Šta je novo?

My Brute, simpa flash igrica :)

Pa ***, deshava se. Ja sam prvi i drugi dan izgubio samo jednu, a danas sam sve izgubio, ne znam shta mi bi, nego wtf je ono oruzje shto jednim udarcem skida wh00ping 47?!!!

Nemam pojma koje je to oruzje ja sam za sad video samo nozeve, i borio se sa nekim likom koji me je napunio sa surikenima.

34629us.jpg

:p

edit: oruzje o kome pricate je ta palija koju ova riba drzi u ruci, ima jedna jaca, ova radi 20 i kusur, a ima ta sto radi ~45. To je nista, ima kasnije (prebio me neki lik na turniru pa sam video replay) i onih sto izuvaju po 100 i kusur :D

Poslednja izmena:
evo i mog
http://majlog.mybrute.com/cellule
2lvl
imam paliju koja skida ispod 40 i stit koji ponekad lepo blokira :)
pa izvolite
ali izgubio sam prva dva meca, bili su naoruzani na mene jadnog, posle su oni bili jadni.

Svakome treba. Ja ih imam samo 2.

Danas je bio dobar dan. Pobedio sam svu trojicu.

5 pobeda i 1 poraz
Masinist
Mad a bas i ne razumem kako sve funkcionise ali ubije 5 minuta...

Svakome treba. Ja ih imam samo 2.

evo meni ne trebaju :)
napravio sam jednog lika: LudiMagnus, koji je pupil lika Magnus-the-great, kao njegov pupil u inicijalnoj borbi ga je pobedio iako je ovaj bio na kraju 2. levela. LudiMagnus je sada 3. level i ima samo svih 9 pobeda :-devil-:
Nije uopste nista prebudzen, mozete i sami pogledati.

Najzad sam dobio bodež - sad sam najjači u galaksiji :D

Ajde pridruzite mi se u tabanju kutije :d ja imam dva lika i redovno ga obilazim :D :wave:

Ja ne mogu da ga dobijem iako sam dva lvla jachi od njega :wall:

a kak oda dobijem ona extra oruzija imam samo noz???

automatski, nekad dobijes oruzje, nekad neki skill ili feat.

@G@W: lol :D ***.

Kutija ima i psa i buzdovan i neku motku. Ko će njega dobiti :D

ja ga sa dva lika po dva puta dobio. Jedan lik mu krade oruzje stalno, oba imaju increased resistance, ovaj drugi ima onu toljagu i sekiru.
ne vezano za njega, motke i koplja su prilicno zeznuta stvar posto imaju kontra-napad i blok, kao i stit, samo sto sa stitom nema kontra napada.

Poslednja izmena:
Ajde da napravimo ligu, da gledamo ako mozemo da se podelimo u grupe od 4(pozeljno njih 8, zbog 3 borbe dnevno) pa da traje 2 dana. Svako dobije XP i zabavi se.

Je l' to tako svaki dan oko ponoci da ne mozes da pristupis sajtu? Izgleda da svi navru da bi odigrali svoje 3 borbe.

Vrh Dno