Šta je novo?

MX Revolution - problem sa punjenem

Takodje bih postavio pitanje za MX Revolution.

Da li se nekom deshava problematichan lag ili zakucavanje kursora sa ovim mishonjom? Na dva kompa, 4-5 intalacije Windowsa, u redovnom radu i pogotovo sa igricama.

(da ujedem malo, baterija mi drzhi valjda 15 dana ;) )

BM

Desilo mi se baš to što opisuješ dva-tri puta za poslednjih 3-4 meseca koliko imam mišonju. Kao da je izgubio vezu sa prijemnikom na delić sekunde... Sigurno nije bila baterija u pitanju, niti je miš bio previše udaljen (ustvari uvek je na istom mestu, na oko 1m od svog prijemnika, doduše kroz sto, pošto je računar ispod stola).

Ali se ne opterećujem mnogo time, jer se barem meni, ovaj problem jako retko dešava.

Poslednja izmena:
I ja sam imao isti problem dok mi je usb dongle bio uboden u komp,pre koji dan sam prikacio dongle u usb na tastaturi[g15],i od tad nema nikakvog lag-a,tj savrseno radi.
Verovatno ima neki problem s receiverom,probajte preko nekog usb hub-a ili tako nesto :wave:

I meni se to desava,tacnije desavalo se sa starim primerkom,ovaj koji su mi dali u zamenu na koriscenje dok ne vide sta ce sa mojim da urade zasad nema taj problem,moguce da je do samog prijemnika,moguce da je i do USB porta u koje je uboden... who knows!?
Inace mislim da vam dugujem jedan mali apdejt,posle otprilike 3 nedelje razmisljanja,razglabanja,testiranja i ubedjivanja,resili su da mi daju nov... koji evo vec nekoliko dana nikako da im stigne u lokalnu prodavnicu,tako da sad ko zna koliko ima da cekam na novog,jer im centrala ne dozvoljava da mi vrate pare,ja sam izgleda ziveo u zabludi da JA biram sta hocu da mi daju,novog misa ili pare!?
Opasno su me razocarali,aj sto su smarali 3 nedelje sa utvrdjivanjem da li"free spin"radi i da li ima problem sa punjenjem,sto je znaci posao od par sekundi za prvi kvar (pritisnes scroll,zavrtis,ima velikog otpora,pritisnes ponovo,opet ima velikog otpora,pritisnes ponovo... opet ISTO,umesto da vrti jedno 10-ak sekundi) a za drugi je dosta da ga stave na punjac nekoliko minuta dok ne pocne da prikazuje crvenu ikonicu,nego su me ubedjivali da je mis dobar jer NJIMA DRZI PO 5 DANA BATERIJU,kao da sam ga ja reklamirao zbog trajanja baterije (meni cak kad crtam ne drzi vise od 3 dana,sto opet nista ne znaci jer je problem bio sto se NE PUNI preko 3/4 baterije)!?
Sva sreca da su likovi u Pakom shopu u Jagodini ekstra,iscimali ove iz servisa da mi posalji neki u zamenu (dobio sam isti model samo ispravan,doduse gumica je isto losa) em se stalno izvinjavaju sto jos nije dosao novi primerak za zamenu,ali ipak i uz svu njihovu ljubaznost i usluznost,mislim da zbog ovakvog odnosa prema reklamacijama necu vise NIKAD da kupujem u Pakomu,u krajnjem slucaju ako kupim neku sitnu i jeftinu stvar koja nema u drugoj radnji,ali da im dam opet 100,200,500... eura,NJET!!
Pozdrav ,)

da ne otvaram novu temu,ja imam sledeci problem sa misem MX REvolution star nekih 20-tak dana kupljem u CT.Kad scroll namestim da ide sporije i sada lista duzu stranicu on se sam prebaci na brzi mod i kad prestanem on je ponovo na sporijem modu.Koliko se secam od juce morao sam da kliknem da promenim mod ili sam ja poludeo ili je meni otisao scrool :S Sta mislite ako zeza scroll hoce hteti da uvaze garanciju ili?

Rekao bih da to on pokušava da bude "inteligentan". Kada skrol pocnes brzo da vrtiš on prelazi u "free spin" mode, a kada ga usporiš on se vrati nazad.

Ako ti to ne odgovara, u njegovom SetPoint SW imaš odeljak "MicroGear Precision Scroll Wheel", pa tu sve u vezi točkića možeš da namestiš...

Poslednja izmena:
Takodje bih postavio pitanje za MX Revolution.

Da li se nekom deshava problematichan lag ili zakucavanje kursora sa ovim mishonjom? Na dva kompa, 4-5 intalacije Windowsa, u redovnom radu i pogotovo sa igricama.

(da ujedem malo, baterija mi drzhi valjda 15 dana ;) )

BM

meni redovno.. uzeo sam ga preko kimteka. posle prvog punjenja je "umro" ni na sta nije reagovao, narravno vratilimi ga kao popravljenog posle 2 nedelje,
ali lag je standardan, i izludjuje me.. :wall:
zali boze para..:)

Dakle i Logitech je počeo da se glupira i zabušava... tuga... meni moj radi ok, mada je na samo oko 1m od prijemnika... možda je do toga.

Poslednja izmena:
Ja dobio pare nazad od Pakoma,trebalo im je samo 55 dana da odrade sve to,prvo nekih 30-ak da me obaveste da nemaju drugog misa na lageru,pa onda 15-ak da im prodje popis i praznicni odmori pa jos desetak da mi prebace pare na racun,nakon slanja 3 email-a sa podacima o ziro racunu!!
Pozdrav ,)

Da rezimiram: ja probleme sa misem imam vec posle drugog punjenja (20ak dana od kupovine), na reklamaciji je od 5 meseci bio 2! Fore sa rokom dana su pravdali odmorima, da bi na kraju shvatio da nista nisu uradili sa misem i da je vec posle prvog punjenja pocela ista stvar da se desava!!! Na pitanje zasto mi ne vrate pare, rekli su da je mis P O N O V O na servisu jer oni moraju da potvrde kvar (?) da bi posle 20 dana dobio informaciju da ce "sada da promene bateriju"!!!! A sta su radili prosli put??? Mislim, stvarno sramota...

Ma ne menja se kod njega baterija,uopste ne postoji kao rezervni deo,pitao sam da narucim iz Pakoma i rekli su mi da ne moze,pa sam im zato odneo celog misa jer sam primetio i druga dva problema sa njim pa ces verovatno i ti imati iste muke,pozovi i trazi pare nazad!!
Pozdrav ,)

Ja dobio pare nazad od Pakoma,trebalo im je samo 55 dana da odrade sve to,prvo nekih 30-ak da me obaveste da nemaju drugog misa na lageru,pa onda 15-ak da im prodje popis i praznicni odmori pa jos desetak da mi prebace pare na racun,nakon slanja 3 email-a sa podacima o ziro racunu!!
Pozdrav ,)
Da li si dobio povracaj novca u vrednosti misa *na dan kupovine* (kad god da je bila)... ili po trenutnoj trzisnoj vrednosti (u stvari, ne trzisnoj vrednosti, vec poslednjoj zvanicnoj ceni u Pakomu)?

Dobio sam 7600 dindzi,a trebalo je da uplate 7700 dindzi,sto mislim i da jesu nego sigurno banka uzima nesto a i moja gospa (preko cijeg racuna sam uzeo da ne otvaram svoj) je verovatno ostavila neku situ a uzela okruglu cifru,znaci dobio sam koliko sam ga platio UPRKOS njihovom *****skom pokusaju da probaju da me obrnu za jedno 15-ak eurica"argumentom"da,pazi sad ovo:"Znate NIJE U REDU da neko koristi robu godinu dana i da dobije sav novac nazad,ipak si ga koristio",em me zakinuli za garanciju (oni daju 3 godine a vecina 5 godina) em probali da se cenjkaju!!
Naravno da nisam uzeo opet drugog misa kod njih niti planiram da trosim neke vece sume izuzev na potrosnu robu,jos dok sam cekao uplatu da legne (trebalo im dve nedelje za prenos novca sa njihovog na nas racun) sam izlistao PC Berzu,nasao neku BG prodavnicu gde imaju povoljno VX Revolutio (koristim laptop) i uzeo ga i to pouzecem,i jos dobio svih 5 godina garancije!!
Pozdrav ,)

da ne otvaram novu temu imam sledeci problem sa MX Revolution kada ga koristim aktivno par sati desi se da zaglupi na 1s pa nastavi normalno rad i tako na svakih 15tak minuta.Sta mislite sta moze biti problem?

Ne znam dali je ova tema jos aktivna ali ako jeste pomagajte. Kupio sam misa marta 2007 i sad mi nesto otkazao i odneo sam ga na servis i serviseri u pakomu su mi rekli da je pakom te godine davao garanciju na jednu godinu. Cudne okolnosti ja nisam dobio garantni list originalni ali mi je receno da imam tada kad sam ga kupio tri godine garanciju a sad ovo. Pa bih vas molio da ako je neko kupio te godine da mi kaze na koliko je dobio garanciju, ili ranije nije bitno jer imam nameru da ih tuzim sto lazu narod i oslanjaju se na neupucenost ljudi. Hvala unaped

Nazad
Vrh Dno