Rossi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2002
- Poena
- 650
Raso sve... ali taj mis... a i mozda da nabavis neki fotoaparat pa lepe slike da napravis, a ne ovako komp od skoro 2500€ a slikas mobilnim telefonom![]()
Trolu
Samo smarash za taj magic
Raso sve... ali taj mis... a i mozda da nabavis neki fotoaparat pa lepe slike da napravis, a ne ovako komp od skoro 2500€ a slikas mobilnim telefonom![]()
to nije prirodan naci za drzanje misa i to zna dosta da napreze misice sake, logicno je da ti se cela saka u prirodnom polozaju "odmara" na misu, a ne da visi u vazduhu.Mish se drzi sa dva prsta, tako da njegov oblik uopshte nije bitan.. Sve je u navici, a kada se naviknesh na Magic mouse, on moze mnogo vishe nego bilo koji drugi mish.
A shto se tiche ovog bacanja para na PC u drugom kucishtu, sve dok tako vecina razmishlja, kineska dno roba ce vladati svetom...
illidan je napisao(la):to nije prirodan naci za drzanje misa i to zna dosta da napreze misice sake, logicno je da ti se cela saka u prirodnom polozaju "odmara" na misu, a ne da visi u vazduhu.
A sto se tice drugog dela posta, dokle god Apple bude prodavao svoj PC za duplo vecu sumu nego sto vredi nece preci 5% trzista ili koliko i drzi u svetu. e sad sto ti imas kinesku dno robu u svom pc_ju sta da ti radim mada ta kineska dno roba je i u iMacu samo lepse ukrasena spolja da se ne vidi
Možda ako je dotični ili dotična u tvom slučaju kupila računar direktno kod ovih što su i ovlašćeni prodavci i serviseri.Drugo iskustvo iz prve ruke kaže da je samo potreban dokaz o kupovini:
1. datog kompjutera
2. samo Apple Care-a.
Nakon toga možeš da uzmaš nazad mašinu i da je koristiš dok ne stignu u servis potrebni dijelovi, pa te zovu da dođeš i doneseš mašinu da zamijene šta treba...
ne prirodan nacin drzanja misa, vec prirodan polozaj sake, onako zakrenuta, taman kako legne na logi mish (mislim da one skuplje koji imaju taj ergonomski polozaj).
e problem je taj srednji deo koji drzis u vazduhu, to dosta napreze saku nepotrebno
Shto se tiche dno kineske robe, kada bi vecina to kapirala, na ovom svetu krsh ne bi postojao, a ovako smo preplavljeni njim, tako da ne vredi da objashnjavam :d
Here we go again ... Opet ista prica, ista tema, i isti ljudi... Imaju 30 tema o PrC-u i dodju ovde da mrace, zaista ne verujem...
ako hoces kvalitetan Mac racunar, imas izbor na samo jedno, a to je Mac Pro, ostalo je sve junk u lepom pakovanju.Grafichka i procesor ne znache nishta bez gomile drugih komponenata, a hardver je bez softvera neupotrebljiv.
Mac sa OS X i PC sa Windowsom su tek takvi upotrebljive celine, i kada se tako gledaju, niti je Mac skup, niti je PC dobar :d
I stoti put cu da ponovim razlog zashto se tako razmishlja ovde, i to je univerzalno, ne odnosi se samo na Mac, vec na svaki kvalitetan proizvod na planeti i siromashne drzave kao nasha. Pogledaj Apad thread, uredjaj je upotrebljiv koliko i najjeftiniji Android telefon, sam Kutija koji ga je opisao je bukvalno za svaku stavku rekao da je dno, a thread je poseceniji od onog za iPad (ako oduzmemo svadje, iPad thread ima 10 postova). Sve je to samo zbog cene. Kada bi iPad kod nas koshtao 350e kao u USA, i kada bi ovde prosechna plata bila 1500e, Apad thread ne bi ni postojao.
Niko ne kaze da je PC neupotrebljiv, da je Apad neupotrebljiv, da je Renault neupotrebljiv, treba samo biti svestan kome je gde mesto i koji su motivi iza svih tih proizvoda, da li dobar, inovativan i shto kvalitetniji proizvod, ili najjeftiniji moguci proizvod...
I veruj mi da onaj ko je jednom "prebrodio" navikavanje na OS X, shto mogu da uporedim sa odvikavanjem od pushenja (oba sam proshao), nece vishe pomisliti da se vrati na Windows, pogledaj sve Mac threadove i ljude koji su preshli na njega i bice ti jasno, a da ne pricham o stranim forumima. A drugo, ti isti ljudi su u rekordnom roku kupili neki Mac, pa makar i neki jeftini iBook..
Ne bih se složio da je samo Mac Pro "mašina", a da je sve ostalo "junk".ako hoces kvalitetan Mac racunar, imas izbor na samo jedno, a to je Mac Pro, ostalo je sve junk u lepom pakovanju.
@kovacm
Ubio si me u pojam sa ovom slikom Atari-ja, kad se samo setim da sam prodao onaj moj ST duša me zaboli, ali ***a, nije se imalo para, tako da... Sad da ga imam nikad ga ne bih prodao, nikad. Osećam se kao da sam prodao deo života, a ne komad elektronike.
milion puta računato do sad... steta sto Dell vise ne pravi one XPS One iMac all-in-one kopije: kad su se pojavili bili su skuplji od iMacaizvuku cene pojedinih komponenti videćeš da velike razlike nema - kvalitetan S-IPS monitor od 27", moblini i5 procesor, 4x2 gb SODIMM DDR3, ATI Radeon HD 4850, 1 TB hard, inkorporirana kamera, odlični zvučnici (koje ne koristim pošto imam bolje, ali i ovi iMac-ovi su za jedan all-in-one sistem vrhunski), vrhunsko aluminium kućište,...
:wave:
@ivan90BG o tome pričam:type:
a iMac jeste junk kad pogledas koliko problema imaju sa ekranima (24" Alu) ili pregravanjem GPU (beli iMac iz 2006.)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari