Mega superevo da zakacim i ja par slika. radni prostor jednog arhitekte. (i preduzetnika)
Pogledajte prilog 106424
Pogledajte prilog 106425
Pogledajte prilog 106426
Pogledajte prilog 106427
evo da zakacim i ja par slika. radni prostor jednog arhitekte. (i preduzetnika)
Pogledajte prilog 106424
Pogledajte prilog 106425
Pogledajte prilog 106426
Pogledajte prilog 106427
Hm nije se nista postovalo godinu dana, daj da razbijem monotoniju. Ovde stvarno ima prelepih set upova.
Macbook pro i7 early 2011 sa nekim lg generickim monitorom od 21.5. Vise bi voleo TB display ali za sada i ovo funkcionise.
Pogledajte prilog 106421
hvala momci
mora da bude dobro - to mi je posao![]()
@ jason - cim zakacim, saljem ti pm. bice verovatno i u nekom casopisu stan, pa javljam
@mige - mhmmm<3 obozavam ga. jedva cekam da otopli da krenem da ga vozim ponovo!
@Midgard - hvalasa druge strane (odakle slikam) je velika garnitura sa jastucima oblika razlicitih prostih geometrijskih formi (lopta, kupa, valjak), i razlicitih boja (jarko crvena, ljubicasta, zuta, plava..). nemam sad sliku pri ruci, ali kad slikam okacicu
tako da je prostor u celini veseo i razigran
a i drugacije izgleda kad nije upaljeno ovo plavo svetlo (inace RGB) nego neko drugo od belih svetala..
utisak je slican kao ovde recimo
http://www.arper.com/images/stories/collections/detail_page/loop/showroom_milan_italy.jpg
http://www.arper.com/images/stories/collections/detail_page/loop.jpg
@kudi - philips fluo cevi - 4x60cm, vezane redno na razmaku od 20cm, zakacene na zadnju stranu metalne konstrukcije stola. staklo stola je kaljeno peskareno - dako da jako lepo - diskretno isijava - npr nocu kad upalim samo to svetlo, a ne bljesti.
Iskreno se nadam da ne drzis taj MBP previse dugo zaklopljen i da se ne greje preterano inace ces moci da se pozdravis sa panelom![]()
Moram malo da raščistim sto (gomila krša i kablova od skorog posla i nameštanja) sad me sramota da slikam ... Uglavnom, meni je mbpro 13 50% vremena nakačen na dell U2312HM, ali ga iz dva razloga držim često otvorenog - 1. hlađenje (nisam čuo horor priče, ali kada se zalaufa i gornji deo mu je topao) i 2. u Lightroom (v4) drugi displej može da se namesti na gomilu načina da svašta prikazuje (loupe, grid ...) tako da je vrlo zgodno ...
nedostaje mi neko lepo postolje (za sada je na nekom krš niskom plastičnom) i magic mouse
nego vidim da dosta vas ima Magic Mouse - kako vam se pokazao u "dugotrajnoj" eksploataciji? Tek sam se pre neki dan kod ortaka (nabavio novi imac) poigrao sa mm-om na oko sat vremena i bio mi je skroz dobar (upotrebljivost, veličina itd...) samo ne znam kakav je posle dužeg vremena (par meseci - godina)? da li se i koliko "haba"?
nego vidim da dosta vas ima Magic Mouse - kako vam se pokazao u "dugotrajnoj" eksploataciji? Tek sam se pre neki dan kod ortaka (nabavio novi imac) poigrao sa mm-om na oko sat vremena i bio mi je skroz dobar (upotrebljivost, veličina itd...) samo ne znam kakav je posle dužeg vremena (par meseci - godina)? da li se i koliko "haba"?
Ne bi trebao biti problem koliko ja znam, vecina toplote izlazi na "straznji izlaz" a mali deo se krece kroz tastaturu.
Plus staklo na displayu ne bi trebao da prenosi toliku kolicinu toplote da osteti display? Plus clamshell mode manje vise svi koriste koji rade sa ekstrenim displayovima.
Jel imas nekih horror prica?
Toplota izlazi i delom kroz tastaturu, a spustanje panela utice na vece zagrevanje masine. Paneli ne vole toplotu pogotovo ne u takvim uslovima, a horor prica imas koliko hoces po netu![]()
Ne bi trebao biti problem koliko ja znam, vecina toplote izlazi na "straznji izlaz" a mali deo se krece kroz tastaturu.
Plus staklo na displayu ne bi trebao da prenosi toliku kolicinu toplote da osteti display? Plus clamshell mode manje vise svi koriste koji rade sa ekstrenim displayovima.
Jel imas nekih horror prica?
ja moj drzim MBP 2010 13" drzim 90% vremena zaklopljnim. Kad radim u Aperture greje se ko blesav i do danas mu nista ne fali.
sigurno nije zdravo ali za sada mu nista ne fali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari