Šta je novo?

My Brute, simpa flash igrica :)

botman.mybrute.com/cellule
A evo ga i moj brute, sada sam tvoj pupil. Nego ajde neko da me napadne, kako bi lvl-ovao, fali mi stvarno malo.

cudno kako ne pomenuste da dobijate XP kad vam se klikce na link ka liku :d
cini mi se da je sve u igri random? Video sam likove level 1 i 2 sa nekim statistikama skoro do kraja nabudzenim, jel su to neki bonusi ili sta? Inace, moj lik udara samo jednom, ovi koje napadnem najcesce dva puta :S:

cudno kako ne pomenuste da dobijate XP kad vam se klikce na link ka liku :d
cini mi se da je sve u igri random? Video sam likove level 1 i 2 sa nekim statistikama skoro do kraja nabudzenim, jel su to neki bonusi ili sta? Inace, moj lik udara samo jednom, ovi koje napadnem najcesce dva puta :S:
To je zbog speed, mom liku se nekako izrandomizovalo pa sam dobio speed 9 i bonus da me manje biju, a oni likovi koji su lvl 5 ili tako neshto, ali sa slabim statsima su ili dobili najveci deo XP-a od toga shto su im ljudi kliktali na link, a nekada imaju i veoma dobre iteme, kao i veoma snazne petove(pogledajte recimo onog lika koji je pobedio G-a na turniru). Ja sam lvl 2 dobio od bitaka, ali sam jednu izgubio, a da sam je pobedio sigurno bi imao vece stats na lvl 3, ovako sam morao da lvl-ujem uspomoc uchenika, pa nisam dobio stats, vec mach.

Čini mi se da bonusi ne donose samo stats, već i oružja i skilove, pa šta se kome zalomi. Ja sam dobio bruta koji bije sve redom. Kliknite da me učinite još jačim. :)

http://laserburn.mybrute.com

koliko sam ja skapirao ne dobijash XP kada neko klikne na link nego je potrebno da napravi lika i da se bori sa bruteom sa linka. u ostalom naglasio sam da je to moj lik :)

edit: i da likovi koji imaju medveda za ljubimca su totalno op, ne mozesh im nishta. i da sve je random naravno :) ovo je opustencija nije nikakva trka frka panika

Poslednja izmena:
Lele da dobijesh 9 strenght i 9 agility, dok ja imam samo 9 speed, bruka...

nije sve u statsima ima nesto i u bonusima i opremi ;)

Ja jedini drugi bonus(sem ovog za speed) imam da primam manje dmg kao i jedan mach.

E nego da li u onu kvotu od 3 bitke dnevno ulaze i bitke na ovim turnirima?

Igra startne karakteristike deli po slovima koje ste kucali za avatara. Probajte bilo sta sa "ludak" kombinacijom i dobicete u startu 90+ HP

ja sam vec par zauzeo, pogledajte ludak021, ludak, ludakk i videcete da su manje visi isti likovi :p

Poslednja izmena:
pazte igra je retardirana da, ali ima neki shmek :d

kako da ga budzim??

Bijesh se i on se sam izbudzi

a i sam se i bije :d

glupo je sto imam ogranicenje za broj bitaka na dan to je mnogo glupo

Pa ***, deshava se. Ja sam prvi i drugi dan izgubio samo jednu, a danas sam sve izgubio, ne znam shta mi bi, nego wtf je ono oruzje shto jednim udarcem skida wh00ping 47?!!!

I bas je bezveze sto je ogranicen broj borbi. Ako su vec morali da ogranice, mogli su da stave nekih 15-20 borbi, a ne 6 ili vec koliko.

Jeste bezveze pogotovu ako izgubis skoro sve borbe kao ja npr. :D i igra ti se jos a moras da cekas sutra.

Vrh Dno