I meni se to desava,tacnije desavalo se sa starim primerkom,ovaj koji su mi dali u zamenu na koriscenje dok ne vide sta ce sa mojim da urade zasad nema taj problem,moguce da je do samog prijemnika,moguce da je i do USB porta u koje je uboden... who knows!?
Inace mislim da vam dugujem jedan mali apdejt,posle otprilike 3 nedelje razmisljanja,razglabanja,testiranja i ubedjivanja,resili su da mi daju nov... koji evo vec nekoliko dana nikako da im stigne u lokalnu prodavnicu,tako da sad ko zna koliko ima da cekam na novog,jer im centrala ne dozvoljava da mi vrate pare,ja sam izgleda ziveo u zabludi da JA biram sta hocu da mi daju,novog misa ili pare!?
Opasno su me razocarali,aj sto su smarali 3 nedelje sa utvrdjivanjem da li"free spin"radi i da li ima problem sa punjenjem,sto je znaci posao od par sekundi za prvi kvar (pritisnes scroll,zavrtis,ima velikog otpora,pritisnes ponovo,opet ima velikog otpora,pritisnes ponovo... opet ISTO,umesto da vrti jedno 10-ak sekundi) a za drugi je dosta da ga stave na punjac nekoliko minuta dok ne pocne da prikazuje crvenu ikonicu,nego su me ubedjivali da je mis dobar jer NJIMA DRZI PO 5 DANA BATERIJU,kao da sam ga ja reklamirao zbog trajanja baterije (meni cak kad crtam ne drzi vise od 3 dana,sto opet nista ne znaci jer je problem bio sto se NE PUNI preko 3/4 baterije)!?
Sva sreca da su likovi u Pakom shopu u Jagodini ekstra,iscimali ove iz servisa da mi posalji neki u zamenu (dobio sam isti model samo ispravan,doduse gumica je isto losa) em se stalno izvinjavaju sto jos nije dosao novi primerak za zamenu,ali ipak i uz svu njihovu ljubaznost i usluznost,mislim da zbog ovakvog odnosa prema reklamacijama necu vise NIKAD da kupujem u Pakomu,u krajnjem slucaju ako kupim neku sitnu i jeftinu stvar koja nema u drugoj radnji,ali da im dam opet 100,200,500... eura,NJET!!
Pozdrav ,)