futuristicki u poredjenju sa originalnim Atari misem (koga su od miloste zvali "tenk") :D

atari+mouse.jpg

Da se pozalim da mi je riknuo PowerBook G4... Dobro me je sluzio cetiri godine a jos sam ga polovnog uzeo.

Najveci problem ce biti preci opet na Win kada budem nabavljao novi laptop... :(

Pa bolje onda kupi neki lap na koji ces lakse staviti Hack a la Mac ?!

Pa ti ako si ziveo na G4 do sada, sta te sprecava da opet kupis neki za male pare, ili nekog od prvih Intela koji su isto jeftini a mnogo upotrebljiviji...

Verovatno ce i biti neki za "male" pare... u odnosu na standardne cene. ***, navikao sam se sada na OSX i ne vraca mi se na Win. :)

Moj "setup" je sada samo MBP15R

Cesto se setam i pocelo je da me mrzi da kacim monitor na isti.

^
imas dve graficke u MacPro?

jel mogu da pitam: sta ce ti? :D

^
imas dve graficke u MacPro?

jel mogu da pitam: sta ce ti? :D

Naravno da možeš.

Vozio je 3 x 2412M + HDMI 32 TV sa zvukom kroz mini DP sa druge kartice. Trenutno je unutra samo 5870 i vozi ta 3 DELL-a.

Moj "setup" je sada samo MBP15R

Cesto se setam i pocelo je da me mrzi da kacim monitor na isti.

desk.jpg

Мој мекбук је добио појачање синоћ у облику новог iMac. На слици су још iPad4 i iPhone4.
Једино чега нема на слици а користим свакодневно је НТС Оне којим је сликано (ужасне ли камере).

п.с
Шики, знам, знам... све знам. Немораш ништа да ми кажеш!

Poslednja izmena:
Šmekeruuuuuuuuu :)
Lep setup.

Kad se samo setim, tipa proleće 2011 - ja mrzim Apple, ne trebaju mi njihovi proizvodi... ,)
Ko bi rekao da ćeš se tako lako preobratiti :p

Aj nek je sa srećom korišćenje ;)

Не зезај. Никада нисам изјавио да мрзим apple. Јесам да не волим iPhone и то се није променило и вероватно неће. Овај на слици је за тестирање апликација и сајтова.

Ни једно ни друго није ни близу савршених рачунара али у сваком случају убеђења сам да је МВР15R је и даље најбољи лаптоп у продаји а iMac27 најбољи "све у један" десктоп.

Толико о томе... :D

Иначе нема ни приближно исто одсјаја imac као претходни модели, што је екстра велики плус. ;)

Иначе нема ни приближно исто одсјаја imac као претходни модели, што је екстра велики плус. ;)

Ali po onome što sam ja čuo od svojeg prijatelja koji ga ima, ima opet više nego što ljudi u mojem poslu vole da vide i osete. Dakle i dalje je lošije rešenje u odnosu na neke standardne IPS monitore koji imaju potpuno matiranu sliku, a po kvalitetu su tu negde.

Poslednja izmena:
Ali po onome što sam ja čuo od svojeg prijatelja koji ga ima, ima opet više nego što ljudi u mojem poslu vole da vide i osete. Dakle i dalje je lošije rešenje u odnosu na neke standardne IPS monitore koji imaju potpuno matiranu sliku, a po kvalitetu su tu negde.

Мислим да је једино меродавно да сам одеш и погледаш... најбоље да седнеш за комп и радиш то што већ радиш(пошто не знам шта је твој посао). Што се стандардних 27” IPS монитора тиче само један нема екстремно јак анти глер филтер који је далеко гори него било какав одсјај, ако мораш да гледаш у беле позадине, то је у2713нм.

Чини ми се да су Самсунг PLS монитори са слично слабијим тим филтером, па није толико брутално за очи као раније... ја сам се намењао и намењао монитора у прошлости све време мислећи да је проблем до мог замора очију или до нечега трећег, да бих схватио да су монитори проблем. Имао сам U2410, zr24w, zr22w, u2311, u2212, u2312, LG D2343P-BN... само неки којих могу да се сетим. Свима је било заједничко да када погледаш у белу позадину видиш буквално песак, због јачине анти глер филтера.

То је супер за канцеларије где имаш пуно вештачког осветљења па да не видиш превише одсјаја... али iMac има феноменалан одзив сензора који регулише осветљење екрана и јако се брзо прилагоди повећању или смањењу светлости.

Ja jos nisam video consumer IPS monitor koji ima sliku kao novi iMac ili Thunderbolt Display, isto kao sto nisam video laptop koji ima sliku blizu bilo kom novijem Macbooku, iako su svi TN :) Mora da tu nesto ima, aka Apple prvi birao :d

[YOUTUBE]1YNc-eIediw[/YOUTUBE]

Evo ovakva je situacija kod mene :). Mada se MBP 13" prodaje, Magic Mouse je već prodat, a tu je pored, samo se ne vidi i hackintosh u delovima, koji je takođe do pola prodat :)... Sreća ovo desno je prava zamena za sve to :D...

[YOUTUBE]1YNc-eIediw[/YOUTUBE]

Evo ovakva je situacija kod mene :). Mada se MBP 13" prodaje, Magic Mouse je već prodat, a tu je pored, samo se ne vidi i hackintosh u delovima, koji je takođe do pola prodat :)... Sreća ovo desno je prava zamena za sve to :D...

Kakav ti je ovo sto, izgleda zanimljivo?

Šta je ovde zanimljivo? :D

Sto je "radni." Daska i četiri noge, mada prilično veliki. Naravno, ovi uređaji se ne nalaze svi ovde, tu su za slikanje :)... Soba nema nikakvih estetskih rešenja, jer je cela napravljena da bude radna, tj. praktična... i bela :).

Lepo ti se ta belina uklapa uz mekove + mi se svidja sto je sto veliki. U stvari sam pomislio da se radi o enterijeru uredjenom u stilu minimalizma, a to bi bilo intresantno

Evo ga trenutni setup kod mene :)

:wave:

Prilozi

• IMG_0359.JPG
    IMG_0359.JPG
    174.4 KB · Pregleda: 530
@Rossi

Добра фора са том великом подлогом за миш, зар не? ;)

Mlogo dobra.
Em udobno njemu, em udobno meni, em ne moram da mislim kako ću da ga spustim ... :)

Sjajno, sjajno :)

Мислим да је то најбоља употреба толике подлоге... заиста не могу да замислим да је користим само за миш. :d

Sad bi te neki okoreli gejmer "aysnuo" zbog te izjave :)
Ovo je njima svetinja, a vala kad se setim koliko je kostala i meni je bila .... :)

Evo kod mene već par dana... :D Kupio jednu, pa onda uletela neka sa 16GB, pa uzeo nju... sad prodajem prvu, tj. ovu desno :)...

photo.JPG

A joj kako si to dobro odradio! Možeš li reći šriinu stola? Kako ti odgovara, da nisi preblizu monitoru?

Vrh Dno